Рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення детального плану тер..."  № 1703-53 від 26.03.2015р. 
Документ №1703 від 26.03.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.03.2015



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(53  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 26.03.2015р.  № 1703-53
 

Про надання дозволу на розроблення детального плану території (уточнення положень діючого генерального плану м. Івано-Франківська) вздовж лівого берега ріки Бистриці Надвірнянської (паралельно вул. Микитинецькій) в м. Івано-Франківську


Керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 р. № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», міська рада

вирішила:


1. Відмовити у наданні дозволу на розроблення детального плану території (уточнення положень діючого генерального плану м. Івано-Франківська) вздовж лівого берега ріки Бистриці Надвірнянської, на проміжку між автомобільним мостом через ріку на вул. Тисменицькій та залізничним мостом на Надвірнянсько-Коломийський напрямок (паралельно вул. Микитинецькій) в м. Івано-Франківську.

2. Департаменту містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради (В. Гайдар) в установленому порядку у проекті коригування (внесення змін до) генерального плану, суміщеного з історико-архітектурним опорним планом м. Івано-Франківська (в межах Івано-Франківської міської ради) передбачити територію, вказану в п. 1 даного рішення, із функціональним використанням «зелені насадження загального користування».

3. Після затвердження коригування (внесення змін до) генерального плану, суміщеного з історико-архітектурним опорним планом м. Івано-Франківська (в межах Івано-Франківської міської ради) розглянути питання щодо надання дозволу на розроблення детального плану території (уточнення положень діючого генерального плану м. Івано-Франківська) вздовж лівого берега ріки Бистриці Надвірнянської, на проміжку між автомобільним мостом через ріку на вул. Тисменицькій та залізничним мостом на Надвірнянсько-Коломийський напрямок (паралельно вул. Микитинецькій) в м. Івано-Франківську.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови З. Фітеля.



Міський голова                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.