Рішення міської ради  "Про придбання соціального житла..."  № 376-17 від 15.12.2017р. 
Документ №376 від 15.12.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.12.2017



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(17  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 15.12.2017р.  № 376-17
 

Про придбання соціального житла




Керуючись Житловим Кодексом Української РСР, законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про житловий фонд соціального призначення”, Постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації», Івано-Франківська міська рада


в и р і ш и л а :


1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М.Смушак), придбати за рахунок коштів субвенції з державного бюджету соціальне житло для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа згідно додатку.

2. Встановити, що придбання житла здійснюється шляхом укладення договору купівлі-продажу, без проведення процедури закупівлі, згідно оцінки, визначеної експертним шляхом з дотриманням вимог щодо граничної вартості та площі такого житла на одну особу, та інших вимог, передбачених Порядком та умовами надання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.


3. Після придбання соціальне житло передати на баланс комунального підприємства «Дирекція замовника».

4. Розподіл та користування даним соціальним житлом здійснювати відповідно до Закону України «Про житловий фонд соціального призначення».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка та голову постійної депутатської комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства Романа Харука.




Міський голова                                                            Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.