Рішення виконавчого комітету  "Про прийняття у комунальну власність квартир..."  № 673 від 30.12.2008р. 
Документ №673 від 30.12.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.01.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 30.12.2008р.  № 673
м.Івано-Франківськ
 


Про прийняття у комунальну власність квартир



Враховуючи звернення та ініціативу забудовників «МЖК Експрес-24» та підприємця Гречанюка П. Д. щодо передачі у комунальну власність двох однокімнатних квартир загальною площею 57м кв. і 51,5 м кв., беручи до уваги тривалість розгляду судової справи за позовом ТзОВ «МЖК Експрес-24» до Маді В. Е. про відселення з будинковолодіння №39 на вул. Пашницького в м. Івано-Франківську, а також те, що обов’язок  відселення власників нерухомого майна у зв’язку із суспільною необхідністю являється обов’язком органів місцевого самоврядування, керуючись ст.ст. 350, 351 Цивільного кодексу України, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:


вирішив:


  1. Прийняти у комунальну власність територіальної громади м. Івано-Франківська на умовах дарування однокімнатну квартиру № 13 в житловому будинку по вул. Чорновола, 10 загальною площею 57 кв.м та однокімнатну квартиру №_ в житловому будинку по вул. Курінного Чорноти, 2, корпус 4 загальною площею 51,5 кв. м, в якості виконання обов’язку підприємця Гречанюка П. Д. щодо відселення мешканців з будинковолодіння по вул. Пашницького, 39 у м. Івано-Франківську згідно Договору від 10.06.2003 р. № 6-03/02-ін «Про пайову участь на спорудження інженерних мереж, підземної автостоянки та доріг мікрорайону в межах вулиць Бельведерська – Пилипа Орлика – Короля Данила в м. Івано-Франківську».


  1. Відділу обліку та розподілу житла (Т. Курилів) підготувати та винести на розгляд виконавчого комітету міської ради проект рішення про розподіл квартир, зазначених в п. 1 вказаного рішення, згідно вимог житлового законодавства.


  1. Управлінню капітального будівництва (В. Ковальчук) та юридичному відділу (І. Сегін) при будівництві автодороги, що з’єднуватиме Північний бульвар ім. О. Пушкіна та Південний бульвар на ділянці від  вул. Бельведерської до вул. Панаса Мирного в Івано-Франківську, при необхідності знесення будинковолодіння по вул. Пашницького, 39 у м. Івано-Франківську та відселення його  мешканців, вжити організаційно-правових заходів шодо викупу майна у зв’язку із суспільною необхідністю.


  1. Контролю за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.