Розпорядження міського голови  "Про порядок створення та організацію роботи консультаці..."  № 89-р від 06.03.2015р. 
Документ №89-р від 06.03.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про консультаційні пункти цивільної оборони
Розпорядження міського голови  №273-р від 17.05.2006р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.03.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 06.03.2015р.  № 89-р
 


Про порядок створення та організацію роботи консультаційних пунктів при КП „Єдиний розрахунковий центр”, КП „Дирекція замовника” та сільських радах Івано-Франківської міської ради


Відповідно до Кодексу цивільного захисту від 02.10.2012 року, постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2013 року № 444 „Про затвердження порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях”, наказу Міністерства надзвичайних ситуацій від 07.06.2011 року № 587 „Про затвердження методичних рекомендацій щодо порядку створення, обладнання та забезпечення функціонування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при житлово-експлуатаційних організаціях та сільських (селищних) радах”, розпорядження голови облдержадміністрації від 18.07.2011 року № 489 „Про порядок створення та організацію роботи консультаційних пунктів при житлово-експлуатаційних організаціях та сільських (селищних) радах області”, та з метою підвищення ефективності просвітницько-інформаційної роботи і пропаганди знань з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях серед населення, яке не зайняте у сфері виробництва та обслуговування:


1. Комунальному підприємству „Єдиний розрахунковий центр”, комунальному підприємству „Дирекція замовника” та сільським радам Івано-Франківської міської ради створити мережу консультаційних пунктів для ведення просвітницько-інформаційної роботи з населенням щодо питань захисту і дій у надзвичайних ситуаціях, при пожежах та інших небезпечних подіях та призначити відповідальних осіб за створення і роботу консультаційних пунктів.

2. Т. в. о. директора комунального підприємства „Єдиний розрахунковий центр” Р. Василюк, директору комунального підприємства „Дирекція замовника” Б. Абрамович та сільським головам Івано-Франківської міської ради своїми наказами визначити місця обладнання консультаційних пунктів та призначити відповідальних осіб за створення і роботу консультаційних пунктів.

3. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 17.05.2006 року № 273-р „Про консультаційні пункти цивільної оборони”.

4. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету міської ради (І. Влізло).

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови З. Фітеля.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.