Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 1082 від 30.11.2017р. 
Документ №1082 від 30.11.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.12.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 30.11.2017р.  № 1082
м.Івано-Франківськ
 



Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07.2011 № 109 «Про затвердження Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради



вирішив:



1.        Надат и вихідні дані – містобудівні умови та обмеження                     для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛЬПІН ХАУС»                     для будівництва торгового приміщення «Зроби сам»                                                на вул. О. Сорохтея, 41 у м. Івано-Франківську.

1.2.        Обслуговуючому кооперативу «ЖБК «Галицька Академія»                            для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку                        з приміщеннями громадського призначення (І черга будівництва)                                 на вул. Вовчинецькій, 227 у с. Вовчинець.

       Скасувати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки № 218-31.2.1-01 від 09.12.2016 р., видані приватному вищому навчальному закладу «Галицька академія» для будівництва комплексу споруд житлово-громадського призначення ПВНЗ «Галицька академія» (перша черга будівництва)  на вул. Вовчинецькій, 227 у с. Вовчинець.

1.3.        Обслуговуючому кооперативу «ЖБК «Галицька Академія»                            для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку                        з приміщеннями громадського призначення (ІІ черга будівництва)                                 на вул. Вовчинецькій, 227 у с. Вовчинець.

Скасувати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки № 219-31.2.1-01 від 09.12.2016 р., видані приватному вищому навчальному закладу «Галицька академія» для будівництва комплексу споруд житлово-громадського призначення ПВНЗ «Галицька академія» (друга черга будівництва)  на вул. Вовчинецькій, 227 у с. Вовчинець.

1.4.        Обслуговуючому кооперативу «ЖБК «Галицька Академія»                            для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку                        з приміщеннями громадського призначення (ІІІ черга будівництва) на вул. Вовчинецькій, 227 у с. Вовчинець.

Скасувати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки № 220-31.2.1-01 від 09.12.2016 р., видані приватному вищому навчальному закладу «Галицька академія» для будівництва комплексу споруд житлово-громадського призначення ПВНЗ «Галицька академія» (третя черга будівництва) на вул. Вовчинецькій, 227 у с. Вовчинець.

1.5.        Фізичній особі для реконструкції квартири №16а з долученням творчої майстерні на вул. Підпечерській, 8, корпус 1 у с. Угорники.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Приватному підприємству «АТЛАНТ-ІФ» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Івана Павла ІІ, 23, 25 у м. Івано-Франківську.

2.2.        Агропромисловій фірмі «Злак» для будівництва багатоквартирного житлового будинку №7 згідно генплану (І-ий пусковий комплекс) на вул. Потічній, 1 у с. Вовчинець.

2.3.        Фізичній особі для реконструкції квартири №3 під індивідуальний житловий будинок на вул. Військовій, 7 у м. Івано-Франківську.

2.4.        Фізичним особам для реконструкції квартири № 1 з добудовою на вул. Гетьмана Мазепи, 6а у м. Івано – Франківську.

3.        Зобов’язати замовника:

3.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

3.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

3.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт в управлінні з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

3.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради та фінансовим управлінням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

4.        Головному архітектору міста Д. Нижнику затвердити наказ та видати містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва.

5.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.