Рішення виконавчого комітету  "Про регулювання плати за проживання в гуртожитках..."  № 330 від 26.09.2006р. 
Документ №330 від 26.09.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін та доповнень у рішення від 26.09.06 р. № 330 "Про врегулювання плати за проживання в гуртожитках"
Рішення виконавчого комітету  №299 від 12.06.2007р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.09.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.09.2006р.  № 330
м.Івано-Франківськ
 


Про регулювання плати за проживання в гуртожитках


На виконання пункту 2 статті 28 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,   статті 7  Закону України   „Про  житлово-комунальні послуги” та з метою ефективної експлуатації гуртожитків підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в :


1.Встановити розмір плати за комунальні послуги та проживання в гуртожитках громадян, іноземців та осіб без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, згідно тарифів для населення міста.

2.Щомісячний розмір плати розраховується власником (балансоутримувачем) гуртожитку самостійно в наступному порядку:

-прямо пропорційно фактичній кількості мешканців розподіляються витрати на оплату комунальних послуг (крім вивезення сміття) згідно фактичної кількості спожитих послуг за показниками будинкових приладів обліку;

-згідно встановленого порядку розрахунку плати з утримання будинків та прибудинкової території розраховуються поточні витрати з утримання гуртожитку;

-в самостійно визначеному порядку за погодженням з мешканцями гуртожитку розподіляються витрати на оплату за спожиту електроенергію та одержані ними додаткові послуги.


3.Громадяни, в тому числі сімейні, які проживають в приміщеннях, що перебувають у їх відособленому користуванні, вносять плату  за користування житловою площею і за комунальні послуги в розмірах, встановлених для населення міста.


4.Зобов’язати КП “Івано-Франківськводоекотехпром”, ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” та ВАТ “АТП-0928” нараховувати плату згідно тарифів для населення міста підприємствам, установам та організаціям незалежно від форми власності за спожиті комунальні послуги мешканцями гуртожитків, які перебувають на їхньому балансі.


5.Зобов’язати власників (балансоутримувачів) гуртожитку до 20 числа наступного місяця подавати в управління соціально-економічного розвитку міста інформацію про рівень та структуру плати за проживання в гуртожитках.


6.Дане рішення ввести в дію з 01 жовтня 2006 року та  опублікувати в газеті „Західний кур’єр”.


7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови  З.Федорук, О. Дерев’янка.




Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.