Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали управління архітектури і містобудування в..."  № 376 від 28.09.2006р. 
Документ №376 від 28.09.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №180 від 17.04.2007р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №261 від 25.05.2007р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.10.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 28.09.2006р.  № 376
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради



Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт:


1.1. Івано-Франківському відкритому акціонерному товариству “М’ясомолторг” – для реконструкції існуючих складів з добудовою адміністративно-виробничих приміщень на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул. Левинського, 1А, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.2. Закритому акціонерному товариству “Прикарпаттянафтопродукт” – для будівництва адміністративно-побутового корпусу на орендованій земельній ділянці на вул. В. Чорновола, 157, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.3. Локомотивному депо Коломия державного територіально-галузевого об’єднання “Львівська залізниця” – для будівництва оборотного локомотивного депо на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул. Хриплинській, 15, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.4. Підприємцю Стефанишину В. В. – для будівництва 6-квартирного житлового будинку на власній земельній ділянці та ділянці Стефанишин М. І., за її згодою, на вул. Б. Хмельницького, 33, при умові знесення існуючого будинку № 33 на вул. Б. Хмельницького та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.5. Корпорації “АИС” – для переобладнання власних нежитлових приміщень на вул. Академіка Сахарова, 38А, під крамницю “Автозапчастини” (реєстрація договору купівлі-продажу нежитлових приміщень № _ від 20.03.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.6. Відкритому акціонерному товариству “Залізничник” – для реконструкції власних нежитлових приміщень на вул. Грюнвальдській, 19А, під торгово-адміністративні приміщення (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 22.12.2003 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.7. Товариству з обмеженою відповідальністю “Лігос” – для переобладнання власних адміністративно-виробничих приміщень на вул. Левинського, 1, під комплекс пекарень (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 13.07.2006 р.; № _ від 13.07.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.8. Товариству з обмеженою відповідальністю “УТН – Восток” – для влаштування газозаправних пунктів на власній території існуючих АЗС “Укртатнафта” на вул. Надрічній, 3, та на вул. В. Івасюка, 2, при умові влаштування проїзду від вулиці Промислової до новозбудованої вул. Надрічної та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.9. Товариству з обмеженою відповідальністю “Станіславська торгова компанія”, закритому акціонерному товариству “Прикарпатський меблевий комбінат” – для реконструкції виробничо-складських приміщень під цех лікеро-горілчаних виробів на орендованій земельній ділянці на вул. Промисловій, 29, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.04.2003 р.) при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


2. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з дня прийняття даного рішення. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 1) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 1) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою, згідно з цільовим призначенням.


3. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):


3.1. Релігійній громаді Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ – для будівництва богослужебної каплиці на вул. Пасічній, поруч будинків № № 28А, 30 на вул. Витвицького, при умові дотримання меж червоних ліній перспективного будівництва вулиці Витвицького.


3.2. Підприємцю Пурію І. І. – для переобладнання власної частини нежитлових приміщень на вул. Симона Петлюри, 2А, під виробничо-складські приміщення автосервісних послуг (реєстрація договору дарування частини нежитлових приміщень № _ від 21.09.2001 року), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.3. Співвласникам: Кобиліву Я. В., Кобиліву В. В., Кобиля Н. А., Вальчук Н. Я. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими торгово-офісними приміщеннями (№ 5 по генплану) в мікрорайоні № 5 на місці власного житлового будинку на вул. Галицькій, 163, при умові знесення існуючого будинку № 163 на вул. Галицькій та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.

Вважати таким, що втратив чинність пункт 3.12 рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт підприємцю Макару М. Я. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення (№ 5 по генплану) в мікрорайоні № 5 на вул. Галицькій, 163, на підставі звернення співвласників будинковолодіння № 163 на вул. Галицькій про пріоритетне право на забудову цієї ділянки.


3.4. Товариству з обмеженою відповідальністю “Свіча” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку № 167, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.5. Товариству з обмеженою відповідальністю “ЕР і Джес -2” – для будівництва крамниці з офісними приміщеннями на вул. Л. Ребета, 6, поруч автозаправної станції, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.6. Товариству з обмеженою відповідальністю “Комерційне підприємство “ВІО –плюс” – для будівництва спортивно-відпочинкового комплексу з підземним паркінгом та благоустроєм прибережної зони р. Бистриці – Солотвинської в районі вулиць Галицької – Витвицького, при умові пайової участі у будівництві магістральної вулиці Витвицького від вул. Галицької до вул. Пасічної.


3.7. Товариству з обмеженою відповідальністю “МЖК Експрес – 24 ” – для добудови офісних приміщень до власних адмінприміщень на вул. Січових Стрільців, 58, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 13.02.2006 р.) при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.8. Підприємцю Саракуну В. Р. – для спорудження торгових павільйонів з продажу квітів на вул. Привокзальній, поруч будинку № 24, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.9. Капчинському О. Я., Геращенко Н. В. – для будівництва індивідуального житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на власній земельній ділянці на вул. Тисменицькій, 220А/_, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.10. Романюку М. В. – для будівництва гаража на місці існуючого металевого на вул. Виговського, 4.

3.11. Івано-Франківській обласній організації товариства сприяння обороні України (ТСО України) – для будівництва спортивно-готельного комплексу з вбудованими приміщеннями соціально-побутового призначення на наданій у постійне користування земельній ділянці на вул. Гетьмана Мазепи, 144, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.12. Управлінню служби безпеки України в Івано-Франківській області – для будівництва 5-поверхового багатоквартирного житлового будинку з торгово-офісними приміщеннями на місці власних нежитлових приміщень на вул. В. Чорновола, 67, 69, (реєстрація свідоцтва про право власності на будинок № 67 - від 29.11.2001 р. № _; на будинок № 69 – від 29.11.2001 р. № _) при умові знесення існуючих будинків № № 67, 69 на вул. В. Чорновола.


3.13. Приватному підприємству “Тростянці” – для будівництва 3-поверхового багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Матейки, між будинками № № 60 –64, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.14. Народному спортивному клубу “Спартак” – для влаштування спортивного майданчика із штучним покриттям з приміщеннями адміністративно-побутового призначення на вул. Тролейбусній, 7, на території загальноосвітньої середньої школи № 18.


3.15. Підприємцю Жаровському В. І. – для будівництва торгово-складських приміщень на вул. Б. Хмельницького, поруч території заводу “Індуктор”, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.16. Товариству з обмеженою відповідальністю “Карпатська нафтова компанія” – для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків на території викупленого військового містечка № 13 на вул. Національної Гвардії, 14Б (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 14.12.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові узгодження проектних рішень з проектом комплексної забудови житлового мікрорайону (стадія П) в межах вулиць Національної Гвардії – Євгена Коновальця – О. Сорохтея, згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 29.08.2006 р. № 315.


3.17. Товариству з обмеженою відповідальністю “Карпатська нафтова компанія” – для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків на території викупленого військового містечка № 55 в с.Крихівці на вул. 22 Січня, 166А (реєстрація права власності на нерухоме майно № 7180770 від 14.12.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


4. Замовникам (розділ 3) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з дня прийняття даного рішення. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 3) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання).


5. Дозволити:


5.1. Колективному підприємству “Магазин № 71” – реконструкцію існуючої крамниці “Ростислав” з метою розширення торгової площі та добудови допоміжних приміщень на вул. Незалежності, 148, загальною площею - 92,81 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2005 р. № 356, пункт 3.8). Реконструкцію з добудовою здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.2. Підприємцю Василик Г. С. – будівництво громадського центру з кафе та офісними приміщеннями загальною площею – 849,6 м2 на власній земельній ділянці на вул. Новгородській, 43А, (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2004 р. № 365, пункт 3.8). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати підприємця Василик Г. С., до початку будівництва, переоформити, через міське управління земельних ресурсів, зміну цільового призначення земельної ділянки та знести існуючий будинок № 43А на вул. Новгородській.


5.3. Товариству з обмеженою відповідальністю “Віст і К” – реконструкцію викуплених приміщень муніципального центру дозвілля на вул. Набережній ім. В. Стефаника, 42, під відпочинковий комплекс із закладом громадського харчування і сауною, загальною площею – 388,53 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.01.2005 р. № 18, пункт 1.11). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.4. Товариству з обмеженою відповідальністю “Карпати - Сервіс” – будівництво 9-поверхового багатоквартирного житлового будинку (загальна площа квартир – 2941,15 м2) з закладами громадського призначення (загальна площа громадських приміщень – 50,86 м2) на власній земельній ділянці на вул.Федьковича, 17, 19 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 3.2). Будівницво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати ТзОВ “Карпати - Сервіс” до початку будівництва знести існуючі будинки № № 17, 19 на вул. Федьковича.


5.5. Товариству з обмеженою відповідальністю “Західгурт” – будівництво другої черги 9-поверхового багатоквартирного житлового будинку (загальна площа квартир – 2649,52 м2) з вбудованими приміщеннями громадського призначення (загальна площа громадських приміщень – 590,00 м2) на орендованій земельній ділянці на вул. Хіміків, поруч будинку № 4 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.10.2004 р. № 110, пункт 1.20). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.6. Приватному підприємству “Зодчий” – спорудження торгового павільйону загальною площею – 23, 5м2, поруч торгових рядів “Квіти” ТзОВ “Мальва” на орендованій земельній ділянці на вул. Андрія Мельника (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.07.2003 р. № 320, пункт 8.4). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.7. Товариству з обмеженою відповідальністю “Чемпіон” – переобладнання орендованих підвальних нежитлових приміщень на вул. Лесі Українки, в будинках № № 1, 3, 5, 7, під крамницю та кафе загальною площею 208,9 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.012006 р. № 30, пункт 1.1). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.8. Товариству з обмеженою відповідальністю “Фонд розвитку “НафтоГаз” – будівництво 5-поверхового багатоквартирного житлового будинку (загальна площа квартир - 2300,00 м2) з приміщеннями громадського призначення (загальна площа громадських приміщень – 524,4 м2) на орендованій земельній ділянці (№ 51 по генплану) в мікрорайоні в межах вулиць Короля Данила – Пилипа Орлика – Бельведерської (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2006 р. № 131, пункт 9.2). Будівництво здійснювати умовах виконання угоди про пайову участь у розбудові інженерних мереж та споруд і транспортної інфраструктури мікрорайону.


5.9. Підприємцю Королю Р. І. – переобладнання власних нежитлових приміщень на вул. Шеремети, 3, під фотосалон загальною площею 30,6 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 1.3). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.10. Іванчишин М. М. – будівництво господарської будівлі, прибудованої до існуючих гаражів об’єднання співвласників багатоквартирного будинку “Затишок – 3” на земельній ділянці, яка знаходиться в користуванні ОСББ “Затишок – 3” на вул. 24 Серпня, 7А, за згодою об’єднання співвласників.


5.11. Підприємцю Заячук Ю. В. – прибудову крамниці промтоварів, загальною площею – 26, 74 м2 до власного житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. 24 Серпня, 20 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 1.8). Прибудову здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.12. Товариству з обмеженою відповідальністю фірмі “Екстім” – будівництво 6-поверхового багатоквартирного житлового будинку (загальна площа квартир – 2263,32 м2) з вбудованими приміщеннями громадського призначення (загальна площа громадських приміщень – 470,71 м2) на орендованій земельній ділянці (№ 9 по генплану) в мікрорайоні в межах вулиць Короля Данила – Пилипа Орлика – Бельведерської (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2006 р. № 131, пункт 9.2). Будівництво здійснювати на умовах виконання угоди про пайову участь у розбудові інженерних мереж та споруд і транспортної інфраструктури мікрорайону.


5.13. Приватному підприємству фірмі “Доліакт” – влаштування мансардного поверху з приміщеннями громадського призначення загальною площею – 418,83 м2 над власними приміщеннями будинку № 10 на вул. Військових ветеранів (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 1.5). Влаштування мансардного поверху здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.14. Включити співзабудівником: товариство з обмеженою відповідальністю “МонолітТрансБуд” – на будівництво 9-поверхового багатоквартирного житлового будинку (загальна площа квартир – 12652,0 м2) з приміщеннями громадського призначення (корисна площа боксових стоянок – 789,72 м2) на орендованій земельній ділянці на вул. Галицькій, поруч будинку № 64, яке здійснює ТзОВ “Станіславська торгова компанія” (рішення виконавчого комітету міської ради про передачу функцій замовника на будівництво ТзОВ “Станіславська торгова компанія” - від 22.09.2005 р. № 322, пункт 11.1). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.15. Співвласникам: Кудинській Н. Ф., Романчуку М. В., Мосійчук Л. М., Филюку М. Ф., Тян Л. Ю., Бакаю Р. Б., Чапор М. О., Сербенюк Л. В., Бакаю І. О., Новіковій Н. А., Шарку К. В., Чапору Ю. О. – будівництво 4-х поверхового багатоквартирного житлового будинку (загальна площа квартир – 668,56 м2) з вбудованими приміщеннями громадського призначення (загальна площа громадських приміщень – 217,49 м2) на місці власного будинку на земельній ділянці спільної сумісної власності на вул. Трускавецькій, 18 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 01.06.2006 р. № 173, пункт 3.5). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати співвласників до початку будівництва знести існуючий будинок № 18 на вул. Трускавецькій.


5.16. Підприємцю Малженському О. Б. – будівництво майстерні сервісного обслуговування “Електронсервіс”, загальною площею – 298,00 м2 на власній земельній ділянці на вул. Тичини, поруч будинку № 47 на вул. Довгій (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 1.10). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.17. Приватному підприємству “Дністрова Долина” – будівництво 5-поверхового багатоквартирного житлового будинку з мансардними приміщеннями, загальною площею квартир – 779,18 м2 на орендованій земельній ділянці на вул. О. Сорохтея, поруч будинку № 26А (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.09.2003 р. № 411, пункт 1.25). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та на умовах погодження з ВАТ “Івано-Франківський хлібокомбінат” генплану транспортної розв’язки.


5.18. Пархоменку В. І. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Ленкавського, 1, під крамницю промтоварів загальною площею - 41,70 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2005 р. № 356, пункт 13.3; протокол міжвідомчої комісії від 06.10.2005 р. № 215). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.19. Сенюку О. М. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Грушевського, 9, під офісне приміщення загальною площею – 38,5 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 322, пункт 13.5; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.2005 р. № 214). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.20. Олійнику Г. О., Мрічко В. Н., Мрічку О. Ю., Олійнику О. Г. – внутрішнє перепланування власної квартири № _ на вул. Степана Бандери, 4 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 17.3 та від 17.08.2006 р. № 283, пункт 11.5; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04).


5.21. Підприємцю Шіляку Я. С. – переобладнання власних нежитлових підвальних приміщень на вул. В.Чорновола, 4, під офісні приміщення загальною площею 28,03 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.5; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.22. Колос М. Й., Семегену В. М. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Степана Бандери, 10, під стоматологічний кабінет загальною площею 44,40 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2005 р. № 356, пункт 13.2; протокол міжвідомчої комісії від 06.10.2005 р. № 215). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.23. Мельничук А. І., Мельничуку Б. Д., Мельничуку Т. Б. – переобладнання кімнат в гуртожитку на вул. Гетьмана П. Дорошенка, 28, під житлову квартиру № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 17.28; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04).


5.24. Олексюку С. О. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Шевченка, 7А, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 14.8; протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.25. Благодир А. А. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Шевченка, 7А, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 14.7; протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.26. Сергійчуку Ю. П. – реконструкцію власної квартири № _ на вул. В.Чорновола, 127, з добудовою житлових приміщень (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 15.32; протокол міжвідомчої комісії від 17.11.2004 р. № 209). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.27. Догаєвій Т. А., Догаєву В. І., Догаєвій А. В. – реконструкцію власної квартири № _ на вул. В.Чорновола, 127, з добудовою житлових приміщень (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 15.34; протокол міжвідомчої комісії від 17.11.2004 р. № 209). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.28. Підприємцю Морговській А. М. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Незалежності, 36А, під центр косметології, загальною площею 42,5 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2005 р. № 158, пункт 11.12; протокол міжвідомчої комісії від 06.05.2005 р. № 212). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати підприємця Морговську А. М., до початку переобладнання, оформити, через міське управління земельних ресурсів, договір оренди землі на ідеальну частку власних приміщень.


5.29. Бересневій Т. А. – переобладнання власної частки (13/50) будинку № 189 на вул. Незалежності, під крамницю з продажу мобільних телефонів (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.7; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати підприємця Бересневу Т. А., до початку переобладнання, оформити, через міське управління земельних ресурсів, договір оренди землі на ідеальну частку власних приміщень.


5.30. Підприємцю Аннюк Н. С. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Галицькій, 16, під офіс та побутові приміщення з долученням їх до існуючої крамниці загальною площею 115,42 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.03.2003 р. № 127, пункт 11.7; протокол міжвідомчої комісії від 06.03.2003 р. № 193). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.31. Івано-Франківській квартирно-експлуатаційній частині району МО України – переобладнання нежитлових приміщень (побутові кімнати для ліфтерів) на вул. Євгена Коновальця, 136Д, під житлову квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 13.2; протокол міжвідомчої комісії від 08.02.2006 р. № 02). Переобладнаній квартирі присвоїти адресний № _.


5.32. Балагурі Т. А., Балагурі В. В., Балагурі М. В. – долучення холу загального користування до житлової кімнати № _ в гуртожитку на вул. Тисменицькій, 240, та реконструкцію цих приміщень під ізольовану квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 17.29; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04).


5.33. Сташко І. О. – внутрішнє перепланування власної квартири № _ на вул. Незалежності, 121 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 17.24; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04).


5.34. Приватній архітектурній фірмі “Гаркот” – будівництво групи житлових будинків на орендованій земельній ділянці на Калуському шосе, поруч власної виробничої бази (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.2003 р. № 238, пункт 3.40). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.35. Закритому акціонерному товариству будівельна компанія “Прикарпаття і К” – будівництво багатоквартирного житлового будинку (житлова площа квартир – 1850,30 м2) в мікрорайоні в межах вулиць Євгена Коновальця – Національної Гвардії (№ 5 по генплану). Будівництво здійснювати на умовах виконання угоди на пайову участь у розробці плану детального планування (ПДП) вказаного мікрорайону.


6. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 5) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до початку будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. Міській інспекції Держархбудконтролю видавати дозвіл на виконання будівельних робіт після представлення замовником (забудівником) /розділ 5/ угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Будівництво здійснювати у терміни, визначені проектами організації робіт.


7. Дозволити індивідуальне житлове будівництво:


7.1. Слободяну С. С. – будівництво індивідуального житлового будинку, гаража, літньої кухні та господарських приміщень на власній земельній ділянці на вул. Рильського, 7, в мікрорайоні “Опришівка” (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 21.01.2006р.). Зобов’язати Слободяна С. С., після здачі будинку в експлуатацію, знести існуючий будинок № 7 на вул. Рильського.


7.2. Сем’яніву Б. Й. – будівництво гаража, майстерні та кімнати відпочинку на власній земельній ділянці на вул. Рильського, 30, в мікрорайоні “Опришівка”.


7.3. Кісілічак З. В. – будівництво індивідуального житлового будинку, гаража, майстерні, літньої кухні та комори на власній земельній ділянці на вул. Сотника Голинського, 13, в мікрорайроні “Опришівка”.


7.4. Огоновському Т. В. – будівництво літньої кухні та гаража на власній земельній ділянці на вул. Проектній, 31, в районі “Пасічна”.


7.5. Тимчишин Г. В. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою санвузла, кухні, їдальні та будівництво гаража на власній земельній ділянці на вул. П. Василишина, 15, в мікрорайроні “Опришівка” (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 03.10.2003 р.).


7.6. Горбатому М. Р. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Гоголя, 31.

7.7. Головатчику О. Ф. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці його батька, Головатчика Ф. Ф., на вул. Гоголя, 8, за його згодою.


7.8. Ярош М. М. – прибудову житлового приміщення до власного будинку на власній земельній ділянці на вул. Сеченова, 12 (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 03.01.1997 р.).


7.9. Баліцькій С. І. – будівництво 2-квартирного житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Гната Хоткевича, 43 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 26.06.2003 р.), при умові розширення проїзду на вулицю Української Дивізії за рахунок власної території, згідно з погодженим генпланом.


7.10. Шкудору В. Д. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Миру, 29.


7.11. Пачковській Л. М. – прибудову до власного житлового будинку санвузла та коридору на власній земельній ділянці на вул. Сніжній, 36 (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 20.01.2001 р.).


7.12. Сасу Б. І. – реконструкцію власного будинку з прибудовою житлової кімнати, кухні та ванної кімнати на власній земельній ділянці на вул. Бориславській, 21 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 28.11.1985 р.).


7.13. Криль І.–Т. Й. – реконструкцію власної господарської будівлі під житлові і допоміжні приміщення з добудовою та надбудовою другого поверху на власній земельній ділянці на вул. Сковороди, 21 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 06.02.1998 р.).


7.14. Чучуку С. М. – завершити реконструкцію незавершеної будівництвом квартири № _ з прибудовою літньої кухні і гаража на власній земельній ділянці на вул. А.Головатого, 20 (реєстраційний напис договору купівлі-продажу № _ від 14.02.2005 р.).


7.15. Гаврону Р. Є. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Січинського, 104.


7.16. Іваник О. В. – реконструкцію власного будинку з надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул. Академіка Гнатюка, 19 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 14.12.1995 р.).


7.17. Прусу Б. М. – реконструкцію власного будинку з прибудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці в провулку Полтавському, 7 (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 20.09.2002 р.).


7.18. Чорній Г. В. – реконструкцію власної квартири № _ з добудовою житлових та допоміжних приміщень і надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул. Кармелюка, 18 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 29.08.2006 р.).


8. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 7) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. За будівництво без отримання дозволу, затвердженої та погодженої у встановленому порядку проектної документації, або з порушенням будівельних норм і правил наступає цивільно-правова відповідальність, передбачена ст. 376 Цивільного Кодексу України.


9. Передати функції «Замовника»:


9.1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Виробничо-комерційна фірма “Вікторія –Гал” – на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) для реставрації південно-західної бастеї Станіславської фортеці і Фортечного провулку з влаштуванням культурно-розважального комплексу, від відкритого акціонерного товариства “Акціонерний комерційний банк “Прикарпаття”, за взаємною згодою (дозвіл на проектно-пошукові роботи ВАТ “АКБ “Прикарпаття”, – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.05.2004р. № 198, пункт 3.25), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати ТзОВ “ВКФ “Вікторія –Гал”, в період виготовлення проектно-кошторисної документації, провести археологічно-вишукувальну розвідку, згідно з чинним пам’ятко-охоронним законодавством.

Дозволити ТзОВ “ВКФ “Вікторія –Гал”, до початку проведення основних реставраційних робіт, виконати міроприємства по укріпленню залишків муру південно-західної бастеї і перенесення інженерних мереж згідно з висновками відділу державної служби охорони культурної спадщини ОДА та відповідних техумов інженерних служб.


9.2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Виробничо-комерційна фірма “Вікторія –Гал” – на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) - для будівництва адмінбудинку з вбудованими приміщеннями торгового призначення на вул. Новгордській, блокованого до будинку № 10, від відкритого акціонерного товариства “Акціонерний комерційний банк “Прикарпаття”, за взаємною згодою (дозвіл на проектно-пошукові роботи ВАТ “АКБ “Прикарпаття”– рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.2005р. № 283, пункт 3.8), при умові проведення заходів щодо ліквідації аварійності цього будинку, при умові знесення існуючих гаражів на вул. Новгородській та при умові каналізування квартир будинку № 6 на вул. Новгородській, з підключенням до інженерних мереж міста і знесення існуючого надвірного туалету.


9.3. Влашин С. Я. – на будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Проектній, 75, в мікрорайоні “Опришівка”, від Влашина Я. І., на підставі набуття права власності на земельну ділянку (реєстрація договору дарування земельної ділянки № _ від 31.08.2005 р.; дозвіл на будівництво Влашину Я.І. – рішення виконавчого комітету міської ради від 16.06.1998 року № 216).


10. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 9) до початку проведення будівельних робіт переоформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою. Дане рішення набуває чинності після державної реєстрації договору оренди землі (державного акту на право приватної власності на землю).


11. Внести зміни:


11.1. Пункт 3.9 рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136 про дозвіл Івано-Франківському обласному історико-просвітницькому товариству “Меморіал” на проведення проектно-пошукових робіт для добудови, з метою розширення, музею визвольних змагань Прикарпатського краю та будівництва багатоквартирного житлового будинку на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул. Тарнавського, 22, з причини відсутності обґрунтування на забудову території музею житловим будинком, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт Івано-Франківському обласному історико-просвітницькому товариству “Меморіал” – для добудови, з метою розширення, музею визвольних змагань Прикарпатського краю на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул. Тарнавського, 22”.


11.2. Пункт 11.6 рішення виконавчого комітету міської ради від 08.07.1992 р. № 273 про надання Луцику В. М. земельної ділянки площею 579 м2 на вул. Радянській, 220Б/_, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити Луцику В. М. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Тисменицькій, 220Б/_ (вул. Незалежності, 220Б/_)”.


11.3. Пункт 5.13 рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.2005 р. № 283 про дозвіл співзабудівникам: підприємцю Дімітрієву Р. В. та Голубовській Л. В. – будівництво 2-поверхового житлового будинку з мансардними приміщеннями та з вбудованими приміщеннями громадського призначення на місці викупленого павільйону приймального пункту № 2 на орендованій земельній ділянці на вул. Міхновського, між будинками № № 4 – 12, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити співзабудівникам: підприємцю Дімітрієву Р. В. та Голубовській Л. В. – будівництво 3-поверхового житлового будинку з мансардними приміщеннями та з вбудованими приміщеннями громадського призначення на місці власного павільйону приймального пункту № 2 на орендованій земельній ділянці на вул. Міхновського, між будинками № № 4 – 12, (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.07.2004 р. № 310, пункт 3.9). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.4. Пункт 5.4 рішення виконавчого комітету міської ради від 21.06.2005 р. № 189 про дозвіл Семенчук Г. В. на будівництво 2-квартирного житлового будинку на приватизованих земельних ділянках на вул. Миру, 48, 50, та пункт 7.4 рішення виконавчого комітету міської ради від 24.11.2005 р. № 422 про дозвіл Семенчук Г. В. на будівництво індивідуального житлового будинку на власних земельних ділянках на вул. Миру, 48, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт Семенчук Г. В. – для будівництва групи будинків щільної малоповерхової забудови на власній земельній ділянці на вул. Миру, 48, 50, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


12. Замовникам (розділ 11) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 11) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 11) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою (зміну цільового призначення земельної ділянки).


13. Дозволити встановити тимчасово, до 19.09.2008 р., збірно-розбірні металеві гаражі:


13.1. Герасименку В. Г., інваліду другої групи, ліквідатору наслідків аварії на ЧАЕС – для зберігання власного автомобіля у дворі будинку № 14А на вул. Національної Гвардії. Зобов’язати Герасименка В. Г. у трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


13.2. Тучапському С. М., інваліду другої групи – для зберігання власного автомобіля з ручним керуванням у дворі будинку № 95 на вул. Євгена Коновальця. Зобов’язати Тучапського С. М. у трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


13.3. Іванчуку Б. М., інваліду другої групи загального захворювання – для зберігання власного автомобіля у дворі будинку № 2А на вул. О.Басараб. Зобов’язати Іванчука Б. М. у трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


14. Дозволити користуватись, тимчасово, терміном до 19.09.2008 р., збірно-розбірним металевим гаражем Приймаку В. І., інваліду другої групи загального захворювання – для зберігання автомобіля поруч будинку № 6 на вул. Українській. Зобов’язати Приймака В. І. у трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


15. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії:


(протокол міжвідомчої комісії від 10.08.2006 р. № 05):


15.1. Підприємцю Гріг Т. В. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Бельведерській, 39, під крамницю промтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 10.04.2006р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.2. Підприємцю Семенів О. Я. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Гаркуші, 4, під крамницю промтоварів з офісом, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 23.12.2005р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.3. Підприємцю Біланюку В. М. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Євгена Коновальця, 32, під офісні приміщення (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 30.11.2005р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.4. Смахтіну Ю. П., Смахтіній О. Ф. – для реконструкції з надбудовою горища над власною квартирою № _ на вул. Шевченка, 6, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (свідоцтво на право власності на житло від 27.10.2000 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.5. Журавльову С. О. – для переобладнання закріпленого за квартирою № _ горищного приміщення на вул. Робітничій, 7, під житлове приміщення (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 18.11.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.6. Єдігарову І. К. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Василіянок, 8А, під житлове приміщення, з долученням його до квартири № _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 29.03.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.7. Шютте Г. І. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул. О. Басараб, 2 (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 24.04.2000 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.8. Костюшко І. В., Костюшко Л. Р., Костюшку В. Р. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Січових Стрільців, 7, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.9. Кучмій В. Є. – для переобладнання власних квартир № _ та № _ на вул. Василіянок, 35, під перукарню, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 21.02.2005 р. – кв. № _; № _ від 09.07.2004 р. – кв. № _), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.10. Головацькій Л. Д. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Новгородській, 34, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (реєстраційний напис № _ від 14.07.1994 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.11. Ганчаку Б. В., Ганчак М. Д., Ганчак С. Б. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № 2 на власній земельній ділянці на вул. В. Чорновола, 105 (реєстраційний напис № _ від 11.06.1996 р.).


15.12. Юндіну О. М. – для переобладнання частини горища над власною квартирою № _ на вул. Ремісничій, 26, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ та добудову житлових приміщень до цієї квартири (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 04.01.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.13. Слободян О. В. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Гетьмана Мазепи, 1, під офіс (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 12.10.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.14. Корольову І. П. – для добудови житлового приміщення до власної квартири № _ на вул. М. Павлика, 15 (договір купівлі – продажу № _ від 29.11.1996 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.15. Скибі М. М. – для добудови житлового приміщення до власної квартири № _ на вул. Миру, 115 (реєстраційний напис № _ від 25.02.1994 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.16. Сірман А. Я., Сірман Л. П. – для реконструкції власної квартири № _ на вул. Матейки, 8, з прибудовою та надбудовою житлових приміщень (реєстраційний напис № _ від 17.09.1998 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.17. Городецькому З. Я. – для реконструкції власної квартири № _ на вул. Матейки, 8, з прибудовою та надбудовою житлових і допоміжних приміщень (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 01.02.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.18. Доцяку Д. Ф., Доцяк Н. М., Доцяку П. Д., Доцяк Н. Д. – для долучення частини загального коридору до квартири № _ на вул. Василя Симоненка, 9.


15.19. Ластовецькому А. Д. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Курінного Чорноти, 11, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ та добудову житлового приміщення до цієї квартири (договір купівлі-продажу від 06.07.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.20. Слободян З. Р. – для переобладнання творчої майстерні на вул. Тарнавського, 11, під житлові приміщення з приєднанням їх та частини коридору загального користування до власної квартири № _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 126.11.2003 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.21. Іванюк Г. М. – для переобладнання власного нежитлового приміщення № 5 на вул. Береговій, 22А, під житлову квартиру (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 17.12.2005 р.).


15.22. Дьяченко М. М. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул. Галицькій, 127 (реєстрація права власності на житло № _ від 19.04.1994 р.).


15.23. Козейчук Г. І. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул. Галицькій, 127 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 26.08.2003 р.).


15.24. Лазорику М. В. – для добудови лоджії–веранди до власної квартири № _ на вул. І. Пулюя, 4 (договір купівлі-продажу № _ від 05.05.2006 р.).


15.25. Колоколову К. В. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Вовчинецькій, 3, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ та реконструкцію цієї квартири (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 12.01.1999 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.26. Вакію В. М., Вакій Є. В., Вакію Р. В., Вакію О. В. – для внутрішнього перепланування власної квартири № _ на вул. Шевченка, 7 (реєстраційний напис свідоцтва про право власності на житло № _ від 12.01.1999р.).


15.27. Олійник В. Ф. – для внутрішнього перепланування квартири № _ на вул. Переяславській, 5, з влаштуванням окремого входу.


15.28. Федорову О. О. – для внутрішнього перепланування квартири № _ на вул. Переяславській, 5, з добудовою веранди для влаштування окремого входу.


15.29. Палюзі І. В. – для внутрішнього перепланування квартири № _ на вул. О.Сорохтея, 9 (реєстраційний напис на договорі дарування № _ від 21.12.2005 р.).


(протокол міжвідомчої комісії від 07.09.2006 р. № 06):


15.30. Підприємцю Єремчуку О. С. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Галицькій, 35, під крамницю промтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 15.12.2004р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.31. Підприємцю Крижанівській С. Д. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Незалежності, 101А, під офісні приміщення (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 16.01.2006р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.32. Підприємцю Третяку І. М. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Академіка Сахарова, 33, під перукарню (реєстраційний напис № _ від 08.06.05 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.33. Підприємцю Драй С. В. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. В. Івасюка, 24, під крамницю промтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.06.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.34. Стасюк З. Н. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Галицькій, 47, під крамницю промтоварів (договір купівлі-продажу від 14.04.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.35. Михайлюку М. Я. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Гетьмана Мазепи, 89, під аптеку (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 05.09.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.36. Синишин Л. П., Синишину П. Є., Фрунзе Г. О. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Національної Гвардії, 19, під офіс (реєстраційний напис № _ від 13.01.1998 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.37. Мурзову М. В. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Шевченка, 58, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _, при умові укладення угоди з УЖКГ про співпрацю.


15.38. Якимович О. О., Якимовичу І. М., Якимовичу М. І., Якимовичу О. І. – для влаштування підвального приміщення під існуючим балконом квартири № _ на вул. Івана Миколайчука, 15А (реєстраційний напис № _ від 02.03.1999 р.).


15.39. Тирінову В. М., Тиріновій Л. М., Тирінову С. В. – для добудови лоджії до власної квартири № _ на вул. Військових ветеранів, 4, в межах існуючого балкону (реєстраційний напис № _ від 16.01.2001 р.).


15.40. Лісовій Г. В., Лісовому Л. І. – для добудови лоджії до власної квартири № _ на вул. Довгій, 26 (реєстраційний напис № _ від 02.01.2001 р.).


15.41. Радецькому А. О., Радецькій О. В., Радецькій І. А., Радецькому О. А. – для переобладнання підвальних приміщень під власною квартирою № _ на вул. Івана Франка, 39, під виставковий зал (реєстраційний напис № _ від 01.07.1996 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.42. Туркевич Є. П. – для добудови лоджії до квартири № _ на вул. Карпатській, 2.


15.43. П’ясті Р. Я. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Гаркуші, 5, під офіс (договір дарування № _ від 24.12.2003 р.).


15.44. Петряковій-Невредимовій Т. А. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Євгена Коновальця, 121, під навчальний заклад (школа краси), (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 27.07.1998 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.45. Заравінській І. П. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Мельничука, 3, під стоматологічний кабінет (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 21.02.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.46. Торос Т. А. – переобладнання власних підвальних приміщень на вул. Тарнавського, 2, під офісні, з влаштуванням окремого входу (реєстраційний напис № _ від 02.03.1999 р.), при умові укладення угоди з УЖКГ про співпрацю. Зобов’язати власника до початку переобладнання оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


16. Замовникам (розділ 15) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 15) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на початок проведення будівельних робіт (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 15), які здійснюють переобладнання житлових приміщень в нежитлові, або здійснюють добудови до початку переобладнання чи добудови оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


17. Продовжити до 19.09.2008 р. термін дії пункту 13 рішення виконавчого комітету міської ради від 25.08.2004 р. № 336 про дозвіл на користування збірно-розбірним металевим гаражем Шиманському О. Г., заслуженому артисту України, на вул. В. Чорновола, 28. Зобов’язати Шиманського О. Г. у трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


18. Зобов’язати Івано-Франківській ліспромкомбінат Міністерства оборони України відновити для транспортного руху, блоковану раніше частину вул. Л. Ребета, в межах території ліспромкомбінату як важливу складову транспортної мережі, передбачену генеральним планом міста.


19. Доручити управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради виступити замовником на проектування і будівництво водопровідної підвищувальної насосної станції в районі вулиць Галицької – Юліана Целевича.

Комунальному підприємству “Івано-Франківськводоекотехпром” оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


20. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.