Рішення міської ради  "Про внесення змін до регламенту виконавчого комітету Ів..."  № 1636-52 від 19.02.2015р. 
Документ №1636 від 19.02.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про регламент виконавчого комітету міської ради
Рішення міської ради  №58 від 03.02.2011р. Втратив чинність
Рішення міської ради  Про внесення змін до рішення Івано-Франківської міської ради від 19.02.2015 р. № 1636-52
Рішення міської ради  №1721 від 31.03.2015р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.02.2015



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(52  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 19.02.2015р.  № 1636-52
 


Про внесення змін до регламенту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради


З метою впорядкування процедури погодження проектів рішень, підвищення прозорості їх підготовки, створення дієвих механізмів для реалізації права громадян на доступ до інформації та на виконання Законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію», «Про захист персональних даних», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи вимоги статті 57 Конституції України, міська рада,


вирішила:


1. Внести наступні зміни до Регламенту виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 03.02.2011 р. № 58-5:

1.1. Доповнити пункт 23 розділу 4 Регламенту доповнити абзацом наступного змісту:

«Візування посадовими особами проводиться в день подання проекту рішення (розпорядження). За наявності заперечень (зауважень) до проекту рішення (розпорядження) про це робиться відповідна примітка біля підпису особи.»

1.2. Пункт 29 розділу 4 Регламенту викласти у наступній редакції:

«Проекти рішень, що вносяться на розгляд міської ради, підлягають обов’язковому розгляду виконавчим комітетом міської ради за винятком тих, які належать до виключної компетенції міської ради.

Питання, що належать до виключної компетенції міської ради можуть бути попередньо розглянуті виконавчим комітетом та внесені на розгляд міської ради з відміткою рекомендаційного характеру про підтримку чи непідтримку проекта рішення в цілому чи його окремих пунктів».

1.3. Пункт 4 розділу 10 Регламенту викласти у наступній редакції:

«4. Засідання комісій, координаційних та міжвідомчих рад готують секретарі за дорученням голів комісій, рад. Засідання  комісій, координаційних та міжвідомчих рад, а також тимчасових контрольних та інших комісій виконавчого комітету є відкритими і гласними.

Право бути присутніми на засіданні комісій, координаційних та міжвідомчих рад, а також тимчасових контрольних та інших комісій виконавчого комітету може бути обмежено лише відповідно до законодавства України в інтересах нерозголошення інформації з обмеженим доступом.

Секретарі комісій, координаційних та міжвідомчих рад готують протокол засідання комісій, рад, які підписуються головою, секретарем комісії, ради реєструються і зберігаються секретарем комісії, ради. Після підписання та реєстрації протоколу комісії, протокол підлягає обов’язковому оприлюдненню, шляхом опублікування на офіційному веб-сайті виконавчого комітету протягом 5 (п’яти) робочих днів. Копії протоколів комісії за запитом на інформацію виготовляються секретарем відповідної комісії та надаються запитувачам інформації протягом 5 (п’яти) робочих днів з моменту отримання відповідного запиту в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Контроль за оприлюдненням та виконанням прийнятих рішень здійснює голова комісії.»

2. Рекомендувати виконкомам сільських рад  внести в цій частині зміни в свої регламенти.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому міської ради А.Лиса.



Міський голова                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.