Рішення виконавчого комітету  "Про організацію дрібно-роздрібної торгівлі в місті ..."  № 144 від 21.03.2007р. 
Документ №144 від 21.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.03.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.03.2007р.  № 144
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію дрібно-роздрібної торгівлі в місті


       Відповідно до розпорядження обласної державної адміністрації від 21.04.99р. № 327 “Про впорядкування торгівлі продовольчою групою товарів на ринках, підприємствах торгівлі та у закладах громадського харчування” та з метою наведення порядку у сфері торгівлі, дотримання її правил, захисту прав споживачів виконавчий комітет міської ради


                               в и р і ш и в :


1.Дозволити в 2007 році:

1.1.Суб”єктам господарської діяльності здійснювати торгівлю з пересувних лотків швидкого харчування згідно з додатком 1.

1.2.ВАТ „Івано-Франківська харчосмакова фабрика” здійснювати торгівлю хлібним квасом з пересувних роль-барів згідно з додатком 2.

2.Зобов”язати суб`єктів господарської діяльності всіх форм власності, які здійснюють торгівлю, дотримуватись „Правил роботи дрібно-роздрібної торговельної мережі”, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв`язків і торгівлі України від 08.07.96р. № 369 та інших законодавчих актів.


3..Зобов`язати осіб, які здійснюють виносну торгівлю :

-мати відповідні документи, наявність яких передбачена чинним законодавством,

-дотримуватись санітарних норм і правил, забезпечувати чистоту на прилеглій до торговельного місця території та наявність біля лотка урн для сміття.


4.Міському відділу УМВС України в Івано-Франківській області (В.Лемчак), державній податковій інспекції міста (М.Шкурашівський), міській санітарно-епідеміологічній станції (М.Недоступ) забезпечити належний контроль за дотриманням необхідного порядку при здійсненні виносної торгівлі господарюючими суб”єктами та вживати заходів впливу до порушників законодавства в галузі торгівлі, в тому числі , складати протоколи та подавати їх на адмінкомісію. У випадку притягнення особи до адміністративної відповідальності по ст.152 КУпАП більше ніж 3 рази, позбавити її дозволу на право торгівлі.


5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Зінаїду Федорук



Міський голова                                                                         Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.