Рішення виконавчого комітету  "Про оформлення права власності на нерухоме майно..."  № 400 від 18.08.2009р. 
Документ №400 від 18.08.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.08.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.08.2009р.  № 400
м.Івано-Франківськ
 


Про оформлення права власності

на нерухоме майно



Розглянувши пропозиції Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська, керуючись главами 10, 13, 23, 24 Цивільного кодексу України, ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та “Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно”, затвердженим наказом Міністерства юстиції України №7/5 від 07.02.02, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Оформити право власності за територіальною громадою міста Івано-Франківська в особі Івано-Франківської міської ради на нерухоме майно згідно з додатком 1 та додатком 2 до цього рішення.
  2. Фонду комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська організувати виготовлення свідоцтв про право власності на нежитлові будівлі та приміщення, приведені в п.п. 2,3,4 додатку 1 до цього рішення.
  3. Житлово - експлуатаційній організації №3 організувати виготовлення свідоцтва про право власності на нежитлові приміщення, приведені п.1 додатку 1 до цього рішення та в термін до 01.12.09 подати копію цього свідоцтва до Фонду комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська.
  4. Житлово - експлуатаційній організації №5 організувати виготовлення свідоцтва про право власності на нежитлові приміщення, приведені в п.5 додатку 1 до цього рішення  та в термін до 01.12.09 подати копію цього свідоцтва до Фонду комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська.
  5. Спеціалізованому комбінату комунально-побутового обслуговування організувати виготовлення технічних паспортів та свідоцтв про право власності на нежитлові будівлі, приведені в п. 6 та п.7 додатку 1 до цього рішення, та в термін до 01.12.09 подати копії цих документів до Фонду комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська.
  6. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради організувати виготовлення свідоцтв про право власності на нежитлові приміщення та будівлі, приведені в додатку 2 до цього рішення, та в термін до 01.12.09 подати копії цих свідоцтв до Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська .
  7. Доручити ОКП “Івано-Франківське ОБТІ” здійснити у встановленому порядку юридичне оформлення права власності на нерухоме майно згідно із п.1 цього рішення, в тому числі видати свідоцтво про право власності.
  8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Зіновія Фітеля.




Міський голова                                                 Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.