Рішення міської ради  "Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замов..."  № 382-17 від 15.12.2017р. 
Документ №382 від 15.12.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Положення "Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста"
Рішення міської ради  №1231 від 18.10.2013р. Втратив чинність
Рішення міської ради  Про оренду та безоплатне користування (позичку) об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська
Рішення міської ради  №46 від 15.02.2018р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про створення робочої групи з приймання-передачі нежитлової будівлі фізкультурно-оздоровчо-го комплексу на вул. Степана Бандери, 12А
Рішення виконавчого комітету  №1247 від 27.12.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.12.2017



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(17  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 15.12.2017р.  № 382-17
 

Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста




       Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 року та  Положенням «Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста»,  затвердженого рішенням сесії від 18.10.2013 року №1231-38, міська рада


в и р і ш и л а:


       1. Звільнити від сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку  інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

       1.1 обслуговуючий кооператив «ЖБК «Лікос» щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. О. Кисілевської, 42 «А»;

       1.2 товариство з обмеженою відповідальністю «Данея» щодо будівництва виробничо-складських корпусів на вул. Максимовича, 15;

       1.3 товариство з обмеженою відповідальністю «Алекс-ІФ» щодо реконструкції незавершеного будівництва адміністративно-виробничих приміщень на вул. Б. Хмельницького, 65 «А».

       2. Зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційна будівельна компанія «Вертикаль» щодо будівництва багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського та комерційного призначення                    на вул. Угорницькій, 4, 6, на вартість виконання робіт з прокладання позамайданчикових мереж водопостачання в сумі 813 973,60 грн.

       3. Дати дозвіл на зменшення та зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

       3.1 товариству з обмеженою відповідальністю «Рембудексперт ІФ» щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями на вул. Сніжній, 52, на вартість виконання робіт з будівництва зовнішніх мереж водопостачання, водовідведення та дощової каналізації від точки приєднання по вул. Береговій до об’єкта будівництва на вул. Сніжній, 52;

       3.2 товариству з обмеженою відповідальністю «Альянс ІФ-Буд» щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими закладами громадського призначення на вул. Незалежності, 146, 148 «А», на вартість будівництва водопровідної насосної станції на вул. Новій, в районі 63 котельно-зварювального заводу.

       4. Застосувати Гулі Н. В., Лебедєвій О. Д. 2% від вартості добудови щодо реконструкції квартири №__ на вул. Вороного, __.

       5. Зменшити розмір пайової участі замовнику будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста – товариству з обмеженою відповідальністю «Філ-Буд» на вартість передачі фізкультурно-оздоровчого комплексу, який розташований за адресою:            м. Івано-Франківськ, вул. С. Бандери, 12 «А», в розмірі 3 649 740,00  (три мільйони шістсот сорок дев’ять тисяч сімсот сорок грн. 00 коп.) гривень, визначеному на підставі звіту про оцінку майна, складеного суб’єктом оціночної діяльності Смольняк Євгенією Михайлівною станом на              31.10.2017 року.

       6. Прийняти до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська від Замовників будівництва виконані роботи зазначені у  п. п. 2, 3 даного рішення та закріпити їх на праві господарського відання за                        КП «Івано-Франківськводоекотехпром».

       7. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» та Замовникам будівництва здійснити прийняття-передачу по акту прийому-передачі.

       8. Замовнику будівництва передати нежитлову будівлю площею                      1 212,7 кв.м, розташовану за адресою: м. Івано-Франківськ,  вул. С. Бандери, 12 «А», у комунальну власність територіальної громади міста Івано-Франківська згідно з актом прийому-передачі.

9. Виконавчому комітету міської ради  створити робочу групу, яка буде здійснювати приймання-передачу об’єкта нерухомості згідно з п.5 цього рішення у комунальну власність міста.

       10. Після реєстрації права власності за територіальною громадою міста Івано-Франківська в особі Івано-Франківської міської ради на об’єкт нерухомості, зазначений в п.5 цього рішення, Департаменту  молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради (В. Матешко) прийняти його на баланс.

       11. Фінансовому управлінню (В. Сусаніна) видати довідки-звільнення у відповідності до пункту 1 та після фактичної передачі робіт та об’єкта нерухомості, уточнити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста і внести відповідні зміни до укладених договорів,  відповідно до пунктів 2, 3 та 5 (після виконання пунктів 6-8 даного рішення).

       12. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови О. Кайду та О. Левицького.




Міський голова                                                             Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.