Рішення виконавчого комітету  "Про роботу із зверненнями громадян у І півріччі 2009 ро..."  № 386 від 18.08.2009р. 
Документ №386 від 18.08.2009р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.08.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.08.2009р.  № 386
м.Івано-Франківськ
 


Про роботу із зверненнями громадян

у І півріччі 2009 року



Заслухавши доповідну записку “Про роботу із зверненнями громадян у І півріччі 2009 року”,  виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


1. Зазначену доповідну записку взяти до відома та надіслати відділам і управлінням виконкому міської ради для усунення недоліків та вжиття заходів  для поліпшення роботи зі зверненнями громадян.


2. Вдосконалити практику посиленого контролю щодо безумовного виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.08р. № 109/2008 “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування  конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”


3. Відділу звернень громадян :


3.1. Щоквартально аналізувати стан організації виконання звернень громадян керівниками відділів і управлінь виконкому міської ради, підприємств і організацій, виконання Закону України “Про звернення громадян”, виявляти причини нарікань людей, подавати пропозиції щодо усунення недоліків в цій роботі.


3.2. Забезпечувати у відділах, управліннях виконкому міської ради належну організацію прийому громадян, всебічне, об’єктивне і справедливе вирішення порушених ними питань.


3.3. Більше уваги приділяти якості розгляду звернень громадян, термінам їх виконання, вжити заходів щодо усунення фактів поверхневого підходу до вирішення питань  за зверненнями громадян.


3.4. Підвищити вимогливість до керівників управлінь та відділів виконкому міської ради щодо дотримання термінів розгляду звернень громадян.


3.5. Особливу увагу зосередити на виконання звернень пільгової категорії громадян, забезпечити максимальне вирішення порушених ними питань.


4. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому міської ради  А.Лиса.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.