Рішення виконавчого комітету  "Про виконання заходів з забезпечення підготовки господа..."  № 379 від 05.10.2006р. 
Документ №379 від 05.10.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.10.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.10.2006р.  № 379
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання заходів з забезпечення підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2006-2007 років



Розглянувши виконання заходів з підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2006-2007 років, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


       1. Взяти до відома довідку про виконання заходів з забезпечення підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2006-2007 років, станом на 01.10.2006 року (додається).

2. Вказати начальникам управлінь виконавчого комітету міської ради П.Косюку, М.Вересу, В.Олексюку, головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Я.Джигіті на недостатню роботу з виконання заходів з підготовки господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2006-2007 років.

До 15.10.2006 року прийняти необхідні міри з усунення існуючих недоліків і забезпечити під особисту відповідальність вищеназваних керівників безперебійне функціонування житлово-комунального господарства, закладів освіти, культури і медичних закладів в осінньо-зимовий період 2006-2007 років.

3. Звернути увагу першого заступника і заступника начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради В.Білика і М.Федунишина, директора ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” А.Блащука, генерального директора КП “Івано-Франківськводоекотехпром” В.Іванишина, начальників житлово-експлуатаційних організацій М.Курчія, Р.Сергенюка, З.Макогон, В.Проданюка, З.Карабіна В.Апостолюка, М.Рибака, В.Семанюк, Л.Андрусяк, начальника КП “Дорожнє ремонтно-експлуатаційне управління” В.Юсипіва на зволікання з вирішення питань готовності водопровідно-каналізаційних та теплових мереж, поточного ремонту покрівель і перекладки опалювальних печей, систем центрального опалення, гарячого та холодного водопостачання і заготівки протиожеледних матеріалів та попередити їх, про персональну відповідальність за підготовку житлового фонду та прилеглих територій до експлуатації в осінньо-зимовий період.

4. Зобов’язати в.о. начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради П.Косюка розглянути стан підготовки житлово-експлуатаційних організацій до роботи в осінньо-зимовий період і притягнути до дисциплінарної відповідальності тих головних інженерів, які допустили недоліки в підготовці житлового фонду до експлуатації в зимовий період.

5. З метою прискорення розрахунків житлово-комунальних підприємств за спожиту електроенергію та природний газ зобов’язати в.о. начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради Г.Тимків і начальника управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради І.Оробця забезпечити попередню оплату пільг за професійною ознакою та оплату бюджетних установ за теплову енергію ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго”, а також 100% оплату нарахованих платежів по пільгам та субсидіям КП “Івано-Франківськводоекотехпром” та житлово-експлуатаційним організаціям.

6. Директору ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” А.Блащуку, генеральному директору КП “Івано-Франківськводоекотехпром” В.Іванишину для забезпечення сталого виробництва теплової енергії, гарячої води та холодної води, водовідведення до 15.10.2006 року укласти договори з газопостачальними і енергопостачальними організаціями на постачання природного газу та електроенергії в необхідних обсягах; погасити заборгованість за спожиті природний газ і електроенергію в терміни, передбачені затвердженими графіками; забезпечити 100% збір коштів за надані послуги.

7. Начальникам житлово-експлуатаційних організацій М.Курчію, Р.Сергенюку, З.Макогон, В.Проданюку, З. Карабіну, В.Апостолюку, М.Рибаку, В.Семанюк, Л.Андрусяк вжити заходів щодо забезпечення в повному обсязі розрахунків за спожиту теплову та електричну енергію, надійної роботи систем водопостачання, водовідведення і теплопостачання в зимовий період, підвищення до 100% рівня збору коштів з населення міста за надані їм послуги та зменшення заборгованості в межах проведеної на 2006 рік реструктуризації боргів.

8. В.о.начальника житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради П.Косюку та начальнику відділу організації раціонального використання енергоресурсів управління соціально-економічного розвитку міста виконавчого комітету міської ради М.Мельниковичу забезпечити щоденний контроль стану розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики, водопостачання та водовідведення, житлово-експлуатаційних організацій за спожиті енергоносії.

9. Зобов’язати житлово-будівельні кооперативи “Карпати” (Белей В.), “Смерічка” (Король Н.), професійний політехнічний ліцей (Січна С.), житлово-експлуатаційну дільницю облспоживспілки (Яворський В.), дочірнє підприємство житлово-експлуатаційний комплекс “Автоливмашжитло” ВАТ “Автоливмаш” (Скринтович Я.), ВАТ “Прикарпатський меблевий комбінат” (Шершун Л.), будинкове управління квартирно-експлуатаційної частини (Дяків Л.) забезпечити підготовку житлового фонду до експлуатації в зимовий період та погасити заборгованість за надані комунальні послуги.

10. Керуючись Законом України “Про теплопостачання” заборонити начальнику управління з експлуатації газового господарства М.Близнюку та начальнику Івано-Франківського району електричних мереж Б. Нестеренку в опалювальний період відключати об’єкти теплопостачання від електро-, газопостачання.

11. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради згідно з розподілом обов’язків.





Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.