Рішення виконавчого комітету  "Про виконання заходів з енергозбереження ..."  № 389 від 18.08.2009р. 
Документ №389 від 18.08.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.08.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.08.2009р.  № 389
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання заходів з енергозбереження



Враховуючи результати проведеної спільної роботи міської влади, комунальних підприємств та організацій щодо виконання заходів Концепції енергозбереження м.Івано-Франківська, затвердженої рішенням ХІХ сесії міської ради від 06.11.2007р., виконком міської ради


в и р і ш и в:


1. Інформацію про реалізовані енергозберігаючі проекти в комунальній сфері м.Івано-Франківська взяти до відома (додається).

2. До кінця поточного року розробити та затвердити рішенням сесії міської ради «Програму енергозбереження м.Івано-Франківська на 2010-2013 роки».

3. Начальнику управління економічного та інтеграційного розвитку Б.Білику: розробити конкретні пропозиції для ефективної участі міста у новому проекті АМР США «Реформування теплопостачання міст»;  починаючи з 2010 р., для реалізації проектів ПРООН/МПВСР пропонувати проекти  енергозберігаючого напрямку; з метою презентації впровадженних енергоощадних проектів та заходів створити центри (майданчики) енергозбереження.

4. Координатору проекту GTZ «Енергоефективність у будівлях» М.Конику: внести пропозиції щодо можливості співфінансування, починаючи з 2010р., зазначеного проекту з міського бюджету або у співпраці з іншими проектами Міжнародної технічної допомоги; з метою запозичення досвіду співпраці у проекті GTZ,  обговорити його на засіданні ради голів ОСББ при міському голові у ІV кварталі 2009р.

5. Начальнику управління економічного та інтеграційного розвитку Б.Білику, начальнику фінансового управління В.Сусаніній, директору ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» І.Прокопіву разом з консалтинговою компанією, визначеною ЄБРР, визначитися з конкретними термінами і умовами початку реалізації проекту «Покращення кредитоспроможності міста Івано-Франківська», який фінансується за рахунок кредитних коштів ЄБРР.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови О.Дерев’янка та Я.Яцишина.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.