Рішення міської ради  "Про соціальний захист ветеранів ОУН-УПА..."  № 7/09-12 від 30.01.2007р. 
Документ №7/09 від 30.01.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.02.2007



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(12  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 30.01.2007р.  № 7/09-12
 


Про соціальний захист ветеранів ОУН-УПА


На виконання Закону України „Про реабілітацію жертв політичних репресій в Україні”, рішення сьомої сесії обласної ради від 05.04.96 р. „Про статус ветеранів ОУН-УПА, гарантії їх соціального захисту” та з метою покращення соціального захисту ОУН-УПА, міська рада


вирішила:


1. Управлінню праці та соціального захисту населення виконкому міської ради (І.Оробець) продовжити виплату надбавок до пенсій жителям міста - ветеранам ОУН-УПА, на яких поширюється дія Закону України „Про реабілітацію жертв політичних репресій в Україні” та „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”: учасникам бойових дій, інвалідам війни, які брали участь у виконанні бойових завдань для захисту України у складі військових підрозділів ОУН-УПА; ветеранам - учасникам ОУН-УПА, які не брали участі в бойових діях, але були залучені до обслуговування підрозділів ОУН-УПА (зв’язок, надання медичної та продовольчої допомоги, тощо) і зазнали переслідувань від існуючого режиму згідно списку, затвердженому на засіданні міської комісії для розгляду питань, пов’язаних із встановленням статусу ветерана ОУН-УПА.

2. Встановити щомісячну персональну надбавку до пенсії в розмірі 50 гривень голові Всеукраїнського братства ОУН-УПА - Зеленчуку Михайлові Юрійовичу, згідно рекомендації міської комісії для розгляду питань, пов’язаних із встановленням статусу ветерана ОУН-УПА.

3. З 01.01.2007 року надавати пільги з оплати за житло та комунальні послуги (газ, електроенергія та інші послуги) ветеранам ОУН-УПА у розмірі 100 відсотків на одну особу в межах норм споживання. Пільги членам сімей ветеранів ОУН-УПА - надавати в розмірі, відповідно до Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”

4. Установити виплату щорічної разової грошової допомоги ветеранам ОУН-УПА в розмірі 100 гривень до Дня Незалежності України.

5. Фінансовому управлінню виконкому міської ради забезпечити фінансування вищевказаних витрат.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Віктора Кімаковича.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.