Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 1026 від 24.11.2017р. 
Документ №1026 від 24.11.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.11.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.11.2017р.  № 1026
м.Івано-Франківськ
 




Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта  будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI                  «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07.2011 № 109 «Про затвердження Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради



вирішив:



1.        Надат и вихідні дані – містобудівні умови та обмеження                     для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської обласної Державної адміністрації для реконструкції тепломережі з встановленням ІТП                    на вул. Б. Хмельницького, 57 у м. Івано-Франківську.

1.2.        Івано-Франківській загальноосвітній школі ІІ-ІІІ ступенів №2 Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області для реконструкції частини будівлі ЗОШ №2 під фізкультурно-оздоровчі приміщення                             на вул. Гетьмана П. Дорошенка, 29 у м. Івано-Франківську.

1.3.        1 Державній пожежно-рятувальній частині управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області для реконструкції системи господарсько-побутової каналізації ДПРЧ №1 УДСНС в Івано-Франківській області на вул. І. Франка, 6 у м. Івано-Франківську.

1.4.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ЗЛАГОДА-БУД»                   для будівництва багатоквартирного житлового будинку №1                                     з приміщеннями громадського призначення на вул. Пасічній, 15                            у м. Івано-Франківську.

1.5.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ЗЛАГОДА-БУД»                   для будівництва багатоквартирного житлового будинку №2                                      з приміщеннями громадського призначення на вул. Пасічній, 15 у м. Івано-Франківську.

1.6.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «АРКАДА-ІФ» для будівництва трьох зблокованих індивідуальних житлових будинків на вул. Миру, 56, 58 у м. Івано-Франківську.

       Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 26.10.2017 р. № 910 «Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва».

1.7.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Маланд»                                   для будівництва торгово-офісного будинку на вул. Надрічній, 1 у м. Івано-Франківську.

1.8.        Фізичній особі для будівництва закладу громадського призначення на вул. Тисменицькій у с. Угорники.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Приватному підприємству «Мікс» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення (І черга) на вул. Пасічній, 70 у м. Івано-Франківську.

2.2.        Приватному підприємству «Мікс» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення (ІІ черга) на вул. Пасічній, 70 у м. Івано-Франківську.

2.3.        Приватному підприємству «КОЛЕГІЯ» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення №16, №17 (згідно генплану) на вул. Об’їздній               у с. Крихівці.

2.4.        Приватному підприємству «КОЛЕГІЯ» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення №18, №19 (згідно генплану) на вул. Об’їздній              у с. Крихівці.

2.5.        Фізичній особі для реконструкції квартири №52 під торгово-офісні приміщення на вул. І. Пулюя, 2 у м. Івано-Франківську.

2.6.        Фізичній особі для реконструкції квартири №71 з долученням горищного приміщення на вул. В. Стуса, 28 корпус 4 у м. Івано-Франківську.

2.7.        Фізичній особі для реставрації квартири №1 та підвальних приміщень під приміщення громадського призначення                                               на вул. Незалежності, 89 у м. Івано-Франківську.

3.        Внести зміни в містобудівні умови та обмеження № 109-51.1-01                   від 12.08.2016р. для будівництва роздягалень на вул. Виноградній, 22                     у с. Крихівці.

4.        Зобов’язати замовника:

4.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її                                  в установленому порядку.

4.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт                  в управлінні з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

4.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради та фінансовим управлінням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

5.        Головному архітектору міста Д. Нижнику затвердити наказ та видати містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва.

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.