Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належн..."  № 1021 від 24.11.2017р. 
Документ №1021 від 24.11.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про порядок надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають
Рішення виконавчого комітету  №107 від 23.02.2012р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 23.02.2012 р. № 107
Рішення виконавчого комітету  №191 від 17.03.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.11.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.11.2017р.  № 1021
м.Івано-Франківськ
 



Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають


З метою охорони та захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають, розглянувши первинні матеріали справ та відповідно до ст.ст. 31, 32, 33, 242 Цивільного, ст.ст. 171, 173, 176, 177 Сімейного, ст.78 Земельного Кодексів України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», постанови Кабінету Міністрів України від 02.09.2015 р. №728 «Деякі питання забезпечення житлом військовослужбовців та інших громадян», рішень виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.02.2012р. №107 «Про затвердження положення про порядок надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають», від 17.03.2016 року № 191 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 23.02.2012 р. №107», враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Дати дозвіл:

1.1. На укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) житла, право спільної власності на яке (користування яким) має дитина:

1.1.1. - на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я цілої кв.- на вул.-, - А в м.-, право користування якою мають -, - року народження, та -, - року нароження, за згодою, поданою їх матір’ю - органу опіки та піклування.

1.1.2. - на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я -/- частини кв.- на вул.-, - у м.-, право спільної власності та користування якою має -, - року народження, за згодою, поданою неповнолітньою та її батьком - органу опіки та піклування.

1.2. На укладення договорів купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належного дітям житла (майна):

1.2.1. Неповнолітньому -, - року народження, за згодою батьків - та - на укладення договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належної йому цілої кв.- на вул.-, - у м.-.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я неповнолітнього -, - року народження, цілої кв.- на вул.-, - в м.-.

1.2.2. Неповнолітньому -, - року народження, за згодою батьків - та - на укладення договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належної йому -/- частини кімн.- на вул.-, - у м.-.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я неповнолітнього -, - року народження, -/- частини кв.- на вул.-, - у м.-.

1.3. Сім’ї Максилевич:

1.3.1. -, - року народження, за згодою батьків -та -;

- та - від імені малолітньої -, - року народження, на укладення договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належної їм -/- частин кв. - на вул.В.Івасюка, - у м.-, право користування якою має малолітній брат -, - року народження, за згодою, поданою його батьками органу опіки та піклування.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я неповнолітнього -, - року народження, --/- частини та малолітньої -, - року народження, -/- частини кв.- на вул.-, - у м-.

1.4. На одержання грошової компенсації дитині як члену сім’ї за належну для отримання частину жилого приміщення згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 02.09.2015 р. №728 «Деякі питання забезпечення житлом військовослужбовців та інших громадян».

1.4.1. – та- від імені малолітнього -, - року народження, на одержання грошової компенсації за належну йому для отримання частину жилого приміщення. Повідомити батьків про необхідність використання даних коштів в інтересах дитини.

1.4.2. Неповнолітній -, - року народження, за згодою батьків - та - на одержання грошової компенсації за належну їм для отримання частину жилого приміщення. Повідомити батьків про необхідність використання даних коштів в інтересах дитини.

1.5. - та - від імені малолітньої дочки -, - року народження, на підписання проектної документації (у тому числі заяв) щодо поділу земельної ділянки 0,0-га, яка розташована за адресою: м.-,  вул.-, поруч буд.-, кадастровий номер ---.

2. Зобов’язати батьків зберегти житлові та майнові права дітей та подати в управління адміністративних послуг (Б.Питель) підтверджуючі документи в термін до 6-ти місяців.

3. Термін дії дозволу 6 місяців з дня прийняття рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Олександра Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.