Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд подання прокурора м. Івано-Франківська..."  № 385 від 18.08.2009р. 
Документ №385 від 18.08.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.08.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.08.2009р.  № 385
м.Івано-Франківськ
 


Про розгляд подання прокурора м. Івано-Франківська



Розглянувши подання прокурора м. Івано-Франківська від 22.08.2009 р, за № І І вих про усунення порушень вимог Закону України «Про звернення громадян», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст, 23 Закону України «Про прокуратуру», Законом України «Про звернення громадян», ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради:


вирішив:


  1. Подання прокурора м. Івано-Франківська від 22.08.2009 р. за № І І вих про усунення порушень вимог Закону України «Про звернення громадян», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» взяти до відома.
  2. Керуючому справами міськвиконкому А. Лису посилити контроль за роботою відділу звернень громадян та за додержанням посадовими особами відділів та управлінь міськвиконкому строків розгляду звернень громадян, які передбачені Законом України «Про звернення громадян».


  1. За допущені недоліки, а саме: недотримання термінів розгляду звернень, надання формальних відповідей та відписок визнати роботу управлінь: житлово-комунального господарства, архітектури і містобудування, земельних відносин, праці і соціального захисту населення, а також відділу звернень громадян недостатньою,
  2. Зобов'язати керівників управлінь міськвиконкому ( І. Гаркот, П. Косюк, Д. Піщак, І.Оробець) в десятиденний термін притягнути до дисциплінарної відповідальності осіб, які були відповідальні за розгляд звернень громадян, про які йде мова в поданні прокуратури м. Івано-Франківська, за неналежне виконання своїх посадових обов'язків та про вжиті заходи повідомити міського голову
  3. Рекомендувати міському голові вжити заходів дисциплінарного впливу до керівників структурних підрозділів міськвиконкому ( І. Гаркот, П.

Косюк, Д. Піщак, І.Оробець, І Яблонський), які допустили недоліки в роботі, які зазначені в поданні прокуратури м. Івано-Франківська.

  1. Начальнику відділу звернень громадян (І. Яблонському) внести на жовтневе засідання міськвиконкому питання «Про роботу з зверненнями громадян в управліннях земельних відносин та Держкомзему в Івано-Франківській області».
  2. Начальнику відділу звернень громадян (1. Яблонському) організувати в листопаді 2009р. семінар з керівниками відділів, управлінь, працівниками міськвиконкому відповідальними за роботу з зверненнями громадян з вивчення Закону України «Про звернення громадян».
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами міськвиконкому А. Лиса.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.