Рішення міської ради  "Про врахування громадських інтересів при розробленні пр..."  № 1639-52 від 19.02.2015р. 
Документ №1639 від 19.02.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження графіку проведення громадських слухань з розгляду проекту містобудівної документації "Коригування (внесення змін до) генерального плану, суміщеного з історико-архітектурним опорним планом м. Івано-Франківська (в межах Івано-Франківської міської ради)" в мікрорайонах міста та селах міської ради
Рішення виконавчого комітету  №299 від 29.05.2015р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.02.2015



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(52  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 19.02.2015р.  № 1639-52
 


Про врахування громадських інтересів при розробленні проекту генерального плану міста Івано-Франківська


Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. №555, Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Мінрегіонбуду від 16.11.2011 р. №290, міська рада


вирішила:


1. Департаменту містобудування та архітектури (В. Гайдар) у строк до 31 серпня 2015 р. провести громадські слухання щодо ухвалення нового генерального плану міста Івано-Франківська у мікрорайонах міста, а також селах, що входять до складу Івано-Франківської міської ради.

Під час проведення громадських слухань обрати уповноважених представників громадськості до складу погоджувальної комісії з питання генерального плану.

2. Виконавчому комітету затвердити графік проведення громадських слухань.

3. Для забезпечення розгляду пропозицій громадськості щодо генерального плану утворити погоджувальну комісію з питання генерального плану.

Положення про роботу погоджувальної комісії з питання генерального плану та персональний склад комісії затвердити рішенням виконавчого комітету за підсумками проведення громадських слухань у мікрорайонах міста та селах, що входять до складу Івано-Франківської міської ради.

4. Департаменту містобудування та архітектури (В. Гайдар) спільно з експертно-аналітичним відділом (С. Козлов):

4.1. Опублікувати в газеті «Західний кур’єр» правові, економічні та екологічні наслідки ухвалення генерального плану.

4.2. Опублікувати за підсумками проведення громадських слухань на офіційному сайті міської ради повні тексти пропозицій громадськості до проекту генерального плану, а також узагальнення наданих пропозицій.

4.3. Оприлюднювати результати розгляду пропозицій громадськості до проекту генерального плану погоджувальною комісією з питання генерального плану на офіційному сайті міської ради в установлені терміни.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови З. Фітеля.



Міський голова        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.