Рішення виконавчого комітету  "Про передачу зовнішніх мереж..."  № 1224 від 21.12.2017р. 
Документ №1224 від 21.12.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.12.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.12.2017р.  № 1224
м.Івано-Франківськ
 



Про передачу зовнішніх мереж


Розглянувши звернення юридичних осіб щодо передачі зовнішніх мереж та керуючись ст.ст. 31, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення сесії Івано-Франківської міської ради від 16.05.2017р. № 118-12, виконавчий комітет міської ради

       

в и р і ш и в :


  1. ТОВ «Будівельна компанія «Галицька» (Б. Борис) передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук) прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирного житлового будинку за адресою, вул. В. Стуса, 32, корпус 2.
  2. ТОВ «Будівельна компанія «Галицька» (Б. Борис) передати, а КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В. Синишин) прийняти на баланс зовнішнє освітлення до багатоквартирного житлового будинку за адресою, вул. В. Стуса, 32, корпус 2.
  3. ТОВ «Будівельна компанія «Галицька» (Б. Борис) передати, а  філії ПАТ «Прикарпаттяобленерго» «Івано-Франківський район електричних мереж» (В. Поліш) прийняти на баланс зовнішні мережі електропостачання до багатоквартирних житлових будинків за адресою, вул. В. Стуса, 32, корпус 2.
  4. ПП «Тріо-Буд» (З. Соляник) передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук) прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирного житлового будинку за адресою, с. Вовчинець, вул. Вовчинецька 2б.

5.        Приватному підприємцю Соловей Є.Я. та приватному підприємству «Карпат-Інтур» (З. Сосяк) передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук) прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання з підвищувальною насосною станцією та зовнішні мережі водовідведення з каналізаційною насосною станцією житлової забудови району «Рінь» в с. Угорники, вул. Сєченова, 129а.

6.        ПП «Гаразд України Буд» (В. Балагура) передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук) прийняти на баланс насосну станцію, а також зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирних житлових будинків за адресою, с. Крихівці, вул. Слобідська (містечко «Калинова слобода-2»).

7.        ПП «Трейд-груп» «М. Пісак» передати, а філії ПАТ «Прикарпаттяобленерго» «Івано-Франківський район електричних мереж» (В. Поліш) прийняти на баланс зовнішні мережі електропостачання до багатоквартирного житлового комплексу «Соборне» за адресою, вул. Калуське шосе, 3.

8.        ТОВ «РАМ-ІФ» (В. Попадинець) передати, а КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук) прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирного житлового будинку за адресою, с. Крихівці, вул. О. Довженка, 31.

  1. ТОВ «РАМ-ІФ» (В. Попадинець) передати, а КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В. Синишин) прийняти на баланс зовнішнє освітлення до багатоквартирного житлового будинку за адресою, с. Крихівці, вул. О. Довженка, 31.
  2. Передачу здійснити у встановленому чинним законодавством України порядку.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.