Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали управління архітектури і містобудування в..."  № 283 від 17.08.2006р. 
Документ №283 від 17.08.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про акти державної комісії приймання в експлуатацію індивідуальних житлових будинків, реконструйованих квартир та присвоєння поштової адреси
Рішення виконавчого комітету  №296 від 12.06.2007р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.08.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.08.2006р.  № 283
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали управління

архітектури і містобудування

виконавчого комітету міської ради


Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт:


1.1. Підприємцю Решітник Н. П. – для переобладнання власних нежитлових підвальних приміщень на вул. Незалежності, 81, під крамницю промтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 27.04.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.2. Підприємцю Шак Т. П. – для переобладнання орендованих в ВАТ “Івано-Франківська ПМК –75” приміщень на вул.Микитинецькій, 7, під стоматкабінет (договір оренди приміщень № 4 від 12.01.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.3. Підприємцю Грабовській В. Ю. – для переобладнання частини власних нежитлових приміщень на власній земельній ділянці на вул.Тичини, 8/_, під крамницю промтоварів (реєстрація свідоцтва про право власності на будинковолодіння № _ від 10.10.2001 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.4. Підприємцю Чуприні М. М. – для реконструкції власних нежитлових приміщень на вул.Гетьмана Мазепи, 66, під офісні приміщення (реєстрація договору купівлі-продажу нежитлових приміщень № _ від 08.05.2002 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.5. Співвласникам, підприємцям: Яцейку О. Д., Куртяку В. М., Гречанюку В. М., Бандураку Л. Р., Петришину В. П., Гаху П. М., Варишку С. Р., Войтківу В. Р., Вороновій Г. М., Буртник В. І. – для реконструкції власних нежитлових приміщень на пл.Міцкевича, 14, під майстерню по ремонту годинників (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 13.06.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові перекладки мощення прилеглого тротуару.


1.6. Підприємцю Жаровському В. І. – для переобладнання орендованих нежитлових підвальних приміщень на вул.Грушевського, 14, під офісні приміщення (договір оренди нежитлових приміщень № _ від 22.12.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.7. Підприємцю Арбайтеру Я. Ю. – для переобладнання власних нежитлових підвальних приміщень на вул.Академіка Сахарова, 34, під торговий заклад з кафетерієм (реєстрація договору купівлі-продажу нежитлових приміщень № _ від 05.02.2005 р.; договір на участь у частковому будівництві від 05.02.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.8. Товариству з обмеженою відповідальністю “Українська гірничо-металургійна компанія” – для переобладнання власних приміщень компресорної станції на орендованій земельній ділянці на вул.І. Макуха, 41А, під адміністративні приміщенння (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 30.12.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.9. Відкритому акціонерному товариству “Івано-Франківське обласне підприємство автобусних станцій 12699” – для реконструкції автостанції № 2 на орендованій земельній ділянці на вул.Горбачевського, 65, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.10. Приватному підприємству “Егіна” – для переобладнання власних нежитлових підвальних приміщень на вул.Галицькій, 51А, під заклад громадського харчування (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 05.10.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.11. Івано-Франківському обласному державному центру туризму і краєзнавства учнівської молоді – для реконструкції власних приміщень центру на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул.Нечуя Левицького, 19, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


2. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 1) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 1) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою, згідно з цільовим призначенням.


3. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):


3.1. Товариству з обмеженою відповідальністю фірмі “Ходак” - для будівництва другої черги багатоквартирного житлового будинку на розі вулиць І.Білозіра – Трускавецької на земельній ділянці, яка знаходиться в користуванні Хлебусь Галини Леонідівни, за її згодою, згідно з договором від 22.07.2005 р. № 23 про пайову участь у будівництві (дозвіл міської інспекції держархбудконтролю на виконання будівельних робіт першої черги будівництва № 42 від 29.03.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.2. Співвласникам: Гайдамасі В. І., Гайдамасі О. І., Семеніву І. П., Митник У. І. – для реконструкції власних нежитлових приміщень на вул.Галицькій, 132, під торгово-офісні приміщення з влаштуванням мансардного поверху (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 21.12.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.3. Відкритому акціонерному товариству “Залізничник” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на місці власної крамниці на вул.Вовчинецькій, 51 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 11.07.2004 р.), при умові знесення існуючої крамниці та укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.4. Підприємцю Врублєвському Ю. В. – для будівництва торгової крамниці з дитячим кафетерієм на місці власного торгового павільйону на вул.Василя Стуса, 15А, при умові знесення існуючого павільйону та укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.5. Співзабудівникам: підприємцю Оришку О. А., Лисак Г. В. – для будівництва 3-поверхового багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на місці власного будинковолодіння на вул.Матейки, 60 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 31.07.2006 р.; при умові реєстрації договору купівлі-продажу квартири № _ від 08.08.2006 р.), при умові знесення існуючого будинку № 60 на вул.Матейки та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.6. Головному управлінню МНС України в Івано-Франківській області – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на переданій у постійне користування земельній ділянці на розі вулиць Б.Хмельницького –Надрічній, при умові переоформлення, через міське управління земельних ресурсів, зміни цільового призначення частини земельної ділянки.


3.7. Григоріву Л. І. – для будівництва індивідуального житлового будинку на орендованій земельній ділянці Григорів М. Ю., за її згодою, на вул.Медичній, поруч будинку № 1, при умові переоформлення, через міське управління земельних ресурсів, зміни цільового призначення частини земельної ділянки та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.8. Товариству з обмеженою відповідальністю “Легенда – Ф” – для влаштування автостоянки з метою обслуговування власних приміщень кафе, сауни та автомийки на вул.В. Івасюка, поруч території АЗС “Словнафт”, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.9. Денисенку П. Г. – для будівництва індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Миру, 39, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові переоформлення, через міське управління земельних ресурсів, зміни цільового призначення земельної ділянки.


3.10. Приватному підприємству “Ярик” – для комплексного благоустрою прилеглої території озера на вул.Пасічній, з розширеною інфраструктурою відпочинково-розважального призначення, без влаштування огорожі та на умовах вільного доступу до озера, а також при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.11. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку “Колос” – для влаштування дитячого та спортивного майданчиків у дворі багатоквартирного житлового будинку на вул.Матейки, 33.


3.12. Співзабудівникам: товариству з обмеженою відповідальністю “Прикарпаття-Авто” та Івано-Франківській обласній організації всеукраїнської спілки автомобілістів – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями торгово-офісного призначення та підземним паркінгом на орендованій земельній ділянці на розі вулиць Довгої – Тичини, в межах комплексної забудови мікрорайону вулиць Довгої – Тичини – Новгородської – Бельведерської, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста, та при умові переоформленння, через міське управління земельних ресурсів, зміни цільового призначення земельної ділянки.


3.13. Товариству з обмеженою відповідальністю “Траян” – для будівництва торгово-розважального центру на орендованій земельній ділянці існуючого ринку в межах вулиць Дністровської – Базарної –Шеремети – Станіславської – Галицької, на підставі розробленої містобудівельної концепції на забудову цієї території (дозвіл на розробку містобудівельної концепції - рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 16), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові компенсації затрат, понесених управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради, на розробку проектної документації, згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 18.05.2004 р. № 198, пункт 3.21.


3.14. Товариству з обмеженою відповідальністю “Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед” - для будівництва заводу по виробництву електрокабельної продукції на території Хриплинського промвузла, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


4. Замовникам (розділ 3) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 3) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання).


5. Дозволити:


5.1. Товариству з обмеженою відповідальністю фірмі “Ходак” – будівництво 6-ти поверхового багатоквартирного житлового будинку (загальна площа квартир - 1847,86 м2) на орендованій земельній ділянці на вул. І. Білозіра, поруч будинку № 15 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.2004 р. № 110, пункт 10.1). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.

5.2. Відкритому акціонерному товариству “Івано-Франківський м’ясокомбінат” – реконструкцію з переплануванням власної крамниці № 207 на вул.Шевченка, 1, з метою розширення торгового залу, загальною площею 311,18 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.01.2004 р. № 36, пункт 1.31). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.3. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – розширення станції юних техніків, шляхом здійснення надбудови на вул.В. Івасюка, 38А (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.01.2003 р. № 15, пункт 1.11).


5.4. Підприємцю Костечку В. М. – будівництво перукарні та кафетерію з надбудовою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул.Степана Бандери, 29 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.2005 р. № 238, пункт 3.42). Зобов’язати підприємця Костечка В. М., до початку будівництва, знести власний існуючий будинок № 29 на вул.Степана Бандери. Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.5. Релігійній громаді УГКЦ “Святого Миколая” – будівництво церкви Св. Миколая на орендованій земельній ділянці на вул.Дністровській, поруч торгового центру, будинок № 26 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.04.2004 р. № 131, пункт 3.13).


5.6. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – спорудження магістрального водопроводу на вул.Надрічній (Об’їздній) в загальній системі водопостачання комплексної забудови 4-го мікрорайону на вул.Хіміків – Тролейбусній північного району “Пасічна” (дозвіл на виготовлення проектної документації (стадія П) комплексної забудови 4-го мікрорайону – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.05.2004 р. № 198).


5.7. Осташ А. М., Осташу Г. В., Осташу С. Г., Осташу А. Г., Осташу В. Г. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Євгена Коновальця, 2, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 14.9; протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.8. Пархуцю М. М. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Шевченка, 24, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.27; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.9. Корчак Л. Л. – реконструкцію власної квартири № _ на орендованій земельній ділянці на вул. Степана Бандери, 27, з добудовою та влаштуванням мансардного поверху (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.09.2003 р. № 411, пункт 12.18; протокол міжвідомчої комісії від 09.09.2003 р. № 198). Реконструкцію з добудовою здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.10. Підприємцю Мартинюку І. І. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Гетьмана Мазепи, 20, під офіс та крамницю промпродтоварів, загальною площею 91,97 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.08.2004 р. № 336, пункт 14.7; протокол міжвідомчої комісії від 08.06.2004 р. № 206). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.11. Багирі М. І. – переобладнання власних нежитлових приміщень на вул.Кобилянської, 17, під житлові приміщення (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 9.2; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.2005 р. № 214). Переобладнаній квартирі присвоїти адресний № _. Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.12. Дзюбак О. Д., Дзюбаку С. Т., Бойчук О. С., Остап’юку К. В. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Шевченка, 66, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.22; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.13. Волощуку В. В. – переобладнання частини власної квартири № _ на вул.Гетьмана Мазепи, 100, під крамницю продпромтоварів, загальною площею – 44,9 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.16; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.14. Товариству з обмеженою відповідальністю ВК “Станіслав” – реконструкцію власних виробничих приміщень (цехи № № 1, 2) та адмінбудинку на орендованій земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, 221, під торгово-розважальний комплекс (дозвіл на проектно-пошукові роботи ВАТ “ІФ Металопласт” – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.08.04 р. № 336, пункт 3.15). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.15. Підприємцю Саракуну В. Р. – будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на власній земельній ділянці на вул.Снігуровича, 12, (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 1.9). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


6. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 5) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до початку будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. Міській інспекції Держархбудконтролю видавати дозвіл на виконання будівельних робіт після представлення замовником (забудівником) /розділ 5/ угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Будівництво здійснювати у терміни, визначені проектами організації робіт.


7. Дозволити індивідуальне житлове будівництво:


7.1. Лобойку В. М. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Сотника Палієва, 3.


7.2. Баворовському І. М. – переобладнання існуючої господарської будівлі на літню кухню з добудовою господарських приміщень та встановлення металевого гаража на власній земельній ділянці на вул.Радіщева, _ (реєстрація власності на житло № _ від 03.10.2005 р.).


7.3. Баворовському Ю. М. – реконструкцію власної частини житлового будинку з добудовою житлових і допоміжних приміщень та будівництво гаража на власній земельній ділянці на вул.Радіщева, _ (реєстрація свідоцтва на власність житла № _ від 03.10.2005 р.).


7.4. Зобків І. В. – добудову до власного житлового будинку веранди на власній земельній ділянці на вул.Ужгородській, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 11.07.2001 р.).


7.5. Ісманицькому В. П. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою житлових приміщень та реконструкцію господарської будівлі під літню кухню і гараж на власній земельній ділянці на вул.Глінки, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 12.09.1980 р.).


7.6. Кубраку Б. Ф. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою житлових і допоміжних приміщень; надбудову мансардного поверху та перебудову господарської будівлі на гараж з надбудовою літньої кухні на власній земельній ділянці на вул.Яросевича, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 16.07.2003 р.).


7.7. Бондару В. І. – будівництво літньої кухні з господарськими приміщеннями та гаражем на орендованій земельній ділянці на вул.Розумовського, 7/_ (реєстраціний номер свідоцтва на власність № _ від 25.10.1993 р.).


7.8. Стецькій Н. П. – надбудову житлових і допоміжних приміщень над власною частиною житлового будинку батька, Стецьківа П. Д., з добудовою сходової клітки та будівництво гаража, за його згодою, на власній земельній ділянці на вул.Ясінських, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 27.06.1994 р.).


7.9. Молодейшевій Н. В. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Барвистій, _ (вул.Проектна, _).


7.10. Микитин Г. Г. – реконструкцію власної частини житлового будинку з добудовою житлових і допоміжних приміщень та надбудову мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул.М. Зорія, 31/_ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 07.12.2004 р.).


7.11. Овчаренку Я. В. – реконструкцію власної частини житлового будинку з добудовою житлових і допоміжних приміщень, надбудову мансардного поверху та реконструкцію господарської будівлі під літню кухню і гараж на власній земельній ділянці на вул М. Зорія, 31/_ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 02.09.2005 р.).


7.12. Гельо І. С. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Косівській, _.


7.13. Пронюк В. Д., Пронюк Н. В. – реконструкцію власної частини житлового будинку з добудовою та надбудовою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул.М. Сабата, 14/_.


7.14. Кобельському М. М. – будівництво індивідуального житлового будинку, літньої кухні та гаража на власній земельній ділянці на вул.Весняній, навпроти будинку № 36.


7.15. Кобельському В. М. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Весняній, поруч будинку № 29.


7.16. Вишинській О. В. – перебудову житлового будинку з добудовою і надбудовою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул.Українських декабристів, 11 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 12.08.1997 р.).


7.17. Включити співзабудівником Коропецьку О. М. – на реконструкцію господарської будівлі під житловий будинок з добудовою житлових приміщень і надбудовою мансардного поверху, яку здійснює Левко М. Т. на власній земельній ділянці на вул.Солотвинській, _ (дозвіл на будівництво Левко М. Т. – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250).


8. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 7) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. За будівництво без отримання дозволу, затвердженої та погодженої у встановленому порядку проектної документації, або з порушенням будівельних норм і правил наступає цивільно-правова відповідальність, передбачена ст. 376 Цивільного Кодексу України.


9. Передати фунції «Замовника»:


9.1. Кеденко Н. О. – на будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Барвистій, 28, район “Пасічна”, від Горбового О. Р., на підставі набуття права власності на земельну ділянку (реєстрація договору дарування земельної ділянки № _ від 25.10.2005 р.; дозвіл на будівництво Горбовому О. Р. – рішення виконавчого комітету міської ради від 29.12.1993 р. № 486). Зобов’язати Кеденко Н. О. до здачі об’єкта в експлуатацію оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


9.2. Огоновському Т. В. – на будівництво індивідуального житлового будинку зі стоматологічним кабінетом на власній земельній ділянці № 31 на вул.Проектній, район “Пасічна”, від Огоновського В. В., на підставі набуття права власності на земельну ділянку (реєстрація договору дарування земельної ділянки ВСР № _ від 11.03.2006 р.; дозвіл на будівництво Огоновському В. В. – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.04.1993 р. № 155). Зобов’язати Огоновського Т. В. до здачі об’єкта в експлуатацію оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


9.3. Демківу В. Б. – на проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від 10.10.2000 р. № 169) – для переобладнання квартири № _ на вул.Франка, 12А, під офіс, від Івано-Франківської філії ЗАТ страхового підприємства “Галінстрах”, на підставі набуття права власності на квартиру (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 19.01.2006 р.; дозвіл на проектно-пошукові роботи ЗАТ страхове підприємство “Галінстрах” – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.10.2000 р. № 461, пункт 11.1), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


10. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 9) до початку проведення будівельних робіт переоформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою. Дане рішення набуває чинності після державної реєстрації договору оренди землі (державного акту на право приватної власності на землю).


11. Внести зміни:


11.1. Пункт 3.12 рішення виконавчого комітету міської ради від 21.12.2000 р. № 530 про дозвіл Крамському В. І., Василіву І. І. на реконструкцію викуплених частин житлового будинку на приватизованій земельній ділянці на вул.Микитинецькій, 58, під магазин промпродтоварів з кафе, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити підприємцю Крамському В. І. – переобладнання частини власного житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Микитинецькій, 58, під аптеку, загальною площею 89,6 м2 (реєстрація договору купівлі-продажу житлового будинку № _ від 06.06.2000 р.; № _ від 09.02.2001 р.). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.2. Пункт 1.28 рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.2004 р. № 110 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт приватному підприємству “Автобум” – для будівництва торгового центру на вул.Покутській, поруч будинку № 42 на вул.Молодіжній, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт приватному підприємству “Автобум” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими закладами громадського призначення на орендованій земельній ділянці на вул.Молодіжній, поруч будинку № 42, при умові вирішення питання знесення існуючих гаражів та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати ПП “Автобум” до початку проведення будівельних робіт переоформити, через міське управління земельних ресурсів, зміну цільового призначення земельної ділянки”.


11.3. Пункт 7.7 рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250 про дозвіл Смак Є. Ф. на реконструкцію житлового будинку з прибудовою тамбура та паливної на власній земельній ділянці на вул.Гуцульській, _, викласти в редакції:

“Дозволити Семак Є. Ф. – реконструкцію житлового будинку з прибудовою тамбура та паливної на власній земельній ділянці на вул.Гуцульській, 11А (реєстровий напис про право особистої власності № _ від 03.12.1998 р.)”.


11.4. Пункт 11.4 рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) ТзОВ “Енергетичні технології” – для будівництва торгово-розважального центру на вул.Андрія Мельника на місці штампувального і ливарного цехів на території ВАТ “Промприлад”, у зв’язку з перереєстрацією підприємства, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) відкритому акціонерному товариству “Енергетичні технології” – для будівництва торгово-розважального центру на вул.Андрія Мельника на місці штампувального і ливарного цехів на території ВАТ “Промприлад”, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові вирішення питання знесення існуючих приміщень штампувального і ливарного цехів”.


11.5. Пункт 17.13 рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04) Мрічку О. Ю., Олійнику О. Г. - для внутрішнього перепланування власної квартири № _ на вул.Степана Бандери, 4, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04) Олійнику Г. О., Мрічко В. Н., Мрічку О. Ю., Олійнику О. Г. - для внутрішнього перепланування власної квартири № _ на вул.Степана Бандери, 4 (реєстрація свідоцтва про право власності на житло № _ від 26.03.1996 р.)”.


11.6. Пункт 11.1 рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради з залученням інвестиційних коштів спільного українсько-македонського підприємства ТзОВ “Авалон” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення (№ 7 по генплану) в мікрорайоні № 4 на вул.Хіміків – Тролейбусній, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) спільному українсько-македонському підприємству ТзОВ “Авалон” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення (№ 7 по генплану) в мікрорайоні № 4 на вул.Хіміків – Тролейбусній, при умові пайової участі у розбудові інженерних мереж і споруд мікрорайону. Проектування здійснювати через управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради”.


12. Замовникам (розділ 11) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 11) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 11) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою (зміну цільового призначення земельної ділянки).


13. Дозволити встановити тимчасово, до 15.08.2008 р., збірно-розбірні металеві гаражі:


13.1. Коблянському Б. П. – для зберігання власного автомобіля з метою обслуговування дочки – . . . , Коблянської Н. Б., у дворі будинку № 20 на вул.Витвицького. Зобов’язати Коблянського Б. П. у трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


14. Продовжити до 15.08.2008 р.:


14.1. Пункт 8.4 рішення виконавчого комітету міської ради від 18.12.2001 р. № 505 про дозвіл на тимчасове встановлення збірно-розбірного металевого гаража Перовичу Д. М., інваліду війни . . . – для зберігання власного автомобіля у дворі будинку № 115 на вул.В.Чорновола. Зобов’язати Перовича Д. М. у трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


14.2. Пункт 13.2 рішення виконавчого комітету міської ради від 22.06.2004 р. № 221 про дозвіл на тимчасове встановлення збірно-розбірного металевого гаража Максимову Д. М., . . ., ветерану війни – для зберігання власного автомобіля у дворі будинку № 1 на вул.О.Сорохтея. Зобов’язати Максимова Д. М. у трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


14.3. Пункт 14.1 рішення виконавчого комітету міської ради від 21.07.2004 р. № 310 про дозвіл на тимчасове встановлення збірно-розбірного металевого гаража Шемякіну А. І., учаснику війни – для зберігання власного автомобіля на вул.Галицькій, поруч будинку № 47. Зобов’язати Шемякіна А. І. у трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


15. Продовжити до 15.02.2007 р. термін дії пункту 1.7 рішення виконавчого комітету міської ради від 21.06.2005 р. № 189 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт державному міському підприємству “Івано-Франківськтеплокомуненерго” – для реконструкції котелень з влаштуванням когенераційних установок на вул.Василя Симоненка, 3, на вул.Індустріальній, 34.


16. Продовжити чинність пункту 5.33 рішення виконавчого комітету міської ради від 22.06.2004 р. № 221 товариству з обмеженою відповідальністю “Енергоінвест” про дозвіл на будівництво багатоквартирного житлового будинку на орендованій земельній ділянці на вул.Покутській, навпроти будинку № 3 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.09.2003 р. № 411, пункт 1.28). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.