Рішення виконавчого комітету  "Про виконання Програми економічного і соціального розви..."  № 388 від 18.08.2009р. 
Документ №388 від 18.08.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.08.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.08.2009р.  № 388
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста та пріоритетних напрямів діяльності виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2009 року



Розглянувши інформації про виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Івано-Франківська та пріоритетні напрями діяльності виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2009 року та відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:


  1. Інформації про виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Івано-Франківська та пріоритетних напрямів діяльності виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2009 року взяти до відома (додаються).
  2. Начальникам структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради вжити вичерпних заходів для виконання Програми економічного і соціального розвитку міста у 2009 році.
  3. Управлінню праці та соціального захисту населення (І.Оробець) провести аналіз причин збільшення заборгованості з виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах, за результатами якого розробити по кожному підприємству помісячні графіки та заходи погашення заборгованості із виплати заробітної плати до кінця 2009 року. Заслуховувати про стан погашення заробітної плати на засіданнях робочої групи у заступника міського голови Я.Яцишина та засіданні виконавчого комітету міської ради.
  4. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик):

4.1Відповідно до підписаного меморандуму та з метою вдосконалення співпраці між підприємствами харчової галузі та супермаркетами  спільно з управлінням торгівлі, до 1 жовтня 2009р. провести акцію «Купуємо Івано-Франківське – даємо роботу іванофранківцям».

4.2У вересні – жовтні 2009 року організувати участь промислових підприємств міста у традиційних осінніх ярмарках.

4.3Відділу туризму (В.Устинський) із залученням міста-партнера Ніредьгаза (Угорщина) до 22 вересня 2009 року розробити проект розвитку туристичної галузі в рамках Програми транскордонної співпраці Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна" за підтримки ЄС.

4.4До 22 вересня 2009 року підготувати на конкурс проектів по "Програмі транскордонної співпраці Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна" проект з питань покращення екологічного стану в м.Івано-Франківську.

4.5Створити робочу групу з розробки Програми економічного і соціального розвитку міста на 2010 рік, членам якої до 15 жовтня 2009р. подати пропозиції до проекту Програми.

  1. Управлінню торгівлі (І.Витриховський) до 1 листопада 2009 року розробити Програму розвитку внутрішньої торгівлі в м.Івано-Франківську відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.06.2009р. №632 "Про затвердження Програми розвитку внутрішньої торгівлі на період до 2012 року". 
  2. Управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) сформувати робочу групу та до 01.09.2009р. напрацювати варіанти відновлення платоспроможності та погашення заборгованості житлово-експлуатаційних організацій і комунальних підприємств міста перед Пенсійним фондом України, а також Державною податковою адміністрацією України, підгодовувати відповідні проекти рішення.
  3. Відділу дозвільно - погоджувальних процедур (Дозвільний центр м.Івано-Франківська) налагодити контакти з Швейцарським Бюро Співробітництва в Україні щодо можливості співфінансування проекту створення Центру надання адміністративних послуг. 
  4. Відділу транспорту і зв’язку (І.Гнатів) проаналізувати виконання договорів перевізниками та внести на розгляд засідання виконавчого комітету міської ради.
  5. Управлінню освіти і науки (М.Верес) до кінця року виконати всі необхідні організаційні роботи для відкриття дошкільного навчального закладу №17 "Ромашка" на вул.Вовчинецькій, 210.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.