Рішення виконавчого комітету  "Про впровадження нових туристичних продуктів в місті на..."  № 452 від 17.09.2009р. 
Документ №452 від 17.09.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.09.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.09.2009р.  № 452
м.Івано-Франківськ
 


Про впровадження нових туристичних продуктів

в місті на зимовий період 2009-2010 рр.



       Заслухавши інформацію начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Б.Білика про впровадження нових туристичних продуктів в місті для збільшення туристичних потоків на зимовий період 2009 – 2010 рр. виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Інформацію про впровадження нових туристичних продуктів в місті з метою збільшення туристичних потоків на зимовий період 2009 – 2010 рр.  взяти до відома.
  2. З метою узагальнення планів щодо реалізації нових туристичних продуктів в місті, визначення перспектив розвитку в туристичній галузі на зимовий період 2009-2010 рр., управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик) провести нараду з туристичними фірмами та представниками дотичних галузей туристичної інфраструктури міста (термін виконання листопад 2009 р.).
  3. Разом з організаторами, партнерами, учасниками фестивалю декоративно-прикладного мистецтва України, відділу туризму (В.Устинський) підготувати до випуску в IV кварталі цього року підсумковий буклет фестивалю.
  4. Розробити каталог взірців відомих майстрів нашого краю та організувати постійно діючу виставку «Прикарпатський вернісаж» (термін виконання І квартал 2010 р.).
  5. Відділу туризму (В.Устинський) організувати співпрацю туристичних підприємств міста з гірськолижним комплексом «Буковель» і представниками зеленого туризму та розробити програму перебування гостей на Новорічні та Різдвяні свята в місті Івано-Франківську та області (термін виконання IV квартал 2009 р.).


  1. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик), управлінню культури (М.Петрик), комітету фізкультури і спорту (В.Матешко) розробити календар культурно-мистецьких, спортивних та туристичних заходів, які планується проводити в місті у 2010 році (термін виконання жовтень 2009 р.).
  2. Рекомендувати туристичним підприємствам використовувати екскурсійні розробки переможців конкурсу ”Краща екскурсія”, з метою промоції історико-культурної спадщини і розвитку екскурсійного туризму в місті на зимовий період 2009-2010рр.
  3. З метою ознайомлення з Прикарпатським краєм та популяризацією українських звичаїв, новорічно-різдвяних традицій, відділу туризму (В.Устинський) надати інформацію аналогічним відділам всіх обласних центрів України, про туристичних операторів Івано-Франківська, які розробляють та впроваджують екскурсійні маршрути в зимовий період (термін виконання жовтень 2009 р.).
  4. З метою приваблення туристів до Івано-Франківська в Новорічні та Різдвяні свята управлінню культури (М.Петрик), відділу туризму (В.Устинський) розробити та провести дійства: святкова феєрія «Різдво у Франківську», театралізований вертепний захід «Син Божий народився», конкурс вертепів «Карпатія» та ін. (термін виконання IV квартал 2009 р.).
  5. Відділу туризму (В.Устинський) підготувати до видання методичний посібник (буклет) «Івано-Франківськ – столиця ЗУНР» присвячений 90-річниці ЗУНР (термін виконання IV квартал 2009 р.).
  6. Управлінню освіти і науки (М.Верес), відділу туризму (В.Устинський) розробити та впровадити спільні дитячі програми «Від Миколая до Водохреща», «Зимові канікули в Буковелі» та провести дитячий різдвяний фестиваль «Ой радуйся Земле» (термін виконання IV квартал 2009 р.).
  7. Відділу туризму (В.Устинський) промоціювати зимові туристичні продукти туристичних операторів Івано-Франківська на Міжнародній туристичній виставці UITT 2009 «Україна. Подорожі та Туризм» у м. Києві, виставці «Туристичний простір України 2009» у м. Севастополі (термін виконання жовтень 2009 р.).
  8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського голови Я.Яцишина.



Міський голова                                                                           Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.