Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в ..."  № 130 від 21.03.2007р. 
Документ №130 від 21.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.03.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.03.2007р.  № 130
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м.Івано-Франківську


Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради, на підставі Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року № 2067 та Положенням про розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську, затвердженим рішенням XVII сесії Івано-Франківської міської ради від 03.07.2001 року, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

  1. Надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, терміном на один рік.

1.1. Корпорації “Укртрансжилбуд” на вул. Січових Стрільців, 38, за парканом (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м).

1.2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Торговий дім “Колві” на вул. Хриплинській, поруч моста (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м).

    1. Приватній фірмі “Атар” за адресами:

1.3.1. На вул. О.Довженка, поруч гаражного кооперативу (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.3.2. На вул. Вовчинецькій, 176 (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.3.3. На вул. Набережній ім. В. Стефаника, навпроти будинку №34 (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.3.4. На вул. Гетьмана Мазепи – О. Довженка (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.3.5. На вул. В. Івасюка, 26 (зліва) (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.3.6. На вул. Євгена Коновальця, навпроти будинку №190 (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.3.7. На вул. Незалежності, 29 (настінна щитова конструкція, розміром 3 х 6 м).

1.4. Підприємцю Корнійчуку О. В. на вул. Євгена Коновальця, 95 (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м).

1.5. Підприємцю Себро О. В. на вул. В. Чорновола, 72 (спеціальна рекламна конструкція типу “сіті-лайт”, розміром – 1,2 х 1,8 м).

1.6. Колективному підприємству “Терра” на вул. Січових Стрільців, 78 (спеціальна рекламна конструкція типу “сіті-лайт”, розміром – 1,2 х 1,8 м).

1.7. Рекламному агентству “Зірка” на вул. Євгена Коновальця, 130 (спеціальні рекламні конструкції, розміром –3 х 6 м) – 2 штуки.

1.8. Товариству з обмеженою відповідальністю “Ажіо ЛТД” за адресами:

1.8.1. На вул. Академіка Сахарова, 34 (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.8.2. На вул. Євгена Коновальця, 28 (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.8.3. На вул. Набережній ім. В. Стефаника, навпроти повороту на вул.Пасічанську (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.8.4. На вул. О. Довженка, навпроти будинку №16 (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.8.5. На вул. В. Івасюка, навпроти будинку №12/2 (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.8.6. На розі вул. О.Довженка – Гетьмана Мазепи, зі сторони будинку №183/3 (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.8.7. На вул.О.Довженка, навпроти будинку №16, через дорогу (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м);

1.8.8. На розі вул. Симона Петлюри – Польової (права сторона) (спеціальна рекламна конструкція, розміром –3 х 6 м).

2. Встановлення спеціальних конструкцій провести згідно погодженої проектної документації, виконаної у відповідності з діючими нормативними вимогами. Термін виконання робіт з встановлення тимчасової рекламної конструкції та виконання благоустрою з моменту прийняття рішення виконавчого комітету міської ради - один місяць.

3. До початку встановлення тимчасової рекламної конструкції за наявності дозволу виконавчого комітету міської ради та проектної документації, погодженої у встановленому порядку, замовникам укласти угоду з управлінням житлово-комунального господарства (інспекцією) на дозвіл (ордер) ведення земляних робіт.

4. Суб’єктам підприємницької діяльності (пункти 1.1 – 1.9) виконати всі роботи з благоустрою згідно з проектною документацією у визначений термін. Постійно (щоденно) утримувати прилеглу територію (по периметру 10 м від споруди) в належному санітарному стані.

5. Після закінчення терміну дії даного рішення виконавчого комітету міської ради на розташування тимчасових рекламних конструкцій, власникам в місячний термін їх демонтувати, а ділянки, що використовувались, привести до належного стану.

6. При невиконанні пункту 5 комунальним службам виконавчого комітету міської ради здійснювати демонтаж тимчасових рекламних конструкцій з відшкодуванням власниками затрачених коштів на їх демонтаж та зберігання і приведення земельних ділянок до належного стану.

7. Зобов’язати суб’єктів підприємницької діяльності в організації роботи дотримуватись державної мови та у випадках відсутності комерційної реклами, на замовлення виконавчого комітету міської ради, безкоштовно розміщувати соціальну рекламну інформацію.

8. Суб’єктам підприємницької діяльності внести відповідні платежі за підготовку документів на видачу дозволів та отримати в управлінні архітектури і містобудування витяги з рішення виконавчого комітету міської ради. В разі неотримання зазначеного рішення впродовж двох місяців від дня прийняття рішення, відповідне рішення вважати таким, що втратило чинність.

9. Оплату за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу проводити згідно з «Положенням про розміщення зовнішньої реклами в м. Івано- Франківську».

10. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В.Швадчака та управління архітектури і містобудування.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.