Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали управління архітектури і містобудування в..."  № 405 від 19.10.2006р. 
Документ №405 від 19.10.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №261 від 25.05.2007р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.10.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.10.2006р.  № 405
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали управління

архітектури і містобудування

виконавчого комітету міської ради



Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт:


1.1. Підприємцю Ковтуну В. Б. – для переобладнання орендованих нежитлових підвальних приміщень на вул.Зв’язковій, 5, під більярдний клуб (договір оренди нежитлових приміщень від 14.08.2006 р.; реєстрація права власності на нерухоме майно “орендодавця” № _ від 11.08.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.2. Мудрому О. М. – для переобладнання власних нежитлових приміщень на орендованій земельній ділянці на вул.Шевченка, 34А, під житлові приміщення (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 20.10.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові переоформлення, через міське управління земельних ресурсів, зміни цільового призначення земельної ділянки.


1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю “Галеан ЛТД” – для реконструкції власних приміщень кафе “Сердечко” під торгові приміщення, офіс та приміщення переробки харчових продуктів, з розширенням за рахунок підколонного простору, на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул.О.Довженка, 26 (реєстрація договору купівлі-продажу нежитлових приміщень № _ від 15.08.2001 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.4. Підприємцю Гузьо Л. М. – для реконструкції власної крамниці “Оптика” на вул.Галицькій, 49/_ (реєстрація договору дарування приміщень крамниці № _ від 25.12.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.5. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – для будівництва транспортної розв’язки перехрестя вулиць Євгена Коновальця – Симона Петлюри та вул. Проектної, VI, (від вул.Симона Петлюри до сполучення з вул.І. Левинського), згідно з генеральним планом розвитку транспортної інфраструктури міста Івано-Франківська та на підставі рішення постійної депутатської комісії з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвитку сіл від 06.09.2006 р. № 17/5.


2. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з дня прийняття даного рішення. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 1) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 1) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою, згідно з цільовим призначенням.


3. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):


3.1. Приватному підприємству “Ярковиця” – для будівництва торгово-адміністративного комплексу з закладами громадського харчування на вул.Василіянок, 15, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.

Вважати таким, що втратив чинність пункт 3.4 рішення виконавчого комітету міської ради від 22.06.2004 р. № 221 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) підприємцю Яблоню Я. Д. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул.Василіянок, 15.


3.2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Кафе Атлант” – для переобладнання власної нежитлової будівлі на вул.Січових Стрільців, 4А, під житлові приміщення (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 03.02.2005 року), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.3. Підприємцю Петрів Н. В. – для будівництва крамниці промпродтоварів поруч власного будинковолодіння на вул.Дружби, 34, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.4. Товариству з обмеженою відповідальністю “Гільдія” – для будівництва культурно-відпочинкового комплексу на вул.Пасічній, поруч торгово-мотельного комплексу (вул.Пасічна, 39), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.5. Професору Тимківу Б. М. – для будівництва будинку-вставки мистецько-культурного центру на вул.Б. Лепкого, між будинками № № 1 – 9, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


4. Замовникам (розділ 3) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з дня прийняття даного рішення. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 3) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання).


5. Дозволити:


5.1. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – будівництво вулиці Проектної на ділянці від вул.Гетьмана Мазепи – Південний бульвар – Північний бульвар (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 29.04.2002 р. № 129, пункт 1.1).


5.2. Івано-Франківським магістральним електричним мережам Західної електроенергетичної системи державного підприємства “Національна енергетична компанія” “Укренерго” – будівництво приміщень диспетчерського пункту на території власної бази на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул.О. Басараб, 9, (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.2005 р. № 496, пункт 1.1).


5.3. Підприємцю Михайлюку Я. М. – будівництво 4-поверхового закладу торгово-офісного призначення загальною площею - 615,0 м2 на орендованій земельній ділянці на вул.Дністровській, поруч будинку № 22 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 30.12.2003 р. № 541, пункт 1.2). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.4. Гришу В. П. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Залізничній, 47, під крамницю продтоварів з кафетерієм загальною площею - 70,22 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.12.1999 р. № 474). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради про пайову участь на проведення ремонту каналізації.


5.5. Товариству з обмеженою відповідальністю “Кафе Атлант” – реконструкцію власних приміщень на вул.Гетьмана Мазепи, 5 – 7, під торгово-офісні приміщення загальною площею – 207,7 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 1.4). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.6. Товариству з обмеженою відповідальністю “Комерційне підприємство “ВІО–плюс” – будівництво виробничих та торгово-офісних приміщень загальною площею – 3634,0 м2 на переданій у постійне користування земельній ділянці ВАТ “Полонина” на вул.Промисловій, 2Б, на підставі договору про спільну діяльність та передачу прав забудівника від 18.09.2006 р. (дозвіл на проектно-пошукові роботи ВАТ “Полонина” – рішення виконавчого комітету міської ради від 03.12.1997 р. № 376, пункт 1.3). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати ТзОВ “Комерційне підприємство “ВІО–плюс” до здачі об’єкта в експлуатацію переоформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


5.7. Товариству з обмеженою відповідальністю “Новекс” – добудову лоджій загальною площею - 78,2 м2 до квартир № № _, _, _, _ на орендованій земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, 70 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.06.2002 р. № 226, пункт 1.21). Добудову здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.8. Підприємцю Клову Г. К. – реконструкцію власних нежитлових приміщень на вул.Незалежності, 130, під виставковий зал керамічної плитки загальною площею – 411,69 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.11.2005 р. № 422, пункт 1.2). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.9. Підприємцю Шак Т. П. – переобладнання орендованих нежитлових приміщень на вул.Микитинецькій, 7, під стоматкабінет загальною площею – 64,24 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.08.2006 р. № 283, пункт 1.2). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.10. Товариству з обмеженою відповідальністю “ТрансКомСервіс” – будівництво першого пускового комплексу 9-поверхового багатоквартирного житлового будинку (житлова площа квартир – 2715,87 м2) в 4-му мікрорайоні (будинок № 21 по генплану) на орендованій земельній ділянці на вул.Тролейбусній – Хіміків (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.01.2005 р. № 18, пункт 3.9). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.11. Доцяку Б. І., Філяшкіній А. А. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Шота Руставелі, 13А, під крамницю продтоварів загальною площею – 71,32 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 322, пункт 13.4; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.2005 р. № 214). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.12. Карпин М. І. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Гаркуші, 8, під офіс загальною площею – 12,60 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2005 р. № 356, пункт 13.15; протокол міжвідомчої комісії від 06.10.2005 р. № 215). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.13. Підприємцю Черпаку В. В. – переобладнання власної квартири № _ на вул.І. Пулюя, 2, під стоматологічний кабінет загальною площею – 34,50 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 322, пункт 13.1; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.2005 р. № 214). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.14. Підприємцю Рутило Н. Я. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Академіка Сахарова, 21, під крамницю промтоварів та офіс, загальною площею – 66,30 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 1.2; протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.15. Підприємцю Кузіву Б. Б. – переобладнання власної квартири № _ та підвального приміщення на вул.Василіянок, 11А, під крамницю промтоварів загальною площею – 46,2 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2005 р. № 76, пункт 13.4; протокол міжвідомчої комісії від 01.02.2005 р. № 210). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.16. Співвласникам: підприємцю Гуменюку Б. В., Бабак М. М. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Гетьмана Мазепи, 45, під крамницю промтоварів загальною площею – 41,48 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.6; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.17. Підприємцю Пализі Ю. М. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Академіка Гнатюка, 2, під офісні приміщення загальною площею – 86,0 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.2005 р. № 496, пункт 16.6; протокол міжвідомчої комісії від 25.11.2005 р. № 216). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.18. Підприємцю Гренішен С. С. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Дністровській, 4, під перукарню загальною площею – 34,1 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 322, пункт 13.2; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.2005 р. № 214). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.19. Варварук Н. О. – реконструкцію власної квартири № _ на вул.В. Чорновола, 121А, з прибудовою житлової кімнати (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.08.2004 р. № 336, пункт 14.12; протокол міжвідомчої комісії від 08.06.2004 р. № 206). Реконструкцію з добудовою здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.20. Релігійній громаді “Святого духа” УАПЦ – будівництво церкви-каплиці на орендованій земельній ділянці на вул.Пасічній, поруч переїзду до с.Загвіздя (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.2005 р. № 238, пункт 3.33).


6. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 5) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до початку будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. Міській інспекції Держархбудконтролю видавати дозвіл на виконання будівельних робіт після представлення замовником (забудівником) /розділ 5/ угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Будівництво здійснювати у терміни, визначені проектами організації робіт.


7. Дозволити індивідуальне житлове будівництво:


7.1. Муховській І. М. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Проектній, 44, в мікрорайоні “Опришівка”.


7.2. Осудару Б. Г. – реконструкцію господарської будівлі під літню кухню на власній земельній ділянці на вул. Сеченова, 87 (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 18.08.1999 р.).


7.3. Ромашко М. П. – реконструкцію мансардного поверху власного житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Білій, 25 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 22.09.2006 р.).


7.4. Лаб’як Л. Д. – реконструкцію житлового будинку з добудовою та надбудовою житлових і допоміжних приміщень та реконструкцію господарської будівлі, літньої кухні і гаража на власній земельній ділянці на вул.Ципки, 26 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 06.12.2005 р.).


7.5. Кіндрачук Г. В. – реконструкцію власної квартири № _ з добудовою та надбудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.Деповській, 59 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 24.01.1995 р.).


7.6. Борецькій Г. Й., Борецькому А. В., Борецькій М. А., Борецькій Н. А. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою та надбудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул. Одеській 16 (свідоцтво про право власності на житло № _ від 17.04.2002 р.).


7.7. Зендровській О. Г. – реконструкцію власної квартири № _ з добудовою допоміжних приміщень та реконструкцію господарських приміщень під гараж на власній земельній ділянці на вул.Сеченова, 8 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 25.10.1991 р.).


7.8. Трощак Т. І. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Лучній, 23.


7.9. Савчуку В. Д. – реконструкцію власної квартири № _ з прибудовою веранди та влаштування житлових приміщень в горищному просторі над цією квартирою на власній земельній ділянці на вул. Лермонтова, 10 (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 28.05.2002 р.).


7.10. Нестерук Т. О. – реконструкцію власного житлового будинку з влаштуванням житлових і допоміжних приміщень в горищному просторі та будівництво гаража на власній земельній ділянці на вул.Новий Світ, 11 (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 05.09.2002 р. та № _ від 12.12.2002 р.).


7.11. Дуді Я. М. – прибудову прихожої і санвузла, з надбудовою кухні і санвузла та будівництво гаража на власній земельній ділянці на вул.Яновича, 12 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 04.10.1993 р.).


7.12. Лазаруку Г. Ф. – прибудову житлової кімнати до власної квартири № _ на власній земельній ділянці на вул.Відкритій. 14.


7.13. Дутку С. В. – будівництво індивідуального житлового будинку з господарською будівлею на власній земельній ділянці на вул.Весняній, навпроти будинку № 29.


7.14. Піщаку Д. В. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул.С. Височана, 35 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 29.06.2004 р.).


8. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 7) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. За будівництво без отримання дозволу, затвердженої та погодженої у встановленому порядку проектної документації, або з порушенням будівельних норм і правил наступає цивільно-правова відповідальність, передбачена ст. 376 Цивільного Кодексу України.


9. Передати функції «Замовника»:


9.1. Підприємцю Войцеховській І. М. – на реконструкцію існуючого торгового павільйону загальною площею - 46,1 м2 на орендованій земельній ділянці на вул.О. Довженка, 18, під крамницю продтоварів, від підприємця Делянської С. Б., на підставі набуття права власності на нерухоме майно (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 02.06.2003 р.; дозвіл на реконструкцію підприємцю Делянській С. Б. – рішення виконавчого комітету міської ради від 26.12.2002 р. № 517, пункт 3.4). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


9.2. Гавриляку В. В. – на будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Лермонтова, 48, від Разуваєвої Ф. М., на підставі набуття права власності на земельну ділянку (реєстрація договору дарування земельної ділянки № _ від 01.03.2006 р.; дозвіл на будівництво Разуваєвій Ф. М. – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2005 р. № 356).


9.3. Товариству з обмеженою відповідальністю “Мальва – плюс” на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) – для влаштування стоянки автомобілів на вул. Сотника Т. Мартинця, поруч власного торгового центру на вул. Незалежності, 3, від ТзОВ “Мальва”, на підставі набуття права власності на вказані приміщення (реєстрація договору купівлі-продажу № _ від 18.08.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


10. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 9) до початку проведення будівельних робіт переоформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою. Дане рішення набуває чинності після державної реєстрації договору оренди землі (державного акту на право приватної власності на землю).


11. Внести зміни:


11.1. Пункт 8.1 рішення виконавчого комітету міської ради від 18.06.2002 р. № 226 про передачу функції “замовника” Губалю Б. І. – на прибудову тамбура і кухні до викупленої квартири № _ на вул.Новгородській, 6А, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити Губалю Б. І. – прибудову тамбура і кухні до власної квартири № _ та надбудову житлових мансардних приміщень на орендованій земельній ділянці на вул.Новгородській, 6А”.


11.2. Пункт 1.23 рішення виконавчого комітету міської ради від 27.01.2004 р. № 36 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт підприємцю Уваровій Т. В. – для переобладнання викуплених нежитлових приміщень цокольного поверху квартири № _ на вул.Короля Данила, 1, під велоклуб, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт підприємцю Уваровій Т. В. – для переобладнання власних підвальних приміщень на вул.Короля Данила, 1, під заклад громадського харчування (реєстрація договору купівлі-продажу № _ від 30.07.1999 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.3. Пункт 7.19 рішення виконавчого комітету міської ради від 01.06.2006 р. № 173 про дозвіл Остап’яку Ю. І. на реконструкцію власного житлового будинку з добудовою і надбудовою житлових та допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.Б.Лепкого, 23, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити Остап’яку Ю. І. - реконструкцію власного житлового будинку з добудовою і надбудовою житлових та допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.Б.Лепкого, 23Б (реєстрація договору дарування квартири № _ від 22.08.2005 р.; № _ від 21.12.2005 р.)”.


11.4. Пункт 1.7 рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт приватній науково-виробничій комерційній фірмі “Гріф” – для переобладнання власної частини нежитлових приміщень під адміністративно-виробничі приміщення на орендованій земельній ділянці попереднього власника цих приміщень – ПП “ВТФ Колер – ІВА”, на вул.Промисловій, 29, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт приватній науково-виробничій комерційній фірмі “Гріф” – для переобладнання власної частини нежитлових приміщень під адміністративно-виробничі приміщення з добудовою на орендованій земельній ділянці попереднього власника цих приміщень – ПП “ВТФ Колер – ІВА”, на вул.Промисловій, 29, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 26.06.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати ПНВКФ “Гріф” до початку будівельних робіт переоформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою”.


11.5. Пункт 3.9 рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради на розробку проектної документації (стадія П) для будівництва адміністративно-офісних приміщень на розі вулиць Розумовського – Степана Бандери, 19, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради з залученням інвестиційних коштів Івано-Франківського інституту агропромислового виробництва Української академії аграрних наук – для будівництва адміністративно-офісного комплексу з вбудованими лабораторними приміщеннями, торговими приміщеннями та готелем на розі вулиць Розумовського – Степана Бандери, 19. Проектною документацією передбачити знесення існуючих будинків № 11 на вул.Розумовського та № 19 на вул.Степана Бандери”.


12. Замовникам (розділ 11) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 11) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 11) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою (зміну цільового призначення земельної ділянки).


13. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії:


(протокол міжвідомчої комісії від 10.08.2006 р. № 05):


13.1. Вакалюку М. Ю. – для добудови лоджії–веранди до власної квартири № _ на вул.В. Манюха, 2 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 05.04.2004 р.).


14. Замовникам (розділ 13) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 13) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на початок проведення будівельних робіт (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 13), які здійснюють переобладнання житлових приміщень в нежитлові, або здійснюють добудови до початку переобладнання чи добудови оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


15. З метою реалізації інвестиційного проекту, дозволити управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради виготовлення проектної документації (стадія “П”) сервісно-обслуговувального комплексу аеропорту м. Івано-Франківська в межах вулиць Євгена Коновальця – Ботанічної – Польової – В. Чорновола.

16. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.