Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 429 від 17.11.2006р. 
Документ №429 від 17.11.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.11.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.11.2006р.  № 429
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення міської ради


       Враховуючи те, що рішенням виконавчого комітету міської ради  від 19.10.2006року  №385 п.11 нежитлове приміщення гаража №3, вбудоване в цоколі житлового будинку за адресою: вул.Пасічна,1, раніше орендовані громадянином Сенченком А.І., передано в оренду громадянину Соловйову В.В., розглянувши звернення громадянина Соловйова В.В., враховуючи пропозиції Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська, керуючись Законом України "Про державну програму приватизації", Закону України "Про приватизацію державного майна", Законом України "Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)" та Закон України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1.Схвалити проект рішення Івано-Франківської міської ради "Про внесення змін до рішення міської ради від 26.03.2001р. "Про включення в перелік об'єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська, що підлягають приватизації" (додається).

2. Фонд комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська забезпечити погодження проекту рішення міської ради з депутатськими комісіями і подати його для затвердження на сесію міської ради.

3. Контроль за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови Володимира Швадчака.



Міський голова                                                Віктор Анушкевичус




Враховуючи те, що рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 19.10.2006 року №385 п.11 нежитлове приміщення гаража №3, вбудоване в цоколі житлового будинку за адресою: вул.Пасічна, 1, раніше орендовані громадянином Сенченком А.І., передано в оренду громадянину Соловйову В.В., розглянувши звернення громадянина Соловйова В.В., на підставі пропозицій виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та Фонду комунальної власності територіальної грома-ди міста Івано-Франківська, а також керуючись Законом України “Про державну програму приватизації”, Законом України “Про приватизацію державного майна”, Законом України “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)” та статтями 26, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Внести зміни до рішення Івано-Франківської міської ради від 26.03.2001 р. “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська, що підлягають приватизації” виклавши пункт 80 додатку 1 до даного рішення в наступній редакції:

п.80.

80.

Нежитлове приміщення гаража №3 в будинку на вул.Пасічній, 1

Викуп громадянином Соловйовим В.В.


2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на тимчасову депутатську контрольну комісію з питань оренди та приватизації об’єктів комунальної власності, проведення тендерів та розподілу житловго Фонду і першого заступника міського голови Володимира Швадчака.



Міський голова                                                           Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.