Рішення міської ради  "Про внесення змін до рішення Івано-Франківської міської..."  № 1671-52 від 19.02.2015р. 
Документ №1671 від 19.02.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки
Рішення міської ради  №496 від 29.11.2011р. Чинний
Рішення міської ради  Про внесення змін до рішення Івано-Франківської міської ради № 496-17 від 29.11.2011 р. "Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки"
Рішення міської ради  №1323 від 06.02.2014р. Чинний
Рішення міської ради  Про внесення змін до рішення Івано-Франківської міської ради № 496-17 від 29.11.2011 р. "Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки"
Рішення міської ради  №966 від 26.02.2013р. Чинний
Рішення міської ради  Про визначення переможців міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства
Рішення міської ради  №1745 від 19.05.2015р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.02.2015



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(52  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 19.02.2015р.  № 1671-52
 


Про внесення змін до рішення Івано-Франківської міської ради № 496-17 від 29.11.2011 р. «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки»



Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», Закону України «Про доступ до публічної інформації» з метою створення належних умов для підвищення ефективності діяльності інститутів громадянського суспільства та місцевого самоврядування, поліпшення їх матеріально-технічного забезпечення для вирішення нагальних потреб громади, міська рада


вирішила:


1. Внести зміни до рішення Івано-Франківської міської ради № 496-17 від 29.11.2011 р. «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки»:

1.1. Пункт 3.1. «Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства» (Додаток 1 до рішення Івано-Франківської міської ради № 496-17 від 29.11.2011 р. «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки») затвердити в наступній редакції:


Підпрограма «Міський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства».


№ п/п

Назва заходу

Виконавець

Термін

виконання

Джерела

фінансування

Обсяги

фінансування

1.

Оголошення щорічного міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства.

Конкурсна комісія/ робочий орган

Січень-лютий



2.

Проведення щорічного міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства.

Робочий орган

До  квітня



3.

Визначення переможців конкурсу у номінаціях:

- проекти громадських організацій;

- проекти громадських та благодійних організацій при дошкільних, загально-освітніх та позашкільних навчальних закладах;

- проекти громадських та благодійних організацій при закладах культури;

- проекти будинкових та квартальних комітетів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів;

- проекти сільських рад сіл Крихівці, Вовчинець, Микитинці, Угорники, Хриплин.

Конкурсна комісія

До  травня



4.

Реалізація проектів та програм, які визначені переможцями.

Переможці конкурсу

До  1 листопада

Міський бюджет/інші залучені кошти

В межах кошторисних призначень

5.

Контроль за реалізацією проектів та програм, які визначені переможцями.

Робочий орган

До завершення бюджетного року

Міський бюджет/інші залучені кошти

В межах кошторисних призначень


1.2. Пункт 1.3. «Положення про міський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства» (Додаток 2 до рішення Івано-Франківської міської ради № 496-17 від 29.11.2011 р. «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки») затвердити в наступній редакції:

«Учасниками Конкурсу є громадські, благодійні організації, органи самоорганізації населення, інші форми об’єднання громадян,  сільські ради сіл Крихівці, Вовчинець, Микитинці, Угорники, Хриплин які у встановленому цим Положенням порядку подали проект або програму розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства.

Конкурс проводиться у номінаціях:

- проекти громадських організацій;

- проекти громадських та благодійних організацій при дошкільних, загально-освітніх та позашкільних навчальних закладах;

- проекти громадських та благодійних організацій при закладах культури;

- проекти будинкових та квартальних комітетів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів;

- проекти сільських рад сіл Крихівці, Вовчинець, Микитинці, Угорники, Хриплин».

1.3. Пункт 2.2. «Положення про міський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства» (Додаток 2 до рішення Івано-Франківської міської ради № 496-17 від 29.11.2011 р. «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки») затвердити в наступній редакції:

«Конкурсна комісія здійснює загальне керівництво щодо організації та проведення Конкурсу.

Конкурсна комісія діє у кількості 13 чоловік у складі: голови Конкурсної комісії – секретар міської ради М.І. Вітенко, заступника голови Конкурсної Комісії –  директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку  М.В.Смушак, членів Конкурсної комісії (тимчасово виконуючий обов’язки начальника фінансового управління виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради – Г.М. Яцків, заступник міського голови – Б.І. Білик, начальник експертно-аналітичного відділу – С.Я. Козлов, голова постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку – І.Б. Прокопів, голова постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, науки, освіти, культури, молодіжної політики та спорту – О.В. Савчук, голова постійної депутатської комісії з питань планування фінансів, цін та бюджету – Р.М. Онуфріїв, голова постійної депутатської комісії мандатної, з питань депутатської діяльності, етики, захисту прав людини, законності, взаємодії з правоохоронними органами та засобами масової інформації – М.Я. Сеньків, голова постійної депутатської комісії з питань промисловості, підприємництва, стратегічного розвитку міста, інвестицій та туризму – О.О. Бубен, голова постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення – С.Л. Стефанко, голова постійної депутатської комісії з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвиткові сіл – П.О. Гавриш, голова громадської ради при Івано-Франківській міській раді – П. В. Андрусяк).

Формою роботи Конкурсної комісії є засідання, яке проводить її голова, а в разі його відсутності заступник голови Конкурсної комісії.

Засідання Конкурсної комісії є правомочним, якщо на ньому присутні більше, як половина її членів.

Під час засідання конкурсної комісії секретарем Конкурсної комісії ведеться протокол, який підписується головою Конкурсної комісії та секретарем Конкурсної комісії. Секретар комісії призначається робочим органом Конкурсу з числа його працівників.  Секретар комісії не має права ухвального голосу.»

1.4. Пункт 3.1. «Положення про міський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства» (Додаток 2 до рішення Івано-Франківської міської ради № 496-17 від 29.11.2011 р. «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки») затвердити в наступній редакції:

«Підставою для оголошення Конкурсу є рішення Конкурсної комісії.

Офіційне повідомлення про початок Конкурсу та умови його проведення публікуються в газеті «Західний кур’єр» та на веб-сторінці міської ради із зазначенням кінцевого строку подання заяв, проектів та програм на участь у ньому, не пізніше ніж за 30 днів до дати початку проведення конкурсу.»

1.5. Пункт 3.4. «Положення про міський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства» (Додаток 2 до рішення Івано-Франківської міської ради № 496-17 від 29.11.2011 р. «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки») затвердити в наступній редакції:

«Робочий орган розпочинає приймання документів на участь у Конкурсі з дня опублікування офіційного повідомлення. Необхідні документи подаються протягом 30-ти днів з початку оголошення конкурсу. Документи подані пізніше 30-ти днів з початку оголошення конкурсу Робочим органом не приймаються та повертаються заявнику.

Для участі у Конкурсі подаються наступні документи:

- заява учасника на участь у Конкурсі довільної форми;

- копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- рішення ДПІ про внесення учасника до Реєстру неприбуткових установ та організацій;

- опис проекту чи програми;

- кошторис (бюджет) проекту чи програми.

Проект чи програма повинні передбачати співфінансування  учасника в розмірі 10-15 % кошторису (бюджету) проекту чи програми».

2. Визнати таким, що втратив чинність пункт 1.3 рішення Івано-Франківської міської ради від 26.02.2013р.  № 966-34 Про внесення змін до рішення Івано-Франківської міської ради № 496-17 від 29.11.2011 р. «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки».

3. Визнати такими, що втратили чинність пункти 1.2, 1.3, 1.4 рішення Івано-Франківської міської ради від 06.02.2014р.  № 1323-41 Про внесення змін до рішення Івано-Франківської міської ради № 496-17 від 29.11.2011 р. «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2012-2015 роки».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради М. Вітенка.




Міський голова                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.