Розпорядження міського голови  "Про організацію надання безоплатної первинної правової ..."  № 147-р від 06.04.2015р. 
Документ №147-р від 06.04.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.04.2015"Західний кур'єр" 16 16.04.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 06.04.2015р.  № 147-р
 


Про організацію надання безоплатної первинної правової допомоги


Керуючись ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до статей 8, 9, 11 Закону України "Про безоплатну правову допомогу", з метою забезпечення отримання особами, які перебувають під юрисдикцією України, гарантованої Конституцією України безоплатної первинної правової допомоги:


  1. Покласти на юридичний відділ виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради забезпечення надання безоплатної первинної правової допомоги з питань, що належать до компетенції виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківської міської ради, за видами правових послуг, визначених Законом України "Про безоплатну правову допомогу", зокрема:

надання правової інформації;

надання консультацій і роз'яснень з правових питань;

складення заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру);

надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.

  1. Затвердити графік особистого прийому осіб, які потребують безоплатної первинної правової допомоги, з питань визначених п. 1 даного розпорядження (додається).
  2. Начальнику юридичного відділу виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Н. Кедик забезпечити:

3.1 відповідального працівника юридичного відділу виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради за надання безоплатної первинної правової допомоги;

3.2 своєчасний розгляд звернень про надання безоплатної первинної правової допомоги, які надходять до виконавчого комітету та Івано-Франківської міської ради з питань, що належать до її компетенції;

3.3 проведення працівниками юридичного відділу виконавчого комітету особистого прийому осіб, які потребують безоплатної первинної правової допомоги, з питань, що належать до компетенції виконавчого комітету та міської ради, згідно із затвердженим графіком.

  1. Відділу патронатної служби (М. Ковбас), відділу програмного та  комп'ютерного забезпечення виконавчого комітету (І. Мазур) забезпечити оприлюднення графіка особистого прийому осіб, які потребують безоплатної первинної правової допомоги, з питань, що належать до компетенції виконавчого комітету та міської ради, в друкованих засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті виконавчого комітету.
  2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради А. Лиса.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.