Рішення виконавчого комітету  "Про підсумки роботи туристичних фірм за 9 місяців та пл..."  № 421 від 17.11.2006р. 
Документ №421 від 17.11.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.11.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.11.2006р.  № 421
м.Івано-Франківськ
 


Про підсумки роботи туристичних фірм за 9 місяців та плани розвитку галузі в місті Івано-Франківську


Заслухавши інформацію про стан та плани розвитку туристичної галузі в місті виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Інформацію про стан туристичної галузі в місті за 9 місяців 2006 року взяти до відома.
  2. З метою удосконалення форм і методів роботи в туристичній галузі, визначення перспектив її розвитку управлінню зовнішніх зв’язків і туризму разом із робочою групою підготувати проект «Програми розвитку туристичної інфраструктури міста Івано-Франківська на 2007-2010 рр.».
  3. Управлінню зовнішніх зв’язків і туризму разом з керівниками туристичних підприємств, з метою просування вітчизняного туристичного продукту на міжнародний ринок, до кінця поточного року розробити графік участі у 2007 році в туристичних ярмарках, виставках в Україні та за кордоном.
  4. Для забезпечення автомобільних доріг туристичною, сервісною та інформаційною інфраструктурою, управлінню зовнішніх зв’язків і туризму разом з управлінням архітектури і містобудування, управлінням житлово-комунального господарства визначити місце розміщення та встановити інформаційний щит «Туристична карта-схема Івано-Франківська» (Термін виконання ІІІ кв. 2007 р.).
  5. Управлінню зовнішніх зв’язків і туризму разом з управлінням житлово-комунального господарства в першому кварталі 2007 року провести інвентаризацію та запровадити заходи по утриманню в належному стані пам’ятників, пам’ятних дошок, барельєфів визначним діячам історії і культури нашого краю.
  6. Управлінню зовнішніх зв’язків і туризму з метою промоції Івано-Франківська  створити робочу групу по підготовці та друку інформаційних матеріалів:

- туристичний путівник «Івано-Франківськ в серці Європи» (Термін виконання І кв.   2007 р.).

- комплект листівок «Подорож Івано-Франківськом» (Термін виконання ІІ кв. 2007 р.).

- рекламно-інформаційну карту-схему міста Івано-Франківська (Термін виконання ІІІ кв. 2007 р.).

  1. Управлінню зовнішніх зв’язків і туризму ініціювати перед управлінням туризму ОДА та торгово-промисловою палатою проведення в жовтні – листопаді 2007 року «Міжнародної туристичної виставки в Івано-Франківську».
  2. З метою співпраці туристичних підприємств міста і представників зеленого туризму області, для промоціювання туристичного продукту на Прикарпатті, управлінню зовнішніх зв’язків і туризму разом із «Туристичною асоціацією Івано-Франківщини» організувати в ІІ кв. 2007 року круглий стіл з обговорення туристичного продукту «Чарівне літо на Прикарпатті».
  3. Для покращення співпраці туристичних фірм міста, вирішення проблемних питань, обміну досвідом управлінню зовнішніх зв’язків і туризму ініціювати створення міської громадської організації «Асоціація туристичної галузі міста Івано-Франківська» (Термін виконання ІІ кв.       2007 р.).
  4. Для вдосконалення підготовки кваліфікованих спеціалістів туристичної галузі, управлінню зовнішніх зв’язків і туризму продовжити співпрацю з навчальними закладами, щоквартально в 2007 році проводити круглі столи та створити відповідну базу даних дипломованих випускників.
  5. Рекомендувати управлінню торгівлі та відділу підтримки і розвитку підприємництва опрацювати можливість відкриття в 2007 році нових закладів громадського харчування виключно з використанням західноукраїнської кухні та місцевих традицій.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови З.Федорук



Міський голова                                                           Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.