Рішення виконавчого комітету  "Про стан оплати праці та дотримання вимог трудового зак..."  № 442 від 17.11.2006р. 
Документ №442 від 17.11.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.11.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.11.2006р.  № 442
м.Івано-Франківськ
 


Про стан оплати праці та дотримання вимог трудового законодавства в діяльності комунальних підприємств, організацій міста



Заслухавши  інформацію управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому про стан оплати праці  та дотримання вимог трудового законодавства  в діяльності комунальних підприємств, організацій міста виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


1.Інформацію управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому про стан заборгованості з виплати заробітної плати серед комунальних підприємств та організацій міста взяти до відома (додається).

2.У зв’язку з наявністю заборгованості з виплати заробітної плати, керівникам  підприємств та організацій  ВАТ “Зелене господарство” В.Федіву, КП “Івано-Франківськліфт” М.Ткачуку, АТП-0928 І.Остяку, ЖЕО-2 О.Іванишин, ЖЕО-4 В.Проданюку, ЖЕО-6 В.Апостолюку  вжити дієвих заходів щодо забезпечення погашення боргів з заробітної плати до кінця поточного року.

3.Всім  керівникам підприємств та організацій житлово-комунального господарства міськвиконкому щомісячно (до 10 числа за звітним місяцем) інформувати управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому про динаміку погашення та виконання графіків погашення заборгованості з виплати заробітної плати.

4. Відповідальність  за забезпечення остаточного і повного погашення боргів з виплати заробітної плати в комунальних підприємствах та організаціях міста покласти на начальника управління житлово-комунального господарства міськвиконкому П.Косюка, заслухавши його на оперативній нараді у міського голови 19.12.2006р.

5.Контроль за виконання  рішення покласти на заступника міського голови З.Федорук.



Міський голова                                                            Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.