Рішення виконавчого комітету  "Про організацію харчування учнів загальноосвітніх шкіл ..."  № 384 від 19.10.2006р. 
Документ №384 від 19.10.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.10.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.10.2006р.  № 384
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію харчування учнів загальноосвітніх шкіл у 2006-2007 навчальному році



Заслухавши питання про стан організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів та з метою поліпшення належних умов для навчання дітей і функціонування шкільних їдалень, виконавчий комітет міської ради

вирішив :


1. Інформацію начальника управління торгівлі виконавчого комітету міської ради І.Витриховського про стан харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста прийняти до відома.


2. Управлінню торгівлі виконавчого комітету міської ради ( І.Витриховський), управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради ( М.Верес) :

2.1.Вжити невідкладних заходів щодо покращення  організації харчування дітей.

2.2. Розгорнути роз’яювальну роботу серед батьківської громадськості щодо організації харчування у сім’ї дітей різного віку, чим збільшити охоплення учнів гарячим харчуванням.

2.3.Провести семінар-нараду з медичними працівниками загальноосвітніх навчальних закладів та приватними підприємцями щодо організації безпечного і якісного харчування у навчальних закладах та попередження спалахів гострих кишкових інфекцій і харчових отруєнь.


3. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради ( М.Верес) :

       3.1. Посилити контроль за якістю харчування дітей для чого розробити графіки проведення постійного моніторингу стану організації харчування учнів навчальних закладів , особливо щодо закладки продуктів у страви згідно норм.

       3.2.Вирішити питання питтєвого режиму в навчальних закладах, а також приготування вітамінізованих чаїв у молодших класах.

       3.3. Передбачити в умовах  договору „Про надання послуг з організації харчування учнів” питання щодо розірвання угоди з підприємцем, який надає ці послуги, у разі виявлення порушень при організації харчування в навчальних закладах.


4. Приватним підприємцям, які надають послуги з харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах :

       4.1.Забезпечити неухильне дотримання нормативно-правових документів щодо організації харчування у загальноосвітніх навчальних закладах.

       4.2. Дотримуватись виконання норм харчування.

       4.3. Організувати повноцінне, безпечне і якісне харчування дітей    (замовлення і прийняття до закладу безпечних і якісних продуктів харчування і продовольчої сировини у необхідній кількості, додержання умов і термінів їх зберігання, технології виготовлення страв, правил особистої гігієни працівників харчоблоків, виконання норм харчування).


5. Директорам загальноосвітніх навчальних закладів створити умови щодо організації харчування учнів шкіл для чого забезпечити покращення матеріально-технічної бази шкільних їдалень, особливу увагу звернути на організацію харчування дітей через буфети.


6. Міській санітарно-епідеміологічній станції ( М.Недоступ) посилити контроль за роботою шкільних їдалень щодо дотримання в них правил санітарії та гігієни.


7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови З.Федорук та В.Кімаковича.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.