Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд питань органу опіки та піклування..."  № 916 від 03.11.2017р. 
Документ №916 від 03.11.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №36 від 21.01.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.11.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.11.2017р.  № 916
м.Івано-Франківськ
 


Про розгляд питань органу опіки та піклування


Керуючись ст.47 Конституції України, п.1 ст.3 Конвенції ООН про права дитини, ст.ст. 19, 141, 150, 151, 153, 155, 157, 158, 161, 165, 171 Сімейного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», ухвалою -, -, міського суду -, -, області від -, року (справа № -, провадження № -, рішенням виконавчого комітету від 21.01.2016 р. № 36 «Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету міської ради», рекомендаціями комісії з питань захисту прав дитини, з метою забезпечення реалізації прав, свобод та законних інтересів дитини, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:

       

1.Надати Івано-Франківському міському суду -, -,  області висновок щодо визначення місця проживання малолітньої -,-,-, року народження. (додаток ).

2. Встановити такий порядок участі батькові -, у вихованні -,-,-, -, року народження: -, та -, субота, -, та -, неділя з -, год. до -, год. у присутності матері дитини.

3. Встановити такий порядок участі батькові -,-,-, у вихованні -, -, -, -, року народження: -, та -, субота з -, год. до -, год, -, та -, неділя з -, год. до -, год. за взаємною згодою батьків.

4. Встановити такий порядок участі батькові -, -, -, у вихованні -, -, -, -, року народження: -, та -, субота, -, та -, неділя з -, год. до -,год. у присутності матері дитини.

5. Встановити такий порядок участі батькові -, -, -, у вихованні -, -, -, , -, -, року народження: -, та -, субота з -. год. до  год, -, та -. неділя з -, год. до -, год.

6. Відмовити відділу державної виконавчої служби -, міського управління юстиції в наданні згоди на реалізацію -, частини -, квартири -, за адресою: -, -, -,  право користування якою мають малолітні -,-, -, року народження, та -, -, -, року народження, у зв’язку з порушенням житлових прав дітей.

7. Відмовити відділу примусового виконання рішень Головного управління юстиції в -,  області в наданні згоди для передачі описаного та арештованого майна (квартири) -, -,  -, -, вул. -, -, -, кв.-, право користування яким має його неповнолітня дочка -, -, -, -, року народження, у зв’язку з порушенням житлових прав дитини.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Олександра Левицького.




Міський голова                                                                              Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.