Рішення виконавчого комітету  "Про очистку та утримання міста в зимовий період 2006 - ..."  № 323 від 26.09.2006р. 
Документ №323 від 26.09.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.09.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.09.2006р.  № 323
м.Івано-Франківськ
 


Про очистку та утримання міста в зимовий

період 2006 - 2007 р.р.



З метою забезпечення нормальних умов для руху міського транспорту та пішоходів і запобігання аварій в зимовий період, а також своєчасної очистки міських вулиць від снігових заносів,виконавчий комітет  міської ради


в и р і ш и в :


1. Комунальному підприємству "Дорожне ремонтно-експлуатаційне управління" (В.Юсипів) забезпечити своєчасне прибирання від снігу автошляхів міста.

2. Керівникам спеціалізованих управлінь та підприємств на період з 01.11.2006р. до 31.03.2007 р. створити аварійні бригади для цілодобового прибирання механізмами при сильних снігопадах,заносах,згідно додатку 1.

3. Підприємствам,спеціалізованим управлінням виділяти спеціалізовану техніку,згідно заявок комунального підприємства "Дорожне ремонтно-експлуатаційне управління" для очистки вулиць від снігу,згідно додатку 2.

4. Керівникам підприємств,організацій та установ забезпечити своєчасне очищення і вивезення снігу,посипання прилеглих територій.

5. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськвиконкому (Ю.Щочкін) при затяжних снігопадах залучати всю наявну спеціалізовану техніку військових частин, підприємств, установ, організацій приватних структур для своєчасного очищення і вивезення снігу з автошляхів міста.

6. Дозволити комунальному підприємству "Дорожне ремонтно-експлуатаційне управління" організувати звалище снігу в місцях,передбачених в додатку 3 і зобов"язати підприємство після закінчення зимового періоду очистити територію від звалищ снігу і привести їх в належний санітарний стан.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Дерев"янка.




Міський голова                                                                     Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.