Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 146 від 21.03.2007р. 
Документ №146 від 21.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.03.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.03.2007р.  № 146
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення "Про створення в місті Івано-Франківську міської централізованої бібліотечної системи"



Відповідно до Закону України Про бібліотеки і бібліотечну справу”, наказу Міністерства культури і мистецтв України від 20.11.2001р. №709 “Про затвердження Положення про централізовану бібліотечну систему” та керуючись Законом України Про місцеве самоврядування, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Схвалити та внести на розгляд сесії міської ради проект рішення "Про створення в місті Івано-Франківську міської централізованої бібліотечної системи" (додається).
  2. Управлінню культури спільно з міською централізованою бібліотечною системою створити та систематизувати електронний каталог єдиного фонду МЦБС.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В.Кімаковича.



Міський голова                                        Віктор Анушкевичус





Про створення в місті Івано-Франківську міської централізованої бібліотечної системи



Відповідно до Закону України Про бібліотеки і бібліотечну справу”, наказу Міністерства культури і мистецтв України від 20.11.2001р. №709 “Про затвердження Положення про централізовану бібліотечну систему” та керуючись Законом України Про місцеве самоврядування, Івано-Франківська міська рада


вирішила:


  1. Створити в місті Івано-Франківську міську централізовану бібліотечну систему і здійснити її державну реєстрацію без стягнення реєстраційного збору.
  2. Затвердити Статут Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи (додається).
  3. Затвердити штатний розпис Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи (додаток).
  4. Управлінню культури спільно з міською централізованою бібліотечною системою створити та систематизувати електронний каталог єдиного фонду МЦБС.
  5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) здійснювати фінансування Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи згідно кошторисних призначень, передбачених статтею "Культура" у міському бюджеті.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради В.Бойчука.



Міський голова                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.