Рішення виконавчого комітету  "Про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напо..."  № 1208 від 21.12.2017р. 
Документ №1208 від 21.12.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про здійснення спільних патрулювань щодо недопущення використання піротехнічних засобів та інших вибухонебезпечних предметів на території міської ради
Розпорядження міського голови  №723-р від 27.12.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.12.2017"Західний кур'єр" 2 11.01.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.12.2017р.  № 1208
м.Івано-Франківськ
 


Про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива, а також використання піротехнічних засобів



Керуючись ст. 52 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою недопущення розпивання спиртних напоїв в місцях проведення масових заходів на території міста в період святкування Новорічних та Різдвяних свят, забезпечення безпеки мешканців виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Заборонити на вулицях, прилеглих до місць проведення святкувань, а саме: Вічевий майдан, вул.Незалежності, вул. Січових Стрільців, вул. Д. Вітовського, вул. Галицька, площа Ринок, вул. Шеремети, вул. Труша реалізацію алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на виніс, а також виніс будь-яких напоїв у скляній тарі в період святкування Новорічних та Різдвяних свят з 21.12.2017 року по 20.01.2018 року.

2. Заборонити фізичним та юридичним особам реалізацію та використання в громадських і не відведених для цього місцях петард, феєрверків, салютів, а також інших піротехнічних засобів та вибухонебезпечних пристроїв.

3. Івано-Франківському відділу поліції ГУ НП в області (Р. Прокопчук), управлінню патрульної поліції у місті Івано-Франківську (О. Сердюк), міському відділу УДСНС України в області (В. Мацалак), КП «Муніципальна варта» (Б. Кухарук), Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою (М.Смушак) забезпечити виконання вимог даного рішення.

4. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (З.Гелеван) опублікувати дане рішення у засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови згідно розподілу посадових обов’язків.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.