Рішення виконавчого комітету  "Про продовження дозволів на розташування тимчасових спо..."  № 123 від 26.02.2015р. 
Документ №123 від 26.02.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про продовження дозволів на розташування тимчасових споруд (кіосків, павільйонів, лотків швидкого харчування) в м. Івано-Франківську
Рішення виконавчого комітету  №655 від 19.12.2013р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.03.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.02.2015р.  № 123
м.Івано-Франківськ
 


Про продовження дозволів на розташування тимчасових споруд в м.Івано-Франківську


Керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положенням «Про Порядок розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську», нової редакції Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, літніх торгових майданчиків та збірно-розбірних металевих гаражів, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Продовжити до 09.04.2015р.:

1.1. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування тимчасової споруди (кіоску з торгівлі продпромтоварами), з торгівлі продтоварами площею 14,4 м2 по зовнішньому контуру, зі спорудою зупинки громадського транспорту на вул. Пулюя, 16.

1.2. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування тимчасової споруди (павільйону «Промбуд»), з торгівлі господарськими та будівельними матеріалами, площею 26,4 м2 по зовнішньому контуру, поруч будинку № 11 на вул. Юліана Целевича.

2. Внести зміни:

Пункт 1.11. рішення виконавчого комітету міської ради від 19.12.2013р. № 655 «Про продовження дозволів на розташування тимчасових споруд (кіосків, павільйонів, лотків швидкого харчування) в м.Івано-Франківську» про продовження суб’єкту господарювання дозволу на розташування тимчасової споруди (павільйону «Продукти») з торгівлі промтоварами, площею 30,0 м2 на вул. Тролейбусній, 2 на підставі звернення та викласти в редакції:

«Продовжити суб’єкту господарювання до 09.04.2015р. дозвіл на розташування тимчасової споруди (павільйону) з торгівлі промтоварами, площею 52,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Тролейбусній, 2».

3. Після прийняття рішення виконавчого комітету про продовження дозволу на розташування тимчасової споруди суб’єкт господарювання (пункт 1) протягом п’яти робочих днів звертається (через Дозвільний центр м. Івано-Франківська) в управління торгівлі виконавчого комітету міської ради із заявою про укладення договору за тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Договір підписується Сторонами в день отримання витягу з рішення виконавчого комітету міської ради про продовження дозволу на розміщення

тимчасової споруди.

4. Контроль за виконанням пункту 1 рішення покласти на першого заступника міського голови З. Фітеля.

5. Контроль за виконанням пункту 2 рішення покласти на заступника міського голови Б.Білика.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.