Рішення виконавчого комітету  "Про виконання Програми економічного і соціального розви..."  № 420 від 17.11.2006р. 
Документ №420 від 17.11.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.11.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.11.2006р.  № 420
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за 9 місяців 2006 року



Розглянувши інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Івано-Франківська за 9 місяців 2006 року та з метою подальшого розвитку економіки міста, збільшення надходжень до бюджету, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за 9 місяців 2006 року взяти до відома (інформація додається).
  2. Відзначити роботу промислових підприємств, які забезпечили виконання показників Програми економічного і соціального розвитку міста за 9 місяців 2006 року, працювали з нарощенням обсягів виробництва, а саме: ВАТ "Арматурний завод" (І. Філіпов), ВАТ "Локомотиворемонтний завод" (В.Дутчак), ТзОВ "Фірма "Екстім" (Р.Тимків), ВАТ "Хлібокомбінат" (Л.Діденко), ВАТ "Міськмолокозавод" (Ж.Шайковська), ДП "Івано-Франківські ковбаси" (О.Василишин),  комбінат хлібопродуктів (І.Красовський), ТзОВ "Пластпайп" (Ю.Кузишин),  ТзОВ "Куверт-Україна" (В. Дідійчук), ВАТ "Залізобетон" (В.Мрічко), ДП "Спецзалізобетон" (А.Молодовець), ТзОВ "Солід" (С.Іпатій) та інші.
  3. Визнати недостатньою роботу керівників підприємств: ТОВ КП "Стандарт-ІФ" (С.Волковецький), СП ТОВ "Лісімпекс" (П.Фурса), ВАТ ВТШП "Галичина" (Г.Ковбас), 63 котельно-зварювальний завод (М.Круглий), ЗАТ "Компанія БІЛ і К" (І. Каспрук), які допустили спад виробництва продукції за три квартали поточного року, зобов’язати їх розробити заходи та прийняти відповідні міри, спрямовані на покращення роботи.
  4. Зобов’язати керівників ВК "Автоливмаш" (В.Блонський), ВАТ "Меблева фабрика" (Л.Слободян), ВАТ ВТШП "Галичина" (Г.Ковбас),  ВО "Карпати" (Д.Втерковський), ВАТ "Родон" (Я. Каспрук), ВАТ "Індуктор" (І.Волошинюк), які допустили зростання поточного боргу по платежах до Пенсійного фонду за 9 місяців цього року, розробити графік погашення заборгованості та відповідні  висновки надати управлінню Пенсійного фонду України в м.Івано-Франківську до 01.12.2006 року.
  5. Управлінню праці та соціального захисту (І.Оробець) забезпечити здійснення дієвого контролю за своєчасністю виплати заробітної плати. Інформацію про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати заслухати на засіданні робочої групи з координації дій щодо забезпечення податкових та інших надходжень до Державного і міського бюджетів.
  6. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк) до 01.12.2006р. розробити конкретні пропозиції щодо покращення стану в житлово-комунальному господарстві, які би передбачили погашення заборгованості з виплати заробітної плати на КП "Івано-Франківськліфт" (М.Ткачук), ЖЕО-6 (М.Курчій),  ВАТ "Зелене господарство" (В.Федів); погашення заборгованості по платежах до Пенсійного фонду: ЖЕО-1 (М.Курчій), ЖЕО-2 (О.Іванишин), ЖЕО-3 (З.Макогон), ЖЕО-4 (В.Проданюк), ЖЕО-5 (З.Карабін), ЖЕО-6 (В.Апостолюк), ЖЕО-7 (М.Рибак), ЖЕО-8 (В.Семанюк), ЖЕО-9 (Л.Андрусяк), КАТП – 0928, ВАТ "Зелене господарство" (В.Федів); забезпечення виконання річного планового завдання з погашення податкового боргу;

       Ініціювати питання щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності керівників комунальних підприємств, які систематично допускають заборгованість з виплати заробітної плати та податковий борг.

  1. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк), ДМП "Івано-Франківськтепло-комуненерго" (А.Блащук), КП "Івано-Франківськводоекотехпром" (В.Іванишин), ЖЕО-1 (М.Курчій), ЖЕО-2 (О.Іванишин), ЖЕО-3 (З.Макогон), ЖЕО-4 (В.Проданюк), ЖЕО-5 (З.Карабін),  ЖЕО-6 (В.Апостолюк), ЖЕО-7 (М.Рибак), ЖЕО-8 (В.Семанюк), ЖЕО-9 (Л.Андрусяк) вжити заходів щодо погашення заборгованості та забезпечувати повну і своєчасну поточну оплату за спожиті енергоносії.
  2. Управлінню архітектури і містобудування (І.Гаркот) опрацювати та внести на розгляд сесії міської ради проект рішення про затвердження меж Хриплинського промислового вузла.
  3. Відділу землеустрою виконавчого комітету міської ради (Д.Піщак), міському управлінню земельних ресурсів (М.Семанишин),  управлінню архітектури і містобудування (І.Гаркот) до 01.01.2007 року визначити перелік та межі вільних земельних ділянок промислово-виробничого призначення в Хриплинському промвузлі для пропозицій інвесторам.

       Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Тимків) при формуванні бюджету на 2007 рік передбачити кошти на проведення вищевказаних робіт.

  1. Відділу землеустрою виконавчого комітету міської ради (Д.Піщак) до 01.01.2007 року підготувати необхідні документи для відчуження на земельних торгах двох земельних ділянок в Хриплинському промвузлі, по яких затверджено проекти землеустрою.
  2. Державній податковій інспекції в м.Івано-Франківську (М.Шкурашівський), міському управлінню земельних ресурсів (М.Семанишин) та відділу землеустрою виконавчого комітету міської ради (Д.Піщак) забезпечити виконання затверджених завдань на 2006 рік із надходження до бюджету від плати за землю та плати за орендовані земельні ділянки.
  3. Державній податковій інспекції в м.Івано-Франківську (М.Шкурашівський), управлінню соціально-економічного розвитку міста (в.о. начальника Б.Білик) провести детальний аналіз причин збитковості підприємств і організацій, заслухати керівників збиткових підприємств на засіданні робочої групи з координації дій щодо забезпечення податкових та інших надходжень до Державного і міського бюджетів.
  4. Управлінню соціально-економічного розвитку міста (в.о. начальника Б.Білик), спільно з Державною податковою інспекцією в м.Івано-Франківську (М.Шкурашівський), фінансовим управлінням виконавчого комітету міської ради (Г.Тимків) внести на розгляд сесії міської ради проекти рішень "Про ставки єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб" та "Про місцеві податки і збори".
  5. Відділу підтримки та розвитку підприємництва управління соціально-економічного розвитку міста (Н.Кобильчак) до 01.01.2007р. в рамках реалізації проекту Програми розвитку ООН "Мережа сприяння бізнесу" підготувати пропозиції щодо проведення для малозахищених верст населення навчання з основ підприємницької діяльності та надання кредитів на пільгових умовах суб’єктам малого підприємництва для започаткування власного бізнесу.
  6. Управлінню зовнішніх зв’язків і туризму (Б.Білик) внести пропозиції до проекту бюджету на 2007 рік щодо фінансової участі в реалізації Програми врядування та сталого розвитку в місті, розробити конкретні напрямки мобілізації людських ресурсів на реалізацію даної програми через створення будинкових комітетів, товариств співвласників, тощо.
  7. Управлінню зовнішніх зв’язків і туризму (Б.Білик) спільно з спеціалістами управління архітектури та містобудування, туристичної галузі, готельного та відпочинкового господарства розробити Комплексну програму розвитку туристичної інфраструктури міста Івано-Франківська на 2007-2009 роки.
  8. Управлінню соціально-економічного розвитку міста (в.о. начальника Б.Білик) спільно з управлінням житлово-комунального господарства (П.Косюк), управлінням освіти та науки (М.Верес), центральною міською клінічною лікарнею (Я.Джигіта), комунальними підприємствами міста розробити до 01.01.2007 року Концепцію енергозбереження по місту.
  9. Управлінню торгівлі (І.Витриховський) протягом листопада поточного року провести обстеження ринків щодо дотримання ними правил торгівлі. Інформацію про результати обстеження винести на розгляд постійної комісії з питань промисловості, підприємництва, торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування.
  10. Управлінню торгівлі (І.Витриховський) щоквартально проводити моніторинг обсягів реалізації хлібобулочних виробів в торговій мережі міста та інформувати ЗМІ. 
  11. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.