Рішення міської ради  "Про надання згоди на прийняття у комунальну власність т..."  № 278-16 від 27.10.2017р. 
Документ №278 від 27.10.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про утворення комісії з питань приймання-передачі незавершеного будівництвом об'єкта
Рішення виконавчого комітету  №32 від 11.01.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

31.10.2017



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(16  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 27.10.2017р.  № 278-16
 

Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади м.Івано-Франківська незавершеного будівництвом об'єкта «Будівництво каналізаційних мереж у с.Угорники Івано-Франківської міської ради»





Керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Івано-Франківська міська рада



в и р і ш и л а:


1. Дати згоду на прийняття з державної у комунальну власність територіальної громади м.Івано-Франківська незавершеного будівництвом об’єкта «Будівництво каналізаційних мереж у с.Угорники Івано-Франківської міської ради».

2. Виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради утворити  комісію з питань приймання-передачі незавершеного будівництвом об’єкта «Будівництво каналізаційних мереж у с.Угорники Івано-Франківської міської ради» з державної у комунальну власність територіальної громади м.Івано-Франківська.

3. Після прийняття у встановленому порядку незавершеного будівництвом  об’єкта «Будівництво каналізаційних мереж у с.Угорники Івано-Франківської міської ради» у комунальну власність територіальної громади м.Івано-Франківська управлінню капітального будівництва міськвиконкому (Р.Галіпчак) прийняти цей об’єкт на баланс вартістю 6 241 604,42 (шість мільйонів двісті сорок одна тисяча шістсот чотири грн. 42 коп.) гривень.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови  М.Вітенка.






Міський  голова                                         Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.