Рішення виконавчого комітету  "Про передачу зовнішніх мереж..."  № 120 від 26.02.2015р. 
Документ №120 від 26.02.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.03.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.02.2015р.  № 120
м.Івано-Франківськ
 


Про передачу зовнішніх мереж


       Розглянувши звернення юридичних осіб щодо передачі зовнішніх мереж та керуючись ст. ст. 31, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


  1. ТзОВ «Альянс-Б» передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирних житлових будинків № 34, корпус 1-4 на вул. Юліана Целевича.
  2. ТзОВ «Альянс-Б» передати, а ПАТ «Прикарпаттяобленерго» прийняти на баланс зовнішні мережі електропостачання до багатоквартирних житлових будинків № 34, корпус 1-4 на вул. Юліана Целевича.
  3. ТзОВ «Альянс-Б» передати, а ПАТ «Івано - Франківськгаз» прийняти на баланс зовнішні мережі газопроводу до багатоквартирних житлових будинків № 34, корпус 1-4 на вул. Юліана Целевича.
  4. ТзОВ «Конкорд-ІФ» передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирного житлового будинку № 28, корпус 3 на вул. Василя Стуса.
  5. ТзОВ «Конкорд-ІФ» передати, а ПАТ «Прикарпаттяобленерго» прийняти на баланс зовнішні мережі електропостачання до багатоквартирного житлового будинку № 28, корпус 3 на вул. Василя Стуса.
  6. ТДВ БМФ «Івано-Франківськбуд» передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирного житлового будинку № 21а на вул. Хіміків.
  7. ТДВ БМФ «Івано-Франківськбуд» передати, а ПАТ «Прикарпаттяобленерго» прийняти на баланс зовнішні мережі електропостачання до багатоквартирного житлового будинку № 21а на вул. Хіміків.
  8. ПАТ «Промбуд» передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирних житлових будинків №№ 53, 53А на вул. Богдана Хмельницького.
  9. ПАТ «Промбуд» передати, а ПАТ «Прикарпаттяобленерго» прийняти на баланс зовнішні мережі електропостачання до багатоквартирних житлових будинків №№ 53, 53А на вул. Богдана Хмельницького.
  10. ПАТ «Промбуд» передати, а ПАТ «Івано - Франківськгаз» прийняти на баланс зовнішні мережі газопроводу до багатоквартирних житлових будинків №№ 53, 53А на вул. Богдана Хмельницького.
  11. ПП «Перша будівельна» передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирного житлового будинку № 120А на вул. Галицька.
  12. ПП «Перша будівельна» передати, а ПАТ «Прикарпаттяобленерго» прийняти на баланс зовнішні мережі електропостачання до багатоквартирного житлового будинку № 120А на вул. Галицька.
  13. ПП «Перша будівельна» передати, а ПАТ «Івано - Франківськгаз» прийняти на баланс зовнішні мережі газопроводу до багатоквартирного житлового будинку № 120А на вул. Галицька.
  14. ПП «Альянс-Б» передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирного житлового будинку № 5 на площі Європейській.
  15. ПП «Альянс-Б»  передати, а ПАТ «Прикарпаттяобленерго» прийняти на баланс зовнішні мережі електропостачання до багатоквартирного житлового будинку № 5 на площі Європейській.
  16. ПП «Альянс-Б» передати, а ПАТ «Івано - Франківськгаз» прийняти на баланс зовнішні мережі газопроводу до багатоквартирного житлового будинку № 5 на площі Європейській.
  17. ТзОВ «Форте-Буд» передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирного житлового будинку № 2А на вул. Пасічна.
  18. ТзОВ «Форте-Буд» передати, а ПАТ «Прикарпаттяобленерго» прийняти на баланс зовнішні мережі електропостачання до багатоквартирного житлового будинку № 2А на вул. Пасічна.
  19. ТзОВ «Форте-Буд» передати, а ПАТ «Івано - Франківськгаз» прийняти на баланс зовнішні мережі газопроводу до багатоквартирного житлового будинку № 2А на вул. Пасічна.
  20. Івано-Франківському учбово-виробничому підприємству Українського товариства глухих передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирного житлового будинку № 3 на площі Європейській.
  21. Івано-Франківському учбово-виробничому підприємству Українського товариства глухих передати, а ПАТ «Прикарпаттяобленерго» прийняти на баланс зовнішні мережі електропостачання до багатоквартирного житлового будинку № 3 на площі Європейській.
  22. Івано-Франківському учбово-виробничому підприємству Українського товариства глухих передати, а ПАТ «Івано-Франківськгаз» прийняти на баланс зовнішні мережі газопроводу до багатоквартирного житлового будинку № 3 на площі Європейській.
  23. Передачу здійснити у встановленому чинним законодавством України порядку.
  24. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р. Гайду.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.