Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу на переобладнання та перепланування..."  № 75 від 05.02.2015р. 


УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.02.2015р.  № 75
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволу на переобладнання та перепланування житлових приміщень в гуртожитку на вул. Військових ветеранів, 10а



Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про архітектурну діяльність», рішенням сесії міської ради «Про затвердження Порядку надання дозволу на перепланування та/або переобладнання житлових та нежитлових приміщень в будинках житлового та громадського призначення, прибудову до вказаних приміщень, зі зміною та без зміни функціонального призначення» від 29.05.2012 р. № 755-25 та враховуючи численні звернення інваліда І групи Карпенко Л. І. і протокол наради у першого заступника міського голови З.Фітеля, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати дозвіл Карпенко Л. І. та Рожку Ю. М. на перепланування та переобладнання житлових приміщень № 76, 77, 78 в гуртожитку на вул. Військових ветеранів, 10а загальною площею 41,5 кв. м під двокімнатну квартиру.

2. Зобов'язати Карпенко Л. І. та Рожка Ю. М. укласти з виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради угоду, істотними умовами якої є:

- розробити проектну документацію на перепланування та переобладнання житлових приміщень в даному гуртожитку;

- виконати роботи з перепланування та переобладнання житлових приміщень за власні кошти впродовж одного року;

- після закінчення робіт з перепланування та переобладнання, але не пізніше ніж 9 лютого 2016 р. звільнити кімнату № 25 на вул. Військових ветеранів, 6а;

- невиконання робіт та /або не звільнення кімнати № 25 на вул. Військових ветеранів, 6а до 9 лютого 2016 р. виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради вправі в односторонньому порядку відмовитися від угоди. У разі відмови від угоди виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради відшкодовує документально підтверджені витрати за виконані роботи з перепланування та переобладнання, а Карпенко Л. І. та Рожко Ю. М. не чинять перешкод щодо подальшого використання виконавчим комітетом міської ради зазначених приміщень.

3. Розробник проектних пропозицій та замовник несуть відповідальність за дотриманням державних стандартів, норм і правил даних перепланувань та переобладнань.

4. Після завершення робіт з переобладнання та перепланування житлових приміщень розробнику проектної документації надати довідку-підтвердження щодо виконання робіт у відповідності до проектної документації.

5. Відділу обліку та розподілу житла виконавчого комітету (Т. Курилів) видати ордер на вселення сім'ї Карпенко Л. І. в дану квартиру, при умові виконання умов угоди.

6. Дане рішення вступає в дію з моменту укладення угоди.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.