Рішення міської ради  "Про регулювання окремих питань у сфері містобудування, ..."  № 34/08-13 від 06.03.2007р. 
Документ №34/08 від 06.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.03.2007



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(13  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 06.03.2007р.  № 34/08-13
 


Про регулювання окремих питань у сфері містобудування, земельних відносин з метою забезпечення відкритого розвитку ринку землі на території міської ради



Відповідно до ст.13 Конституції України, ст.ст. 12, 127, 134-137 та пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України, законів України "Про місцеве самоврядування в Україні" та "Про планування і забудови територій" з метою раціонального та ефективного використання територій, створення конкурентності у набутті права на земельні ділянки під забудову, забезпечення надходження коштів від -плати за користування землею до міського бюджету Івано-Франківська міська рада


вирішила


1. Встановити, що земельні ділянки комунальної власності призначені для продажу суб'єктам підприємницької діяльності під забудову, підлягають продажу тільки на конкурентних засадах (у формі аукціону, ст.135 Земельного кодексу України), крім випадків визначених законами України


2. Виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради за сприянням управління архітектури та містобудування міськвиконкому, міського управління земельних ресурсів забезпечити:

2.1 Розроблення (коригування) генерального плану міста Івано- Франківська, детальних планів території, проектів розподілу територій мікрорайону (кварталу) проектів забудови.

2.2 Визначення інвестиційно-привабливих земельних ділянок для розміщення об'єктів містобудування різного функціонального використання за принципом, що визначається в залежності від кількості поданих заяв на продаж земельної ділянки (більше 3-х на одну ділянку).


3. Виконавчому комітету міської ради:

3.1. Сформувати перелік інвестиційно-привабливих земельних ділянок, призначених для реалізації їх на земельних торгах у формі аукціону та подати його на затвердження.

3.2. Внести на пленарне засідання сесії міської ради відповідного року, що передує наступному, пропозиції щодо внесення змін до переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок, призначених для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

3.3. Забезпечити публікування в місцевих засобах масової інформації відомостей про земельні ділянки, які підлягають продажу або оренду, за один місяць до проведення земельних торгів у формі аукціону з зазначенням ціни лоту, яка повинна відповідати ринковій вартості земельної ділянки.


4. Фінансовому управлінню міськвиконкому (В.Сусаніна) забезпечити фінансування робіт щодо розробки проектів землеустрою по відведенню земельних ділянок, технічної документації по перенесенню меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок, іншої документації, необхідної для прийняття рішень ради про продаж земельних ділянок або права їх оренди, відповідно до затверджених кошторисів.


5. Контроль за виконанням рішення поокласти на першого заступника міського голови В.Швадчака та постійну комісію з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвитку сіл (М.Бойко).



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.