Рішення виконавчого комітету  "Про розміщення зовнішньої реклами ..."  № 143 від 05.03.2015р. 
Документ №143 від 05.03.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.03.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.03.2015р.  № 143
м.Івано-Франківськ
 


Про розміщення зовнішньої реклами


Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами та Порядком розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 29.12.2009р. № 657, розглянувши матеріали Департаменту містобудування та архітектури, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «ІНВЕСТЗАХІДГРУП» на розміщення стаціонарного світлодіодного екрану на опорі, розміром 2,9х2,1 м, на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку №168, терміном на три місяці.

2. КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» (С.Кукула) та КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» (В.Шахоріна) після закінчення терміну дії дозволу надати висновок про наявність або відсутність правопорушень під час експлуатації стаціонарного світлодіодного екрану.

3. Підставою для розміщення рекламних конструкцій та виконання робіт, пов’язаних з розташуванням рекламного засобу є виданий у встановленому порядку дозвіл.

4. Встановлення рекламних конструкцій провести згідно погодженої документації, виконаної у відповідності з діючими нормативними вимогами.

5. Оплату за тимчасове користування місцями для розташування рекламних конструкцій проводити згідно з «Порядком розміщення зовнішньої реклами в місті Івано-Франківську».

6. Суб’єкт підприємницької діяльності повинен постійно утримувати прилеглу територію радіусом 6 м від окремостоячої рекламної конструкції або до проїжджої частини дороги в належному санітарному стані.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.