Рішення виконавчого комітету  "Про стан виконавської дисципліни у відділах і управлінн..."  № 387 від 18.08.2009р. 
Документ №387 від 18.08.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.08.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.08.2009р.  № 387
м.Івано-Франківськ
 


Про стан виконавської дисципліни у відділах і управліннях виконавчого комітету міської ради у І півріччі 2009 року



       Заслухавши інформацію «Про стан виконавської дисципліни у відділах і управліннях виконавчого комітету міської ради у І півріччі 2009 року», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


       1.Інформацію «Про стан виконавської дисципліни у відділах і управліннях виконавчого комітету міської ради у І півріччі 2009 року» взяти до відома.

       2.Начальникам відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради:

       2.1. Забезпечити дієвий контроль за виконанням завдань, доведених актами Президента України, Кабінету Міністрів України, зверненнями і запитами депутатів усіх рівнів, рішеннями виконавчого комітету,  розпорядженнями міського голови та дорученнями керівництва виконавчого комітету міської ради;

       2.2. При необхідності, подати пропозиції керівництву виконавчого комітету міської ради про оснащення працівників, відповідальних за діловедення та контроль за виконанням документів, сучасною комп’ютерною технікою.

       3. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради неухильно дотримуватись вимог регламенту виконавчого комітету міської ради та інструкції з діловодства при підготовці матеріалів на засідання виконавчого комітету та розпоряджень міського голови.

       4. Загальному відділу та відділу контролю управління організаційно-інформаційної роботи і контрою здійснювати щотижневий та щомісячний моніторинг стану виконавської дисципліни у відділах та управліннях виконавчого комітету міської ради.

       У випадку порушення термінів виконання контрольних документів оперативно інформувати керуючого справами виконавчого комітету міської ради для вжиття відповідних заходів.

       5. Координацію та узагальнення інформації про виконання даного рішення покласти на загальний відділ та відділ контролю управління організаційно-інформаційної роботи і контрою виконавчого комітету міської ради.

       6. Рішення виконавчого комітету міської ради від 24.02.09 № 58 «Про стан виконавської дисципліни у відділах і управліннях виконавчого комітету міської ради» вважати таким, що втратило чинність.

       7. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради  А.Лиса.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.