Рішення виконавчого комітету  "Про роботу управління соціально-економічного розвитку м..."  № 142 від 21.03.2007р. 
Документ №142 від 21.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.03.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.03.2007р.  № 142
м.Івано-Франківськ
 


Про роботу управління соціально-економічного

розвитку міста виконавчого комітету міської ради



       Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.06р. №565 "Про план роботи виконавчого комітету міської ради на перше півріччя 2007 року" та заслухавши інформацію виконуючого обов’язки начальника управління соціально-економічного розвитку міста Б.Білика про роботу управління соціально-економічного розвитку міста, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


       1. Інформацію "Про роботу управління соціально-економічного розвитку міста виконавчого комітету міської ради" взяти до відома (інформація додається).

       2. З метою вдосконалення організаційної структури та функціональних обов’язків реорганізувати управління соціально-економічного розвитку міста та управління зовнішніх зв’язків і туризму в управління соціально-економічного та інтеграційного розвитку з штатною чисельністю 25 чол., до складу якого входять:

       - начальник управління – 1 чол.;

       - заступник начальника управління – 1 чол.;

       - відділ економічного аналізу та стратегічного планування з штатною чисельністю 4 чол.;

       - відділ промисловості та інвестиційного супроводу з штатною чисельністю 5 чол.;

       - відділ підтримки та розвитку підприємництва, до складу якого входить Дозвільний центр, з штатною чисельністю 5 чол.;

       - відділ міжнародних зв’язків з штатною чисельністю 3 чол.;

       - відділ туризму з штатною чисельністю 2 чол.

       - відділ енергозбереження та комунальних підприємств, до складу якого входить сектор сталого розвитку, з штатною чисельністю 4 чол.

       3. Затвердити та внести на розгляд сесії міської ради проект рішення "Про внесення змін до рішення міської ради від 11.07.2002р. "Про структуру та чисельність виконавчих органів міської ради" (додається).

       4. Управлінню соціально-економічного розвитку міста (в.о. начальника управління Б.Білик) продовжити вдосконалення діяльності управління в напрямках економічного аналізу, залучення міжнародної технічної допомоги, впровадження енергозберігаючих технологій, сприяння малому підприємництву та залученню інвестицій.

       4.1.Щоквартально здійснювати моніторинг виконання оперативних цілей Стратегічного плану економічного розвитку міста на 2005-2010 роки, відповідно до визначених термінів, про що інформувати на апаратних нарадах.

       4.2. Продовжити переговори з Інноваційним фондом Проекту "Економічний розвиток міст" (USAID) щодо отримання в 2007 році фінансової підтримки для реалізації однієї з оперативних цілей Стратегічного плану – створення постійно-діючої системи маркетингу інвестиційних можливостей міста.

       4.3. Запропонувати у першому півріччі 2007 року інвестиційний проект під випуск нової серії облігацій внутрішньої місцевої позики. Продовжити в цьому напрямку співпрацю з "Програмою муніципальних облігацій "Ініціативи сприяння кредитуванню", що впроваджується корпорацією "Прагма".

       4.4. Здійснити проект розрахунку пайових внесків замовників будівництва у фонд соціально-економічного розвитку міста на 2007 рік, узагальнити та доопрацювати проекти фінансування з цього фонду і внести дане питання у квітні ц.р. на розгляд сесії міської ради.

       4.5. Створити робочу групу і спільно з ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" розробити заходи з реалізації проекту "Інноваційне впровадження модернізованої схеми оптимального використання енергоносіїв в системі теплопостачання". Завершити даний проект у 2007 році.

       4.6. Підготувати до 1 травня 2007 року не менше 4 проектів для участі у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2007 року, із них два - з енергозберігаючих технологій.

       4.7. Продовжити співпрацю з фондом НЕФКО і розпочати в 2007 році реалізацію спільних енергозберігаючих проектів у бюджетній та комунальній сферах.

       4.8. Проаналізувати до 30 квітня 2007 року реалізацію проекту ПРООН в частині навчання малозабезпечених верств населення та внести пропозиції з вдосконалення механізму пільгового фінансування суб’єктів підприємництва.

       4.9. Провести соціологічні дослідження і за його результатами та результатами аналізу діяльності Дозвільного центру в І кварталі 2007 року виробити пропозиції щодо усунення негативних моментів роботи дозвільних служб в рамках Дозвільного центру. Внести у червні ц.р. дане питання на розгляд виконавчого комітету.

       4.10. Розробити та виготовити до 1 травня ц.р. нові промоційні матеріали про економічно-інвестиційний розвиток міста, пропозиції підприємств, вільних промислових площ для розповсюдження серед гостей міста та на міжнародних виставках і ярмарках.

       4.11. Продовжити пошук шляхів вирішення проблемних питань, які виникли під час реалізації інвестиційних проектів в Хриплинській інвестиційно-промисловій зоні, проводити відповідні консультації з обласною державною адміністрацією, інвесторами, а також вийти з відповідними пропозиціями до Верховної Ради щодо затвердження меж міста і промислової зони.

       4.12. Постійно здійснювати моніторинг тарифів на житлово-комунальні послуги та витрат на їх надання, щомісячно інформувати через засоби масової інформації про стан діючих тарифів та рівень оплати послуг мешканцями міста.

       5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови З.Федорук.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.