Розпорядження міського голови  "Про проведення заходів до відзначення в місті Великодні..."  № 150-р від 06.04.2015р. 
Документ №150-р від 06.04.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.04.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 06.04.2015р.  № 150-р
 


Про проведення заходів до відзначення

в місті Великодніх свят


З метою відзначення в місті Великодніх свят, вшанування та підтримки давніх українських традицій, залучення мешканців та гостей міста до участі у святкуванні:


  1. Управлінню культури (М.Петрик), управлінню освіти і науки (Н.Микула), управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики (В.Соловйову) виконавчого комітету міської ради забезпечити якісне виконання програми культурно-мистецьких заходів до відзначення в місті Великодніх свят (додаток 1).
  2. Департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку (М.Смушак) забезпечити виконання комплексних заходів з благоустрою та приведення до належного санітарного стану території міста (додаток 2).
  3. Керівникам департаментів, начальникам управлінь виконавчого комітету міської ради, головам сільських рад та керівникам підприємств, організацій:
  • залучити підлеглих працівників до проведення загальноміської толоки;
  • відповідальним працівникам 04.04.2015 року до 13.00 год. надати Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку інформацію про хід проведення толоки за телефоном 75-01-65 або на електронну адресу: dkgmvk@ukr.net.
  1. Рекомендувати громадським об’єднанням, будинковим комітетам та ОСББ, політичним партіям провести організаційну роботу щодо залучення населення на виконання робіт з впорядкування території в рамках проведення загальноміської толоки.
  2. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (М.Ковбас) забезпечити анонсування та висвітлення заходів до відзначення в місті Великодніх свят через засоби масової інформації.
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на проведення заходів до відзначення в місті Великодніх свят відповідно до кошторису (додаток 3).
  4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на відповідального виконавця – помічника заступника міського голови Тетяну Гарасимчук.
  5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови М.Вереса та Р.Гайду.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.