Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали управління архітектури і містобудування в..."  № 157 від 21.03.2007р. 
Документ №157 від 21.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.03.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.03.2007р.  № 157
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради



1.        Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (внести на розгляд сесії міської ради питання про дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):

1.2. Кузьміну І. В. - для будівництва індивідуального житлового будинку (ділянка № 19 по генплану) на території колишньої організації УМ -22 на вул. Отця І. Блавацького (мікрорайон "Опришівці").

  1. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з дня прийняття даного рішення. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 1) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов'язати замовників (розділ 1) до . початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою, згідно з цільовим призначенням.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.