Рішення виконавчого комітету  "Про передачу функції "Замовника"..."  № 315 від 29.08.2006р. 
Документ №315 від 29.08.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.09.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.08.2006р.  № 315
м.Івано-Франківськ
 


Про передачу функції “Замовника”



Розглянувши звернення Міністерства Оборони України та ТзОВ “МаодотІ ”, виконавчий комітет міської ради


вирішив:



1. Передати функції “Замовника” товариству з обмеженою відповідальністю “Маодот-І ” на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) – для виготовле ння проекту (стадія “П”) комплексної забудови житлового мікрорайону на території колишнього військового містечка № 13 в межах вулиць Національної Гвардії Євгена Коновальця-О.Сорохтея, від західного управління капітального будівництва Міністерства Оборони України (дозвіл на проектно-пошукові роботи ЗУКБ МО України- рішення виконавчого комітету міської ради від 24.11.05 р. № 422, пункт 3.7.

2. Дане рішення набуває чинності після укладення “Замовником” угоди  з виконавчим комітетом міської ради про передачу 10 (десять) відсотків житлової площі будівель у фонд територіальної громади міста Івано-Франківська, в тому числі 7 (сім) відсотків житлової площі будівель для забезпечення житлом військовослужбовців та членів їх сімей, що перебувають на квартирному обліку Івано-Франківського гарнізону.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступни каміського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В.Швадчака.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.