Рішення міської ради  "Про надання дозволу на складання експертної грошової оц..."  № 43/09-13 від 15.03.2007р. 
Документ №43/09 від 15.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.03.2007



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(13  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 15.03.2007р.  № 43/09-13
 


Про надання дозволу на складання експертної грошової оцінки земельних ділянок несільсько-господарського призначення для здійснення підприємницької діяльності з метою подальшого викупу


З метою забезпечення гарантій та прав юридичних та фізичних осіб, суб’єктів підприємницької діяльності на набуття права власності на землю та захисту прав територіальної громади з регулювання та розвитку ринку землі на території Івано-Франківської міської ради, керуючись ст.ст.26,33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада


В И Р І Ш И Л А:


  1. Надати дозвіл на складання експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення для здійснення підприємницької діяльності з метою подальшого викупу згідно додатку (додається).
  2. Погодити пропозицію міської ради щодо ціни продажу (викупу) земельних ділянок відповідно рішення Х сесії Івано-Франківської міської ради від 07 грудня 2006 року „Про порядок визначення вартості земельних ділянок при їх відчуженні із комунальної власності”.
  3. Рішення набуває чинності щодо пунктів додатку, які стосуються юридичних осіб, зазначених у ч.3 ст.82 Земельного кодексу України, після виконання умов, визначених ст. 129 Земельного кодексу України.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвитку сіл та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                        Віктор АНУШКЕВИЧУС



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.