Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в ..."  № 408 від 19.10.2006р. 
Документ №408 від 19.10.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.10.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.10.2006р.  № 408
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м.Івано-Франківську


Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради, на підставі Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року № 2067 та Положенням про розміщення зовнішньої реклами в м. Івано - Франківську, затвердженим рішенням XVII сесії Івано-Франківської міської ради від 03.07.2001 року, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, терміном на один рік.

  1. Підприємцю Цебрію Я. Г. на вул.В.Івасюка, 42 (спеціальна двохстороння рекламна конструкція, розміром — 3 х 6 м).
  2. Підприємцю Ревчук Г. В. на вул.Євгена Коновальця, 287-А (спеціальна рекламна конструкція, розміром — 1,1 1 х 2.25 м).

1.3.        Приватній фірмі "Агар" за адресами:

1.3.1.        На вул. Довгій - Північний бульвар ім. О. Пушкіна, 2 (спеціальна двохстороння рекламна конструкція, розміром -3x6 м);

  1. На вул. Вовчинецькій, 124, навпроти вул.Трачів (спеціальна рекламна конструкція, розміром -3x6 м):
  2. На вул. Мельника, 9 (спеціальна двохстороння рекламна конструкція, розміром - 3 х 6 м);

1.3.4. На вул. Галицькій—Дністровській (спеціальні рекламні конструкції типу «сіті-лайт» розміром- 1,2 х 1,8 м)- 3 штуки;

  1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Довіра Аутдор» на розі вуд. І. Пулюя - Берегової (спеціальна рекламна конструкція на три площини,розмір однієї площини - 3 х 6 м);
  2. Приватному підприємству "Боден" за адресами:

1.5.1.        На розі вул.В.Івасюка - Гната Хоткевича (спеціальна двохстороння рекламна конструкція, розміром -3x6 м);

  1. На вул. В. Івасюка, навпроти вул. Будівельників (спеціальна двохстороння рекламна конструкція, розміром — 3 х 6 м);
  2. На вул. Набережній ім. В. Стефаника, навпроти вул.Берегової (спеціальна двохстороння рекламна конструкція, розміром - 3 х 6 м);

1.6.        Рекламному агенству "Зірка ЛТД" у формі товариства з обмеженою відповідальністю на вул.Січових Стрільців, 3-7 (спеціальні рекламні конструкції типу "сіті-лайт", розміром - 1,2 х 1,8 м) - 2 штуки.

1.7.        Приватному підприємству "ГалЕлітМедіа" на площі Ринок, навпроти вул.Труша (світодіодний відеоекран, розміром -3x4 м).

  1. Встановлення спеціальних конструкцій провести згідно погодженої проектної документації, виконаної у відповідності з діючими нормативними вимогами. Термін виконання робіт з встановлення тимчасової рекламної конструкції та виконання благоустрою з моменту прийняття рішення виконавчого комітету міської ради - один місяць.
  2. До початку встановлення тимчасової рекламної конструкції за наявності дозволу виконавчого комітету міської ради та проектної документації, погодженої у встановленому порядку, замовникам укласти угоду з управлінням житлово-комунального господарства (інспекцією) надозвіл (ордер) ведення земляних робіт.
  3. Суб»єктам підприємницької діяльності (пункти 1.1 - 1.7) виконати всі роботи з благоустрою згідно з проектною документацією у визначений термін. Постійно (щоденно) утримувати прилеглу територію (по периметр} 10м від споруди) в належному санітарному стані.

5. Після закінчення терміну дії даного рішення виконавчого комітету міської ради на розташування тимчасових рекламних конструкцій, власникам в місячний термін їх демонтувати, а ділянки, що використовувались, привести до належного стану.

6. При невиконанні пункту 5 комунальним службам виконавчого комітету міської ради здійснювати демонтаж тимчасових рекламних конструкцій з відшкодуванням власниками затрачених коштів на їх демонтаж та зберігання і приведення земельних ділянок до належного стану.

7.Зобов»язати суб»єктів підприємницької діяльності в органзації роботи дотримуватись державної мови та у випадках відсутності комерційної реклами,на замовлення виконавчого комітету міської ради,безкоштовно розміщувати соціальну рекламну інформацію.

8. Суб»єктам підприємницької діяльності внести відповідні платежі за підготовку документів на видачу дозволів та отримати в управлінні архітектури і містобудування витяги з рішення виконавчого комітету міської ради. В разі неотримання зазначеного рішення впродовж двох місяців від дня прийняття рішення, відповідне рішення вважати таким, що втратило чинність.

9.        Оплату за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу проводити згідно з «Положенням про розміщення зовнішньої реклами в м. Івано- Франківську».

10.        Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Швадчака та управління архітектури і містобудування.



Міський голова                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.