Рішення виконавчого комітету  "Про корегування базових тарифів на послуги з утримання ..."  № 460 від 23.11.2006р. 
Документ №460 від 23.11.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.11.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.11.2006р.  № 460
м.Івано-Франківськ
 


Про корегування базових тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій


      На виконання Закону України від 24.06.2004 р. № 1875 – IV „Про житлово-комунальні  послуги”  та  постанови  Кабінету  Міністрів  України  від

12 липня 2005 р. № 560 „Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій”, керуючись статтями 11, 28, 71 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


1. Визначити, як базові для розрахунків за надані послуги з утримання будинків та прибудинкових територій тарифи, затверджені рішенням міськвиконкому від 31.05.2005р. № 165 „Про плату з утримання будинків та прибудинкових територій” (додаток 1).

2. Затвердити формулу корегування базових тарифів для розрахунків з населенням за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, виходячи з фактичних даних у відповідності до зміни цін на паливно-мастильні матеріали, електроенергію та розміру мінімальної заробітної плати, затвердженої в установленому порядку і нарахувань на неї (додаток 2).

3. Затвердити такий порядок корегування тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій у зв’язку із зміною показників, визначених п.2 цього рішення:

3.1. Житлово-експлуатаційні організації подають управлінню житлово-комунального господарства інформацію про фактичні  базові показники.

3.2. Управління житлово-комунального господарства проводить  розрахунок скорегованих тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій і до початку наступного кварталу (не пізніше 20 числа поточного місяця) подає їх на погодження управлінню соціально-економічного розвитку міста.

3.3. У разі погодження вказаним управлінням міськвиконкому розрахунків скорегованих тарифів та опублікування  в газеті „Західний кур’єр” за місяць до впровадження вони є тарифами, встановленими у відповідності до вимог статті 28 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”.

  1. Управлінню житлово-комунального господарства (П. Косюк) забезпечити побудинковий облік видатків на утримання будинків та прибудинкових територій до 1 лютого 2007 року.
  2. Житлово-експлуатаційним організацім №№ 1-9 забезпечити укладення договорів з мешканцями про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 12.07.2005  № 560.
  3. Опублікувати рішення в газеті „Західний кур’єр” та ввести його в дію з моменту опублікування.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови О. Дерев’янка та З. Федорук.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.